Liebherr GNP3013 - Reviews

Specificaties
Energiebesparing
Nee
Type/soort
koelkast-vriezer
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP3013 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Smit 02-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

9,0
Na 15 jaren een voorgaande Liebherr diepvries te hebben gehad. Helaas begaf de no frost motor het. Nu weer een nieuwe aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wesley 22-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi formaat voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

10,0
Er is er maar 1 die zich bezig houd met koelen en dat is Liebherr.
Om die reden heb ik voor dit merk gekozen. Hik heeft een mooi formaat voor een zeer aantrekkelijke prijs en kan in een koude ruimte staan tot 0 graden.
Een ander merk gaat je deze kwaliteit niet leveren voor dezelfde prijs en hij ziet er ook nog super goed uit. Geen ontdooien meer, energie zuinig en mooie indeling qua lades. Al met al echt een top apparaat die zeker niet misstaat. Ik ben er van overtuigd dat ik jaren lang plezier ga hebben van deze vriezer en met die 5 jaar extra garantie die er momenteel bij gegeven wordt is dat ook wel gegarandeerd.
Ik ben er super blij mee.

Pluspunten

  • Prijs
  • Grootte

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fb 16-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De beste vriezer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

10,0
Mijn moeder en oma hadden vroeger al een Liebherr vriezer, dus je kunt wel zeggen dat Liebherr al generaties in onze familie zit. Bij onze nieuwe keuken ook een grote Liebherr vrieskast aangeschaft. Wat een genot! Veel opbergruimte in veel lades. De lades gaan soepel en zijn makkelijk schoon te maken. Zeer tevreden over het no frost systeem. Het digitale display is eenvoudig en de vriezer is eenvoudig aan te sluiten. De vriezer is erg stil. Af en toe een geluidje. En de extra 5 jaar garantie na registreren is natuurlijk ook super service.
Ik wil nooit meer een andere vriezer!

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • Veel opbergruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erna 11-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

viel tegen

Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

6,0
no frost vriezer GNP 3013 1 maand in huis gehad. viel tegen in vergelijking met ons vorige premium liebherr vriezer GSP 3126, (was geen nofrost) maakte meer geluid, minder zuinig en geen verlichting. ook de onderste la zit geen rem op, trek je er zo uit en ligt dan op de grond.

Pluspunten

  • no frost

Minpunten

  • geluid, minder zuinig
  • geen verlichting, onderste la glijdt er zo uit

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Dorothee 11-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sierlijke vriezer met grote inhoud.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

10,0
Prachtig apparaat. Net in gebruik genomen maar doet al helemaal wat hij moet doen, vriezen! Zeer solide, groot met veel inhoud maar dit is niet te zien aan de buitenkant, geen lomp apparaat dus, eerder sierlijk. Kwaliteit van buitenkant zie je direct. Maakt erg weinig geluid, helemaal blij mee!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Mooi om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 08-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote mooie diepvriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

9,0
Vriezer van Lieherr gekozen omdat ik daarvoor ook al een Lieherr had.
Bovendien voor de Lieherr gekozen omdat deze vriezer in een koude schuur moet staan

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Veel lades

Minpunten

  • Nog geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Verhoek 07-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top vriezer, met veel bergruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

10,0
Met een Liebherr vriezer heb je de top in huis gehaald. Mooi design en praktisch in gebruik. We hadden altijd een vrieskist maar deze is veel overzichtelijker in gebruik

Pluspunten

  • goede vormgeving
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geurt 23-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een apparaat om trots op te zijn.

Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

9,0
Een aanwinst in ons huis door een goede uitstaling en degelijk product. Met een doordachte indeling en voorzien van de nieuwste technieken. Om vele jaren plezier van te hebben door de goede werking van de Liebherr producten.

Pluspunten

  • zuinig
  • nieuwste technieken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P.J.L.van Os 19-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede duidelijke weergave van temperatuur,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

8,0
We waren op zoek naar een nieuwe diepvrieskast daar onze oude Indesit veel stroom verbruikte, na een zoektocht op het internet zijn we uitgekomen bij Expert van Dijk in Uden, de verkoper was zeer behulpzaam en vergeleek de verschillende merken en onze wensen, we kwamen uit bij Liebherr GNP 3013 waar we heel tevreden mee zijn mooie kast ,goede uitstraling maar vooral energie vriendelijk gebruik, ik kan eenieder aanraden om bij overstap te kiezen voor Liebherr,

Pluspunten

  • laden indeling
  • duidelijke weergave
  • energie zuinig

Minpunten

  • hoogte van de kast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer