Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 23 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GN4635-21 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan 24-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime vriezer met mogelijkheid tot smart home

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4635-21

Algemene score

8,0
Zocht een grotere vriezer ter vervanging van twee vrieskastjes. Deze kwam uiteindelijk naar voren als de meest geschikte mbt tot energielabel en ruimte hij is wat aan de grote kant en had iets energiezuiniger mogen zijn maar apparaat is van goede kwaliteit en overzichtelijk en prettig in gebruik

Pluspunten

  • Ruimte
  • Stil
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Mocht iets energiezuiniger
  • Voor sommigen aan de grote kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h**e@a**b.nl 18-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

We zijn er erg blij mee!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4635-21

Algemene score

9,0
Eerst hadden we een diepvrieskist en nu een handige diepvrieskast.
Heel handig zijn de laden.
We verwachten een lagere energierekening door aankoop van deze energiezuinige diepvrieskast.
We hebben gelijk ook maar een Liebherr koelkast gekocht ook vanwege energiezuinigheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tono 16-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ijskoud de beste

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4635-21

Algemene score

8,0
Prima apparaat.
Kan tegen lagere temperaturen (schuur) en na registratie heb je 7 jaar garantie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

r**s@t**2.nl 15-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vrieskast uitstekende keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4635-21

Algemene score

9,0
We hadden al goede ervaringen met Liebherr. Deze vrieskast heeft dezelfde inhoud als de oude maar met een lager energieverbruik

Pluspunten

  • Laag energieverbruik
  • Strak design
  • Duurzaam

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkies Vriezer 04-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Op naar weer 25 jaar Leibherr vries zekerheid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4635-21

Algemene score

10,0
Na 25 jaar de Liebherr vrieskast (8 laden) vervangen door een nieuwe, op naar de volgende 25 jaar!
Ziet er mooi en degelijk uit!

Pluspunten

  • degelijk
  • uiterlijk
  • makkelijk te openen door speciale deurgreep
  • Mooie doorzichtige laden

Minpunten

  • Is niet goedkoop maar dan heb je wel wat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ACJ 29-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

waar voor zijn geld degelijk en kwalitatief product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4635-21

Algemene score

10,0
Kast gekocht werd volgende dag meteen geleverd echt snelle service.

Deze vries kast is echt top product een aanrader voldoet 100 % aan verwachting .

weinig omkijken en zeer degelijke en hoge kwaliteit kast aan en zeer makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • degelijk
  • goed afgewerkt

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**m@h**e.nl 27-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr “de Rolls-Royce” van vries-en koelapparaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4635-21

Algemene score

10,0
Producten van Liebherr staan al jaren bekend als kwalitatief zeer hoogwaardig apparaten. Wij zijn er al jaren tevreden over en is voor ons de “Rolls-Royce” onder de koel- en vriesapparaten. Voor ons geen ander merk meer!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Gebruiksvriendelijk
  • Gemakkelijk schoon te maken/ weinig onderhoud
  • Geluidsarm

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stuiver 08-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi, grote en energiezuinige (slimme) vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4635-21

Algemene score

10,0
Erg mooie, grote en bovenal stille vriezer. Na veel research oog laten vallen op de GN4635-21, vooral vanwege het energie label en de inhoud van de vriezer. Met zijn 320 liter inhoud en 7 ruime lades beschik je over erg veel ruimte. De SuperFrost functie is erg handig om producten snel te koelen en de NoFrost is echt een ideale uitkomst. Ontdooien van de vriezer is verleden tijd!
Persoonlijk ook groot fan van SmartHome producten en het feit dat deze vriezer SmartDevice ready is was voor mij ook een pré, van plan om deze additionele module op korte termijn te bestellen zodat de koelkast ook via de app is uit te lezen en aan te sturen.

Tevens is de vrieskast ook nog eens erg strak afgewerkt, het display bevind zich achter de deur wat er voor zorgt dat er geen onnodig licht is en de de vriezer mooi en strak oogt. Het lampje die een indicatie geeft over de status van de koelkast is helder maar wel subtiel. Wanneer de deur geopend is beschikt de vriezer over een mooi fel maar niet te fel LED licht.
De achterkant is tegenwoordig, in verhouding met oudere modellen, ook erg strak afgewerkt. Waar je vroeger vaak nog teken koelelementen aankeek zijn deze inmiddels volledig weggewerkt. Het oog wil tenslotte ook wat!

Ik zou dan ook een ieder deze vriezer adviseren!

Pluspunten

  • Groot
  • Energiezuinig
  • Mooi afgewerkt
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Awies 07-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gewoon de beste

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4635-21

Algemene score

10,0
Gewoon de beste in de markt.
320 liter groot, No frost.
Aanzetten en nooit meer omkijken naar.

Pluspunten

  • No Frost
  • Ruimte
  • Degelijkheid

Minpunten

  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AV Kikker 16-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top vriezer met prima prijs / kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4635-21

Algemene score

10,0
Werkt nu 2 weken naar tevredenheid. Erg stil. Veel ruimte. Prima afwerking. Ook de levering, op zaterdag, uitstekend.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjan 15-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super goede en zuinige vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4635-21

Algemene score

9,0
waren op zoek naar een goede en zuinige vrieskast. wij hebben ons laten adviseren bij de media markt in Emmen. wij weten dat liebherr een heel goed merk is qua koelkasten en vriezers. de media markt heeft hem voor ons online besteld en Eerd netjes optijd geleverd.
bevalt super goed, fijn veel opberg lades.

Pluspunten

  • veel lades
  • zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 13-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

review GN4635 Comfort

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4635-21

Algemene score

8,0
Oude vriezer GP3513 A+++ 356liter, 178kWh per jaar
Nieuw aangekochte vriezer GN4635, nieuw label D (is eigenlijk A+++), 320 liter, 210kWh jaarlijks.

nieuwe vriezer verbruikt dus een stuk meer energie per liter inhoud.
Dat is wel erg jammer. En tevens vreemd.
Ook jammer dat het display (touchscreen) pas zichtbaar en toegankelijk is, als de deur open is. Had de oude vriezer gewoon voor op het front.
De GN4635 is wel SMARTGRID prepared, wat helpt bij de energietransitie (energie overschot slim gebruiken).

Pluspunten

  • stevige scharnieren!
  • stevige deurgreep
  • laag energieverbruik
  • SMARTGRID ready/prepared

Minpunten

  • display verstopt achter deur
  • verbruikt meer energie per liter dan ouder model.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

L.G. 28-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echt een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4635-21

Algemene score

9,0
onlangs hebben wij deze diepvries aangeschaft, we hebben voor een grotere vriezer gekozen omdat die in verhouding veel minder duur is als een kleinere. hij ziet er keurig uit, een handige lamp aan de bovenzijde zodat je altijd licht hebt.

ook kun je heel eenvoudig de schuiven eruit halen en dan zit er nog een mooie glasplaat onder zodat je er zo grotere dingen in kunt schuiven, en de glasplaat kun je er ook weer uithalen voor nog grotere dingen.

alles werkt heel solide tot nu toe.

kortom een mooie kast waar we hopelijk veel plezier van hebben!

Pluspunten

  • groot
  • stil
  • goed licht
  • handig te verplaatsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilie 23-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4635-21

Algemene score

9,0
Super apparaat lekker stil en energie zuinig. Ook handige grote bakken waar veel inpast!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willie 22-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Precies zoals we hadden verwacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4635-21

Algemene score

10,0
Prima diepvries, super stil. Precies zoals we gehoopt hadden.
Wij hopen dat deze diepvries net zo lang mee gaat als onze vorige Liebherr, 15 jaar.

Pluspunten

  • super stil
  • ruim
  • lichtje bij openen van deur

Minpunten

  • alarm piep iets zachter dan vorige diepvries

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth K 04-09-2021
  • Product gekocht

liebherr GN4635

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4635-21

Algemene score

10,0
mooie vormgeving, grote diepvrieskast, diepe lades, goede kwaliteit, duurzaam door goede energielabel F

Pluspunten

  • ziet er mooi uit
  • diepe lades/ overzichtelijk opbergen
  • duurzaam

Reageer

J Borgers 08-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4635-21

Algemene score

10,0
Mooie kast qua design en grote laden waar je lekker veel spullen in kunt doen. Duidelijke bediening/handleiding

Pluspunten

  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**g@k**l.nl 27-05-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4635-21

Algemene score

10,0
Tot nu toe overtreft het onze verwachting.
Laag Energie verbruik.
Geluid heel bescheiden.
Grote inhoud.
Zeer goede Ledverlichting.
Een bescheiden Alarm als de deur iets langer open staat.
De achterwand is glad. ( Dat grote zwart metalen rooster zit daar niet meer)
1: Geen stof. 2: Daardoor kan hij dichter tegen de wand staan.
Nu hebben ze dat aan de onderkant gemonteerd.
Hier is goed over nagedacht.

Reageer

Albert van Hal. 21-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4635-21

Algemene score

10,0
Wij hebben de diepvries drieënhalve maand in gebruik.
25 KWh minder aan stroomverbruik iedere maand.
Het alarm als je de deur iets te lang open hebt, dan is het geluid heel bescheiden.
En het blauwe licht dat aan is dat is niet storend.
En dat hij goed werkt.
Mijn vrouw is zeer tevreden.
We hopen er nog velen jaren onze producten in te kunnen vriezen.

Pluspunten

  • Zeer laag Energie verbruik.
  • Het geluisd niveau is laag.
  • En hij is lekker groot van binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ria 23-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm, grote vriezer en heel handig de koude accu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN4635-21

Algemene score

10,0
Wij hebben altijd een Liebherr vriezer gehad en die beviel heel goed maar moest hem steeds weer ontdooien en hebben nu voor deze gekozen omdat dat hierbij niet meer nodig is. Heel fijn! Mooie ruime vriezer en bevalt heel erg goed.

Pluspunten

  • No-frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews