Siemens GS33NVW30 - Reviews

Best Reviewed jan 2018 Siemens GS33NVW30
Best Reviewed januari 2018
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
220 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cobi 03-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

de indeling is schitterend mooi en heel ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik denk dat we veel plezier aan deze diepvrieskast gaan beleven.
Helaas na het verwijderen van de verpakking bemerkte ik, dat er een grote deuk in de kast zit.
Dit moet al voor het verpakken zijn gebeurd, want de bezorgers hebben hem behandeld alsof het een ei was zo voorzichtig.
Ik hoop, dat er nog iets aan de prijs te doen is

Pluspunten

  • ruim
  • mooie indeling

Minpunten

  • beschadigd bij openen van de verpakking
Geschreven voor: Siemens GS33NVW30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lcr 28-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooie diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een goede prijs kwaliteit diepvries kast, ik heb in het verleden al 2 Siemens dievries Kasten gekocht daarom deze aankoop,Kado voor onze Zoon zijn verjaardag.
Geschreven voor: Siemens GS33NVW30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diepvries 08-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zuinig overzichtelijke laden niet te groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Siemensis een goed merk daar heb ik ervaring mee, hetzelfde als bosch maar net een beetje prijs bewuster. Ik vind het een fijne maat diepvriezer met een mooie laden indeling, energiezuinig en niet te groot. gewoon een goede keuze. Jammer dat er een klein stukje van het bovenste deurtje mist, nu valt het gemakkelijk open. Maar hij staat en zit vol dus in neem het maar voor lief en ben er blij mee.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • mooie ladenindeling

Minpunten

  • stukje van bovenste kastdeurtje
Geschreven voor: Siemens GS33NVW30

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Vicky Venema 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

diepvrieskast

Algemene score

9,0
Geweldig mooie diepvries. Deze diepvries is een echte aanrader. Nooit meer ijs aan de binnenkant door de nofrost.

Pluspunten

  • mooie big box
  • het is overzichtelijk
  • overzichtelijk

Minpunten

  • klapdeksels hadden lades mogen zijn
  • deuralarmkan men niet uitschakelen
Geschreven voor: Siemens GS33NVW30

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Debbie 22-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Alles past erin

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote Vriezer vol met laden, alles past erin. De deur bevat twee koelelementen. De temperatuur is gemakkelijk in te stellen. Ook het alarm werkt goed wanneer je de deur per ongeluk open laat staan.

Pluspunten

  • Goede inhoud
  • Grote lade is erg prettig

Minpunten

  • Klepzakken hadden laden mogen zijn
Geschreven voor: Siemens GS33NVW30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kcvanbrakel 22-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

siemens gs33nvw30

Algemene score

8,3
Mooie vormgeving, overzichtelijke indeling, zuinig met energie, lange bewaartijd bij stroomuitval, duurzaam geproduceerd
Geschreven voor: Siemens GS33NVW30

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer