Liebherr GNP 2333 Comfort - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP 2333 Comfort op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Antoon 17-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede en mooie vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2333 Comfort

Algemene score

9,0
Koelkast gekocht omdat deze groter is en vooral een stuk zuiniger als die we hiervoor hadden. Bovendien komt Liebherr bij mij als zeer betrouwbaar over.

Pluspunten

  • Zuinig
  • stil

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wilco 11-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doelmatig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2333 Comfort

Algemene score

9,0
Mooie kast! Doelmatig. Doet wat moet. Eerste vrieskast in 30-jarig huishouden. Heel tevreden mee.

Pluspunten

  • Doelmatig
  • Prettig te openen en te sluiten deur

Minpunten

  • Serienummer aan binnenzijde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bert 01-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2333 Comfort

Algemene score

10,0
Prima diepvries, flinke inhoud, snel op temperatuur. Doet wat hij moet doen.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Koelt snel
  • Fijne indeling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**a@z**o.nl 21-08-2021
  • Product gekocht

Prima diepvriezer

Geschreven voor: Liebherr GNP 2333 Comfort

Algemene score

10,0
Ziet er heel mooi uit. Prachtige bediening alles wordt duidelijk weergegeven

Pluspunten

  • Alles is plus

Minpunten

  • Geen minpunt

Reageer

Rob 16-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2333 Comfort

Algemene score

10,0
energiezuinige vrieskast, ontdooit zelf, geluidloos en eenvoudig te bediene

Pluspunten

  • energiezuinig
  • geluidloos
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Weltevreden 14-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer zuinige Liebherr GNP 2333 Comfort.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2333 Comfort

Algemene score

10,0
Liebherr is al jaren gespecialiseerd op koelen en vriezen, ze zijn hier geweldig goed in. Dit blijkt onder andere uit de isolatie die wordt toegepast, deze is dunner dan bij andere merken. Dit komt de ruimte in de kasten en kisten ten goede, bovendien is de isolatie van een uitstekende kwaliteit. De GNP 2333 heeft een jaarverbruik aan elektriciteit van 219 kWh, hetgeen neerkomt op een extreem laag bedrag van zo'n € 48,00 (per jaar). Middels registratie van de kasten en kisten kan de garantie worden verlengd tot in totaal 7 jaar (de laatste 5 jaar op onderdelen en arbeidsloon). Ik verwacht nog jaren met genoegen van deze mooie aankoop gebruik te kunnen maken.

Pluspunten

  • Doordachte en degelijke kwaliteit
  • Zeer lage stroomverbruik

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**i@z**o.nl 11-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

helemaal goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2333 Comfort

Algemene score

6,0
wij hebben deze liebherr diepvrieskast gekocht maar weten niet hoe hij bevalt want we hebben hem nog maar 2 weken. maar via familie moet het goed komen.

Pluspunten

  • weet ik niet
  • weet ik nog niet

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

G.W Bemmel 27-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2333 Comfort

Algemene score

10,0
Omdat wij al 15 jaar zeer tevreden zijn over het product LIEBHERR hebben we wederom een nieuwe vrieskast aangeschaft van dit merk. Echte kwaliteit mag wat kosten. Op naar de volgende 15 jaar

Pluspunten

  • Top kwaliteit
  • Degelijke uitvoering
  • Makkelijk menu
  • Makkelijk in gebruik
  • Veel mogelijk kwa opslag

Minpunten

  • Geen verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Syts 18-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2333 Comfort

Algemene score

8,0
We hebben voor deze ook een Liebherr vriezer gehad, die heel wat jaar goed heeft gewerkt. Vandaar dat we nu weer voor een Liebherr hebben gekozen. Fijne vriezer, met veel lades, waar een hoop in kan.

Pluspunten

  • ruim
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

v**a@t**2.nl 12-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functioneel, mooi en lange levensduur, dat is een Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 2333 Comfort

Algemene score

9,0
Mooie ruime diepvrieskast met 6 overzichtelijke laden waar echt alles in kan. Een aanwinst voor weer heeeeeel veeeeeeel jaren plezier, want dat is onze ervaring met Liebherr produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer