• Best Reviewed okt 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 78 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP3013 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

e**k@h**l.com 15-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteitsdiepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

9,0
We hebben voor dit product gekozen omdat we graag een diepvrieskast wilden hebben. Het is erg fijn dat het een antifrost vriezer is. We hebben de vriezer nu 2 maanden en we hebben tot nu toe veel plezier ervan. Kleine tip voor de diepvriesbouwer: In de deur een smal opbergvak voor koelelementen.

Pluspunten

  • anti-frost
  • mooi aantal lades (8 lades)
  • goede hoogte
  • slimme constructie handgreep open/dicht doen

Minpunten

  • geen vak in deur voor koelelementen
  • geen verlichting in vriezer bij openen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

h**t@z**t.nl 15-08-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

9,0
Zeer goed product maakt weinig lawaai en is zeer zuinig ik zou deze vrieskist aan iedereen AANRADEN

Reageer

c**n@g**l.com 28-07-2022
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Liebherr is een buitengewoon goed en betrouwbaar goed product, goede service en makkelijk bedienbaar!
Top product en top service

Reageer

l**s@h**t.nl 24-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

9,0
Goede prijs/prestatie verhouding. Redelijk energieverbruik voor dit formaat vrieskast.

Pluspunten

  • Prijs/prestatie
  • Energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j**n@z**o.nl 14-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer tevreden mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

9,0
een prachtige diepvrieskast
heel mooi en goede kwaliteit
goede laden indeling .een goede uitleg hoe alles werkt .
ben er erg blij mee
hoop dat we er lang plezier van mogen hebben .

Pluspunten

  • over zichtelijk
  • veel ruimte
  • temperatuur van buiten te lezen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

g**5@g**l.com 29-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

9,0
Supergoede vriezer. Voor de prijs echt waar voor je geld. De laden zijn superlicht maar toch sterk en makkelijk in- en uitschuifbaar. Heel handig dat hij een pieptoon geeft als de deur te lang openstaat of per ongeluk niet goed wordt gesloten. Kan het product zeker aanbevelen. Duitse degelijkheid.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Prima laden

Minpunten

  • Niet in zilvergrijs leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joeri 28-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg fijne vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

9,0
We zochten een grote No Frost vriezer en kwamen bij de Liebherr GNP3013 uit.
Met zijn 8 lades hebben we voldoende plek om voldoende eten in te vriezen. Pluspunt aan deze vriezer is de wijze van openen. Een degelijke en solide handgreep die de deur rustig opent zonder dat je aam de deur moet gaan staan trekken

Pluspunten

  • veel lades
  • solide handgreep op deur
  • niet aanvielen
  • strak design
  • makkelijk in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g**n@g**l.com 20-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Dan heb je ook top klasse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

9,0
Anti Frost methode, betrouwbaarheid / reviews en naam. Daarnaast is de indeling met een groot aantal laden tov de 2 concurrenten uit de top 3 superieur.

Pluspunten

  • anti frost
  • indeling
  • naam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 20-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden met deze mooie vrieskast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

9,0
Wij zochten naar een nieuwe vrieskast voor in de bijkeuken. Al snel bleek dat veel apparaten niet geschikt zijn om in een ruimte geplaatst te worden waar het in de winter flink koud kan zijn. Zo kwamen we uit bij dit apparaat van Liebherr. Geen goedkope aanschaf maar dan heb je ook wat. We zijn erg tevreden met de vrieskast. De lades zijn ruim en er kan veel in de gehele vriezer. Dat de lades doorzichtig zijn is ook zeker een pro. Het no frost systeem en het alarm als de deur te lang open staan zijn fijne extra's. En in vergelijking met onze oude vriezer is het verbruik ook prettig. Dus al met al een geslaagde aankoop!

Pluspunten

  • veel ruimte
  • no-frost
  • alarm als de deur te lang open staat
  • het verbruik
  • doorzichtige lades

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gino 25-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

10,0
Diepvries voelt degelijk aan. Ook de lades in de kast voelen stevig aan. Formaat van de kast is enorm. Er kan lekker veel in. In de lades kunnen bijv. 4 broden naast elkaar. Het apparaat is stil en gaat open zonder dat je veel kracht hoeft te zetten. Wij hebben hem nu 3 weken in gebruik en nog geen moment spijt gehad.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stevig
  • Stil

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

c**n@h**l.com 16-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

9,0
Een fijne en grote diepvries.
Je hoeft hem nooit meer te ontdooien
lades zijn aanzienlijk groter (breder) dan bij andere merken.
Maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • Brede lades
  • veel ruimte
  • niet meer ontdooien
  • weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m**e@g**l.com 10-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

diepvries kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

8,0
Wij hebben voor dit model gekozen omdat we nog een kist hadden én ontdooid. We moeten wel wennen omdat de ruimte minder is dan in een kist. Daar kun je meer 'schuiven'.
Het is een mooie kast.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 07-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

10,0
Geen poespas, lekker overzichtelijk, doet wat het moet doen en dat voor een eerlijke prijs.

Pluspunten

  • prijs
  • looks
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**n@h**t.nl 04-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, raad deze zeker aan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

8,0
De vrieskast is ruim, de lades zijn voldoende groot waardoor je gemakkelijk kunt indelen maar er ook nog gemakkelijk een la kunt uitpakken om een product achter uit de la te pakken.
Als de lades te groot zouden zijn worden ze te zwaar.
Voorals nog heb ik geen aanslag in de lades waardoor ze duidelijk en overzichtelijk blijven.

Pluspunten

  • lades voldoende groot
  • ruime vrieskast

Minpunten

  • nog geen minpunt kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arthur 24-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

8,0
De diepvries heeft een overzichtelijke indeling, voldoende laden. Het digitale display is duidelijk.
Vanwege de lange levensduur van de vorige liebherr diepvries hebben we weer gekozen voor een liebherr.
Prijs/ kwaliteit verhouding is prima.
Ik mis alleen een lampje in de diepvries, niet zo handig in het donker.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • ruim

Minpunten

  • geen lampje in de diepvries

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

arthur 20-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

8,0
De diepvries heeft een overzichtelijke indeling, voldoende laden. Het digitale display is duidelijk.
Vanwege de lange levensduur van de vorige liebherr diepvries hebben we weer gekozen voor een liebherr.
Prijs/ kwaliteit verhouding is prima.
Ik mis alleen een lampje in de diepvries, niet zo handig in het donker.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

B van de Beek 16-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

10,0
Al jaren fan van Liebherr vriezers en koelkasten.
Alle is goed eraan, de lades lopen mooi, deur sluit altijd goed en probleemloos jarenlang gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

p**6@h**l.nl 09-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

8,0
Ik ken deze vrieskasten van de Damen sleepboten. Deze zijn super en onverwoestbaar. Dus vandaar mijn keuze voor thuis.

Pluspunten

  • Veel opbergruimte
  • Snel in vries functie

Minpunten

  • Beetje lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D.J 02-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groen product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

8,0
Geweldige vrieskast. Ook het uiterlijk is keurig.
De laden en platen die je eventueel kunt verplaatsen zijn ideaal,
Kortom, enorm blij met het product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristel 28-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne vriezer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013

Algemene score

8,0
Het is een fijne vriezer. Dit is ook wat wij verwacht hadden. Het zijn goede lades, ruim genoeg en schuiven goed. De vriezer maakt ook bijna geen geluid, dit is voor ons erg prettig omdat we het in huis hebben staan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews