Bosch GSN54AW40 - Reviews

9,0 Lees 27 reviews
Best Reviewed mrt 2014 Bosch GSN54AW40
Best Reviewed maart 2014
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
323 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 27 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Meertje1 27-01-2016 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Heb deze super diepvrieskast inmiddels een jaar. Geweldig! Nog steeds bijzonder tevreden met deze aankoop. Heel veel ruimte. IJsblokjes toch wel handig. De eerste maanden vond ik het een beetje onzin, maar met een feestje maak ik een voorraadje ijsblokjes. Dat is dan wel weer handig. Ik zou graag de mogelijkheid hebben om het geheel er uit te halen, zodat de ruimte benut kan worden. Heb je ijsblokjes nodig, kan je het er weer inzetten. Dat is misschien weer iets voor een nieuw model.
Ik ben in ieder geval heel erg blij met deze diepvries.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Meertje1 09-10-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Na een jaar kan ik alleen maar zeggen: prima aankoop en een prima diepvries. Voldoet aan al mijn verwachtingen. Klein ergernisje (niet de moeite waard) is dat de twee kleppen bovenin makkelijk open vallen. Wat heel fijn is, dat er heeeeeeeeeeeeeeeeeel veel in kan.
Geweldige vriezer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Meertje1 23-03-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,7
Heb de vriezer nu een half jaar. Ben nog altijd dik tevreden. De ijsblokjesmaker is wel grappig, maar niet echt noodzakelijk. Al met al na 6 maanden nog steeds erg blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
agram 29-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Prima diepvries, veel ruimte, handige indeling (o.a.1 hele grote la, handig voor grote taarten; klepjes in bovenste 2 gedeelten;) goed afsluitbaar, stil, leuke ijsblokjesmaker.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
GU17902 23-09-2014 Product maand in bezit

Algemene score

7,7
Ruime (grote box), mooie, energiezuinige vrieskast, wij gezin met 5 personen moeten nog wennen aan de hoeveelheid opslagruimte, helaas is het bovenste klepje al afgebroken omdat 1 van de kinderen vergeten was het klepje dicht te doen voordat ze de deur dicht deed.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Meertje1 10-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Omdat ik een energiezuinige, grote en handige vrieskast zocht, ben ik erg lang bezig geweest om te vergelijken. Uiteindelijk kwam ik na een gedegen onderzoek uit op deze prachtige vrieskast. Ik heb hem vandaag aangesloten en ga vanavond de kast vullen. Wat een verschil met mijn oude vrieskast. Mooie dikke wanden, makkelijke bediening. Zo te zien, gaan de diepvriesspullen, die uit mijn oude kast komen, er gemakkelijk in. Wat een ruimte!!!!!! Een leuk aardigheidje is de ijsblokjesmaker. Heb ik niet beslist nodig, maar we zullen zien of het een nuttige aanvulling is. Ik vind zelf, dat het veel ruimte inneemt. Maar volgens de gebruiksaanwijzing kan het er uitgenomen worden. Voor mij geen doorslaggevend iets. Wel doorslaggevend is het lage stroomverbruik en de enorme ruimte!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
zonjee 04-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Plug and play. Zo simpel. 7 grote mooie en overzichtelijke lades. Temperatuur makkelijk instelbaar. No frost. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Willemsen36 01-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Wij hebben nu de vrieskast een paar dagen in gebruik en zijn zeer tevreden. Vriest uitstekend. Weer een Bosch apparaat gekozen nadat onze vrieskist van 21 jaar oud het begeven had. Verder zijn de laden ruim en goed doorzichtig en ook de ijsblokjesmaker is ideaal.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Brunt 13-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Sinds een paar dagen in het bezit van de Bosch GSN54AW40.
Gekocht vanwege A+++, dus we gaan er van uit dat we hiermee veel stroom gaan besparen.
De vormgeving vinden we mooi met ruime lades.
Minpuntje vinden we dat de deur moeilijk te openen is vanwege de goede afsluiting.
Zeker voor kinderen lukt het bijna niet.
Ook vonden we het lastig te zien of de juiste temperatuur al is bereikt. We stelden bij het begin in dat we -18 graden wilden en daar bleef de vermelding de hele tijd op staan.
Maar verder gaan we er van uit dat we nog jaren met deze vriezer vooruit kunnen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Willem J1961 01-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een ontzettend strak apparaat; keurig afgewerkt van binnen en buiten en stil. Het is wel een behoorlijk gewicht als je hem de trap af moet transporteren naar de kelder. Laat maar zeggen, zeer degelijk gebouwd.

Tav de levering: besteld bij Modern.nl om 22:50 uur, volgende dag voor 10:00 geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Chaabani 27-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Geweldig apparaat ondanks dat ik hem nog maar een paar weken heb.
Veel ruimte en flexibel in gebruik dmv verschillende bakken van verschillende formaten en meerdere glazen legplaten. Antifrost werkt perfect en je kan ieder gewenste temp instellen zonder dat er ijsklonten ontstaan. Makkelijk schoon te maken als laatste ijsklontjes bakje voor een lekkere smoothie is top.

Review criteria:

Goed
Goed
sini. 17-07-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Ik kan jammer genoeg aan de buitenkant niet de temp. zien.
En als ik de diepvriesprod. in de vriezer doe vanuit de andere diepvr. blijven de laden niet doorzichtig hoe snel ik het ook doe.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Jano72 30-04-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,3
Ik vind het een mooie grote vriezer, overzichtelijke en grote lades en daardoor voldoende ruimte voor ons gezin met opgroeiende kinderen.

Jano

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Guido28 02-04-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
We zijn erg tevreden over onze nieuwe vrieskast. Vooral de bigbox vinden we helemaal super. Er passen wel 8 broden in deze la.....Ook de 2 bovenste vakken met een klep vinden we erg makkelijk, want je kan daar met veel gemak de grote dozen (bijv pizza) makkelijk inschuiven.
Er zit ook een alarm op de deur die afgaat als de deur langer dan een minuut openstaat. Dit houd je scherp en oplettend. Ook de binnenverlichting vinden we makkelijk.
De ijsblokjesmaker vinden we meer naam dan daad, maar het werkt wel enigszins.
De vrieskast is erg makkelijk in het gebruik. Zonder de handleiding te hebben gelezen hebben we de vriezer goed in kunnnen stellen.
We vinden het jammer dat de scharnieren aan de buitenkant zitten, dit had mooier weggewerkt kunnen worden.
No-frost systeem werkt echt. De matige ijsvorming die ontstaat als je de deur open hebt gehad is de volgende keer dat je de deur opent weer verdwenen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Lucas Sreve 06-03-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Mooie grote vriezer, inhoud overzichtelijk en goed bereikbaar. Klimaatklasse SN-T met vermelding dat volgens Bosch een goede werking tot 5 graden omgevingstemperatuur geen probleem is. Over duurzaamheid kan ik nog niks zeggen,maar ik ga er vanuit dat ook dit geen probleem is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Anjou007 02-03-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Prima ding ,mooi ruim zuing het is echt voor deze tijd , geen geluid ,het is echt om aan te raden ,vooral met met stroomverbruik van 187 kw , das gwoon lekker, succes .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Frostie 23-02-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Het is een vriezer met grote invriescapaciteit en logische vakverdeling.
Handig is de verlichting en het alarm wanneer de deur te lang open blijft staan.
En wat een erg groot pluspunt is is de No-Frost functie waardoor je dus niet om de zoveel tijd je vriezer moet ontdooien.

Kortom, ik ben zeer tevreden over deze grote en zuinige vriezer!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Kornelis Smit 19-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wij zijn erg gelukkig met de snelle levering van deze robuuste diepvrieskast. Het is een groot apparaat maar door de wieltjes aan de achterkant goed te hanteren. Hij ziet er strak en met het logo op de deur, modern uit.
1 klein aandachtspuntje; van de bovenste 2 vakken kan je de klepjes die er voor zitten vergeten dicht te doen en dan komt de deur er tegen aan als je die sluit, zou een keer schade door kunnen ontstaan ......
Qua duurzaamheid ziet hij er erg goed afgewerkt uit en dat gecombineerd met het A+++ label denken wij er veel en lang plezier van te hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Grieries 19-02-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Mooie energiezuinige diepvries.
Lekker groot en met mooie doorzichtige laden.
No frost, dus niet meer ontdooien (hadden we bij onze vorige nogal eens last van).
Volgens de papieren een A+++ hier kunnen wij echter nog niets over zeggen, maar is wel de reden geweest dat we voor deze diepvries hebben gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Niyo 17-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Wij hebben Bewust voor deze Bosch diepvries gekozen.

De Bosch GSN54AW40 heeft niet te veel toeters en bellen. Aan uit knop en graden instellen.

De diepvries is mooi afgewerkt. Laat zien dat het een vrieskast is.

Deze diepvries heeft enorme ruimte, is zéér zuinig in verbruik en ook nog eens NO-frost, dus nooit ijs schrapen.

+ heel gemakkelijk ijsblokjes met de ijstwister.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews