Siemens GS29NVW30 - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
195 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Postma 21-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fantastische vriezer! Nooit meer ontdooien, wat is er fijner als dat?! Genoeg ruimte en de extra grote Big Box lade is erg handig. Dat de deur erg klemt, heb ik nog niet meegemaakt. Maakt niet veel lawaai. Als er dan toch een zeer klein minpuntje moet zijn: bovenste vak (voor het invriezen van verse producten) heeft een klepje. Had hier liever ook een lade gehad. Maar dit neemt niet weg dat het een fantastische en zeer handige vriezer is!

Pluspunten

  • Lekker groot
  • Weinig lawaai
  • Big Box lade
  • Nooit meer ontdooien!

Minpunten

  • Bovenste vak heeft klepje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meral 30-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens GS29NVW30 Vriezer No Frost

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ontzettend blij met de vriezer no frost van Siemens. Het is ruim en overzichtelijk, en kan er ontzettend veel in kwijt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke Lange- Jans 05-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime en transparante lades

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De extra grote lade is ideaal! De diepvries ziet er strak uit qua uitstraling, fris en netjes, twee koelelementen in de deur is ideaal en dat de lades transparant zijn zodat je in één oogopslag kunt zien wat er in zit is heel gemakkelijk!

Pluspunten

  • transparante lades
  • extra grote lade
  • mooie diepvries om te zien.
  • zuinig in gebruik
  • zelf ontdooiend

Minpunten

  • bovenste is geen lade, maar een klepje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre1970 30-12-2017

Mooie ruime diepvrieskast

Algemene score

10,0
Ruime vrieskast waar ik de gehele inhoud van mijn vrieskist in kwijt kon. Lades van uitstekende kwaliteit. Zeer snel op je juiste temperatuur.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Andre 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime vrieskast met goede lades voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooie vrieskast die ruim van binnen is, met goede lades die zeer stabiel zijn (niet van dat breekbare plastic wat normaal altijd breekt.) Ook op deze vrieskast een No Frost Systeem wat het aanvriezen van de lades tegen gaat.

Pluspunten

  • Ruime lades
  • No Frost Systeem
  • Zeer gunstige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanny 16-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een prima vrieskast die aan mijn wensen helemaal voldoend en makkelijk is in gebruik en onderhoud

Pluspunten

  • Het niet meer hoeven te laten ontdooien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.C.M.Pulles 29-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrijstaande vrieskast.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekocht omdat de oude vrieskast 19 jaar is. Wij wilden deze kast omdat hij moest passen op de plaats waar de oude vrieskist stond. De voornaamste reden om een andere kast aan te schaffen is het energie-verbruik. Wij hopen dat wij binnen enkele jaren de aanschafprijs eruit hebben. Tevens is indeling en de doorzichtigheid van de laden ook prettig en praktisch. Wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • Vorngeving
  • Energieverbruik
  • indeling kast
  • doorzichtigheid van de laden
  • no frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaapz 05-09-2017

Een strakke buitenkant met veel handige ruimte

Algemene score

10,0
ik heb dit product vorige week gekocht en ben zeer tevreden.
Vullen en eruitzagen gaat gemakkelijk de vriezer is ook zeer stil.
Wat ook gemakkelijk is zijn de wieltjes aan de onderkant achter zodat je hem makkelijk kan verplaatsen.
Kortom een fijn product, dit is mijn vijfde Siemens product dat ik in twee maanden gekocht hebt ben zeer tevreden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ben van Toor 08-04-2017

Zeer goede kwalitatieve vriezer.

Algemene score

10,0
We hebben deze vriezer sinds juni 2015 en vinden deze van binnen zeer overzichtelijk. Verder doet hij wat hij moet doen. Bovendien is hij erg zuinig en stil.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer