Liebherr GNP 1066 Premium - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP 1066 Premium op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joost 05-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vriezer, zit goed in elkaar, niet te zwaar

Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Vriezer doet wat hij moet doen, zeer degelijk in elkaar gezet, kwaliteit voelt goed. Daarnaast niet te zwaar. Ook handig zijn de planken in de vriezer die je kan gebruiken in plaats van de laden.

Pluspunten

  • stil
  • laden EN planken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

p holzken 09-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grandioos het zoveelste liebherr apparaat niks anders meer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

10,0
liebherr staat voor kwaliteit iets duurder dan andere merken
maar ze zijn erg zuinig en praktisch en degelijk

Pluspunten

  • kwaliteit
  • degelijk
  • koud

Minpunten

  • helaas niks op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**a@k**t.nl 04-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader, mooie vriezer.

Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Ik koop altijd producten van Liebherr, goede kwaliteit. Deze vriezer heeft 3 vakken, zodat spullen goed te verdelen zijn. Makkelijk schoon te maken, fijn nofrost!! Ook fijn dat er koelelementen in zitten, die in geval van stroomuitval, de spullen in de vriezer lange tijd bevroren houden.

Pluspunten

  • No-frost
  • Laden makkelijk schoon te maken
  • Koelelementen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h 27-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hij bevalt uitstekend!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

8,0
Super fijne vriezer. heerlijk om nooit meer te hoeven ontdooien en heerlijk veel ruimte

Pluspunten

  • nooit ontdooien
  • veel ruimte
  • fijne indeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

a**s@g**l.com 11-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt mij goed, zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

10,0
Prima diepvries. Ben erg blij met de werking ervan. Hij voldoet aan al mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • vrieskracht
  • uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betsie 07-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

10,0
Wederom heb ik een Liebherr vrieskast gekocht. Mijn vorige vrieskast, van Liebherr, heb ik van mijn moeder gekregen toen zij alleen kwam te staan. Mijn moeder schreef altijd op de apparaten, wanneer ze het gekocht had. Zo kon ik dus weten, dat mijn geörven vrieskast uit 1997 kwam. Maar na 24 jaar dus, ging deze vrieskast te hard vriezen, ik kreeg hem niet meer goed geregeld qua temperatuur. Nu heb ik een superzuinige, zelfontdooiend, tafelmodel vrieskast gekocht, waar ik heel blij mee ben. En waar ik nog lang plezier van zal hebben.

Pluspunten

  • Doet zijn werk goed
  • Gaat jaren mee
  • Degelijk
  • Zuinig
  • Zelf ontdooiend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julia Nauta 17-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel vriesruimte voor tafelmodel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
In verhouding veel vriesruimte voor tafelmodel. Overzichtelijk grote vriesbakken. Zuinig in gebruik en hele degelijke kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 08-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Het is een fijne en degelijke vriezer met nofrost. Eerder al een koelkast van Liebherr gekocht en dan kom je na vergelijk toch weer terug bij kwaliteit van Liebherr. Het is doordacht en betrouwbaar en goede service.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Betrouwbaar

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j.bakker 06-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima vriezer

Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

10,0
voor het eerst dit merk gekocht door dat het product er goed uitzag hij voldoet aan aale verwachtigingen hij is geruisloos en makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 19-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

10,0
Super fijne vrieskast, hoeft niet ontdooit te worden, dat is heel fijn.
Alleen er zit geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij. Dat is jammer

Pluspunten

  • Niet ontdooien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 17-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima inhoud en nofrost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

10,0
Wij hadden wat meer ruimte nodig in de vriezen en onze oog was op dit model gevallen.
wat ons aansprak was het A energie label en dat deze vriezer nofrost had.

dit tafelmodel pas prima op de zolder en is erg eenvoudig te installeren, tevens is de vriezer snel op temperatuur (-18).

Pluspunten

  • compact tafelmodel, overal te plaatsen
  • grote lades, voldoende inhoud
  • energie zuinig
  • nosfrost, nooit meer de vriezer laten ontdooien

Minpunten

  • geen minpunten gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees M. 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

No frost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Na het ongeveer 10 jaar hebben van een koel-vriescombinatie van Liebherr met No-Frost naar volle tevredenheid besloten om deze vrieskast met No Frost aan te schaffen.
Heb deze nu een aantal dagen in huis en ben er zeker van dat ook deze naar volle tevredenheid zal functioneren.

Pluspunten

  • No Frost
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vrieskastje 05-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi tafelblad en stevige handgreep.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

9,0
Een heel handig en praktisch vrieskastje. Aansluiten en hij werkt. 7 jaar garantie dus hij moet wel goed zijn.

Pluspunten

  • goed schoon te houden, losse platen van glas

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vrieskast tafelmodel 04-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr GNP 1066-21 vieskast tafelmodel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1066 Premium

Algemene score

10,0
De vorm en robuuste uitstraling ziet er aantrekkelijk uit. Bij het open doen van de vrieskast zie je meteen dat dit een mooie uitstraling en aantrekkelijk om snel te beslissen om te kopen.

Pluspunten

  • Goed en mooie uitstraling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer