Siemens GS58NAW30 - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
360 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 50 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sam 22-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote vakken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne grote diepvries! Handig in gebruik, ruime vakken! Energiezuinig! Verschillende lees en klepjes!

Pluspunten

  • Ruime vakken
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 21-12-2016
  • Product paar weken in bezit

grote vriezer met No Frost

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heel overzichtelijk met doorzichtige laden en geen ijsaanslag, gekocht bij ao.nl 30 euro extra korting dus echt de goedkoopste met snelle en zeer correcte gratis bezorging.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • overzichtelijk door doorzichtige laden
  • deur gaat makkelijk open
  • zuinig A++

Minpunten

  • je moet deur openen om temperatuur tezien.
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Veronique 03-10-2018
  • Product gekocht

Diepvries

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze diepvriezer gekocht vanwege de grote inhoud en het gebruikersgemak, grote laden. Heel overzichtelijk.

Pluspunten

  • veel ruimte, overzichtelijke indeling
  • alarm wanneer de deur te lang openblijft

Minpunten

  • deur klemt
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fester 22-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fraaie vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben besloten om van een vrieskist over te stappen naar een vrieskast. De kist was bovendien alm wel 30 jaar oud dus qua stroomverbruik hopen we er flink op "vooruit" te gaan. Hij staat er pas 1 week nu maar fluisterstil is hij zeker. Even wennen aan de vakken en lades met inrichten want in een kist stapel je gewoon maar dat gaat wel lukken. We hebben gekozen voor de grootste die er was ruim 190 cm. hoog en dat was ook wel nodig. Alles ging erin maar weinig ruimte over. We hadden dan ook een volle kist staan die door de bezorgers van ao.nl keurig afgevoerd is. We zijn er zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • zeer stil
  • neemt weinig ruimte in
  • veel opslag ruimte binnenin
  • laag stroomverbruik
  • ziet er ook gewoon mooi uit
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Saskia 21-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer mooie grote vriezer doe precies doet wat hij doen moet.
Mede door de transparante klepjes vd bakken heb je n goede kijk op de dingen die erin liggen.
Enige nadeel is...dat hij te snel een piepsignaal afgeeft als je de deur open hebt.
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eland 19-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

veel ruimte!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
veel ruimte, 360 liter, daardoor kan je veel producten netjes per lade sorteren. Een goede prijs/ kwaliteit verhouding gezien de grootte van de vriezer.

Pluspunten

  • ruimte
  • snelvriesfunctie
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • geluid, je hoort hem goed
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RD 19-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale gezins diepvries

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze diepvries is een ideale diepvries voor een groot gezin, zeer ruim met redelijke compacte buiten maten.

Pluspunten

  • ruim
  • goed overzichtelijk
  • voordelig geprijsd

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Terence 17-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote vriezer, door transparante vakken overzichtelijk en prijs-kwaliteit top.
Ik heb het in de bijkeuken dus geen last van geluid. Ik zou hem niet in mijn directe keuken daardoor willen hebben.

Pluspunten

  • Groot
  • Prijs

Minpunten

  • geluid afhankelijk van locatie
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Vries 16-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote koelkast met handige indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vriezer heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. De indeling is heel praktisch en overzichtelijk met de verschillende lades en vakken.

Pluspunten

  • Indeling
  • Inhoud
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P van Lokven 15-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vriezer, veel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Online gekocht, dan blijft het voor mij altijd een verrassing als je hem in het echt ziet of hij daadwerkelijk zo ruim is en dat is hij! Ik leg 1 heel en 1 half brood achter elkaar in een la (inschatting van diepte) en in de 'big box' kunnen dan zelfs nog 2 broden op elkaar liggen. Bovenste drie zijn klepjes en de overige zijn lades. Las ergens dat de deur wellicht wat stroef gaat, hier geen last van gehad tot nu toe. Kan hem prima met 1 hand open maken.

Pluspunten

  • ruim
  • flinke lades

Minpunten

  • maakt wel wat geluid
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Satish 13-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige Diepvries

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ruime en stille vriezer. De kleppen van de verschillende compartimenten zijn doorzichtig zodat er meteen te zien is wat in zo een vakje zit. Verder heeft hij een functie van supervries deze is altijd handig.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi
  • Overzichtelijk
  • goede constante koeling

Minpunten

  • display niet te zien van buiten
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karina 07-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote diepvrieskast met 8 laden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer groot, en erg veel diepvriesruimte.
8 lades,waaronder een bigbox
Ben met deze aankoop SUPERBLIJ.

Pluspunten

  • Echt grote diepvrieskast
  • 8 laden elk zeer ruim
  • Bigbox
  • Maakt weinig lawaai
  • Lichtje als je hem opendoet,zeer praktisch
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tcn smulders 07-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel inhoud voor een redelijke prijs

Algemene score

10,0
prachtige en overzichtelijke diepvrieskast met veel inhoud
dit alles voor een redelijke prijs
wij zijn zeer tevreden

Pluspunten

  • ruimte
  • overzichtelijk
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend Jansens 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

betruwbaar merk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
betrouwbaar merk , heldere lade, overzichtelijke indeling en een zeer grote en ruime vriezer voor een scherpe prijs

Pluspunten

  • opnieuw vriezer gekocht van dit merk, betrouwbaar
  • Ruime en heldere lade , overzichtelijk
  • scherpe prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • temperatuur alleen afleesbaar bij geopende deur
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

André 01-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super vriezer

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een grote diepvries. Ik kwam deze geweldige Siemens GS58NAW30 iQ500 vriezer tegen op internet.
Met deze nieuwe vriezer kunnen we er weer jaren tegenaan met z'n zee aan ruimte. Ideaal voor een gezin van 4-5 personen.

Pluspunten

  • groot
  • doorzichtige laden
  • verlichting bij geopende deur
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mva 24-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig kastmodel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn oude vriezerkist vervangen door deze vrieskast en het is gewoon ideaal met aparte lades lekker overzichtelijk en groot volume (360liter is grootste wat beschikbaar is,maar had een veel groter gekocht indien beschikbaar)
Je hebt nooit genoeg!

Pluspunten

  • Inhoud
  • Gebruiksgemak
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjo Habets 24-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle levering en ziet er goed uit

Algemene score

9,0
Heb deze gekozen voor de capaciteit prijs en heel voornaam het gebruik van deze grootte diepvries .
Verder kan ik deze nog niet beoordelen daar ik hem pas heb.
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Reageer

Hans 23-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Grote vriezer

Algemene score

9,0
Gekozen omdat de prijs ons wel aanstond en omdat wij deze vriezer niet hoeven ontdooien, deur gaat wel moeilijk open en maakt meer lawaai dan onze huidige vriezers

Pluspunten

  • Makkelijke lades/veel ruimte
  • Hoef niet te ontdooien

Minpunten

  • Maakt veel geluid
  • Deur gaat moeilijk open
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mjuurten 21-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede grote vriezer, voldoende voor een gezin met 3 kinderen.
wel is de buiten zijde groot in omvang, maar dat kun je verwachten als de binnenzijde ook ruim is.

Pluspunten

  • groot
  • weinig lawaai

Minpunten

  • openen gaat wat zwaar
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ideaal al die verschilldende formaten lades!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima prijs/kwaliteitsverdeling, geen overbodige opsmuck. Fijne indeling met veel verschillende formaten lades.

Pluspunten

  • lekker groot apparaat
  • ideaal al die verschillende formaten lades
  • veel lades en volume
  • makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Siemens GS58NAW30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews