Liebherr GP2733-21 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GP2733-21 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bogaartjes 11-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte, blijft goed op temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP2733-21

Algemene score

9,0
Wij zijn enorm tevreden. Koelt fantastisch, veel ruimte en een goed overzicht. Fijn apparaat en zeker aan te raden.

Pluspunten

  • Overzicht
  • Veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sandra 08-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wat een ruimte!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP2733-21

Algemene score

10,0
In 1 woord: fantastisch... ruime laden, 7 stuks! Super frost ook super handig. Staat in schuur. Hebben deze gekocht omdat geen ander merk het daar, met name in de winter het naar behoren doet. Niet twijfelen, gewoon kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jessica en Erik ten Brinke 30-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr GP 2733

Geschreven voor: Liebherr GP2733-21

Algemene score

10,0
Ziet er keuring uit ,En werkt perfect.
De deur gaat ook makkelijk open door de mooie soepel gaande handgreep.
Echt perfect hadden weer achteraf eerder moeten aanschaffen.

Pluspunten

  • Keurig afgewerkt
  • Fijne handgreep
  • Soepel gaande lades

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AdB 15-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast met 7 laden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP2733-21

Algemene score

8,0
Een prachtige vrieskast met 7 laden die ook nog eens in een koude ruimte kan staan.
Door de transparante laden kan je direct zien wat er in zit.
Ook nog eens een prima energielabel van A++ is gewelding.

Pluspunten

  • veel ruimte door de 7 laden
  • transparante laden, er overzichtelijk
  • door hefboomhandvat gemakkelijk te openen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Irma 10-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP2733-21

Algemene score

9,0
Product is zoals verwacht. Duidelijk in gebruik. Voor de extra functies, bijvoorbeeld snel invriezen in instructie gelezen hoe het moet.

Pluspunten

  • Doet het goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vrieskast 06-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schuifsysteem top glijdend

Geschreven voor: Liebherr GP2733-21

Algemene score

10,0
Na installatie was er veel ijsafzet. Grote schrik. Met hulp en vakkennis van onze leverancier, kwam het helemaal goed. Het rubber zat namelijk niet aangesloten. Na een grote föhn beurt, ontplooide het rubber en kregen we een Diepvries met super makkelijk glijdende lades en goed vries capaciteit. Een geweldige diepvries, hadden we veel eerder moeten hebben...

Pluspunten

  • Makkelijk glijden schuifsysteem
  • Plateau gebruik zonder lades, top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goede kwaliteit vrieskast 01-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Efficient en overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP2733-21

Algemene score

9,0
Kast hoewel pas 2 weken in gebruik bevalt prima; opbergen en weer terugvinden van producten gaat het goed. En de kast vriest zeer snel in: de superfrost is ideaal.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • vriest heel goed

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Okko Krediet 29-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer Supersuper prachtig apparaat stijlvol design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP2733-21

Algemene score

10,0
Ik heb hiervoor gekozen omdat de verkoper mij vertelde dat Liebherr de enige is die goede vriezers verkoopt die in de schuur geplaatst kunnen worden. Dit in verband met vorst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaba 22-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote laden veel opbergruimte overzichtelijk ben er erg blij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP2733-21

Algemene score

10,0
Heb het net paar dagen maar zo blij mee zeker te adviseren Veel ruimte veel laden goed overzichtelijk ik geef het een 10

Pluspunten

  • Grote laden
  • Geen

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John 04-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime, stille, vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP2733-21

Algemene score

8,0
Prima diepvrieskast met fijne diepe, transparante laden. De kast doet geruisloos haar werk. Zeer tevreden met dit product. Eenvoudig in te stellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer