Liebherr GNP1913-22 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 73 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP1913-22 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Caris 18-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

dieprieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
na meerdere keuzes naast elkaar te zetten springt deze er uit , met name de snelfrost is een snelvriezer die bij meerdere verse producten ingelegd snel doorvriest, ook de zelfontdooiing is goed

Pluspunten

  • snelvries stand
  • zelfontdooiknop, zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tinusbuist@gmail.com 20-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Altijd goed, zeker weten!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
Liebherr zit in de familie. Mijn moeder heeft NO FROST diepvries, ik heb vries/koelkast, en nu mijn (2e handse diepvries) te klein is geworden, heb ik wederom voor Liebherr gekozen
Dit maal een grotere diepvrieskast en NO FROST. We hebben nooit een moment getwijfeld. Alles werkt super, bijna niet hoorbaar, en altijd goed. TOP!!! Ze kunnen ook rustig 12 jaar garantie geven want zo land draait de NO FROST bij mijn moeder al.

Pluspunten

  • niet hoorbaar
  • temperatuur altijd goed
  • past goed in keuken, top

Minpunten

  • zijn er niet voor mij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monica 19-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
Erg overzichtelijk, ruime lades, verschillende temperaturen mogelijk en heel stil.
Van diepvrieskist naar diepvrieskast gegaan, wat een verademing!
En geen gedoe meer met ontdooien. super.

Pluspunten

  • Stil
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LVST 22-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een fijne vrieskast

Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
We hebben nu de vrieskast een maand in ons bezit. Deze vrieskast gekocht omdat we een kast zochten die niet hoger was als 129 cm. Geen spijt van onze aankoop. Alles voelt degelijk aan. We hebben ook een Samsung en als je de kasten met elkaar vergelijk dan begrijp je wel waarom dit een "premium" kast is.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Kan ook in een niet verwarmde schuur staan.

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jessy 15-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

8,0
Goede vrieskast met vijf ruime vriesvakken. Eindelijk een vrieskast gevonden die ook geschikt is voor de schuur.

Pluspunten

  • Grote vakken
  • Geschikt voor schuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

leerdam 23-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

8,0
Ter vervanging van huidige diepvrieskast hebben we deze gekocht. We zijn tevreden over grootte, opstelling, energieverbruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**e@z**t.nl 23-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader !!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

8,0
Een prima vriezerkast, met mooie vormgeving, met gemakkelijke bedienings paneel, en geluidsarm.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • energiezuinig
  • mooie vormgeving

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

t**s@h**e.nl 19-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en betrouwbaar merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Vervanging van 23 jaar oude Liebherr diepvries welke nog steeds probleemloos werkte.
Daarom ook nu weer gekozen voor Liebherr, degelijkheid, energie zuinig en eerlijke prijs.

Pluspunten

  • gemakkelijk in onderhoud en bediening
  • verwisselbare draairichting deur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

s**7@h**e.nl 17-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vriezer van Liebherr 18 jaar zonder problemen .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

8,0
mooie vriezer en kwaliteit en prijs zijn goed zeker als je er 7 jaar garantie op durft te geven en mooie overzichtelijke lades waar je de producten direct ziet liggen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

h**n@g**l.com 16-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vrieskast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Vrieskast 125 hoog voldeed aan onze eisen waaronder nofrost. Ruime 5 laden.

Pluspunten

  • 5 laden
  • NoFrost

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koelkast 15-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Fijne vrieskast en scherp geprijsd. Betere kwaliteit dan concurrenten. Top!

Pluspunten

  • Wit
  • Groot
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

s**m@g**l.com 09-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede verhouding prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

7,0
dit is een degelijk product met mooie grote lades zodat er voldoende producten in pessen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

g**r@g**l.com 01-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
Prima Vriezer
No Frost
Maakt weinig geluid
Door 5 laden kun je et veel in kwijt

Pluspunten

  • No Frost
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**n@h**l.com 01-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Compact maar veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Ondanks de kleine bovenste lade ben ik juist daar erg blij mee. Deze lade gebruik ik voor kleine producten zoals kruiden, losse ijsjes en restjes die ik in kan vriezen. Ik hoef niet meer te zoeken waar ze liggen. Ideaal. Daarnaast maakt hij weinig geluid. Alle lades zijn goed overzichtelijk.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Zuinig

Minpunten

  • Ik kan nu nog niets bedenken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WHD 30-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Top kwaliteit👍
No frost is ideaal niet meer ontdooien
Mooie tussen maat 126 cm
Nog fijner dan ik had verwacht gewoon een heel goed apparaat

Pluspunten

  • Degelijk
  • No frost is top
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

d**5@k**d.nl 29-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wanneer het buiten niet vriest, het beste alternatief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
Dit is al ons derde apparaat van het merk Liebherr en bevallen uitstekend, top producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**s@h**l.com 28-08-2021
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Energie zuinig handig de lades in de vriezer.
Als de deur te lang open staat geeft hij een signaal.

Reageer

o**3@p**t.nl 19-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

9,0
Zowel met de vrieskast GNP 193-22 als de koelkast TP 1410-22 zeer tevreden. Vrieskast maakt overigens meer geluid dan wij gewend waren met de Siemens. Antifrost groot pluspunt.

Pluspunten

  • antifrost

Minpunten

  • meer geluid dan gewend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

k**n@g**l.com 19-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
Wauw wat een fijne vriezer! Grote lades die soepel open gaan. Een stille vriezer en de perfecte maat!

Pluspunten

  • Hoge grote lades
  • Perfect formaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

g**s@o**t.nl 18-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voor herhaling vatbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP1913-22

Algemene score

10,0
heb dit product gekozen omdat ik dezelfde wilde hebben als mijn vorige die mij zeer goed bevallen was, binnen 10 minuten deze dus weer gekocht, hoop ook weer op een goede en lange levensduur maar daar ben ik niet bang voor helemaal naar mijn zin

Pluspunten

  • kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews