Liebherr G 1223 - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+
Netto inhoud
98 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr G 1223 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gunes 25-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

goeie vriezer voor een redelijke prijs

Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,3
gebruiksgemak een 10,supermakkelijk te bedienen. vormgeving een 10, slank en sterk. duurzaamheid een 8, omdat er nog zuinigere modellen waren, maar als je het prijstechnisch berekend over 10 jaar, is dit de perfecte aankoop voor mij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo Koning 08-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gekocht vanwege degelijkheid van het merk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
Geweldige vrieskast met zeer goede (grote) laden en niet van dat goedkope plastic wat snel barst of breekt.
Alles voelt stevig en degelijk en de weergave aan de buitenkant van de binnen temperatuur in een display geeft extra vertrouwen.
Deze is standaard ingesteld op de beste temperatuur 18 onder nul en kan handmatig ingesteld worden op eigen voorkeur net als de led verlichting van het display zelf.
Koeling komt uit de wanden en niet vanonder de laden daar zitten goede verwijderbare glasplaten.
Dit maakt dat grotere/hogere producten door verwijdering ook passen.
Bij open en dicht doen voel je dat het sluitwerk echt goed zit.
Ik heb enkele goedkopere merken geprobeerd in de winkel en dat valt dan gewoon tegen.
Deze vrieskast mag dan wel duurder zijn maar je koopt hem niet voor een paar jaar.
En kwaliteit kost nou eenmaal meer.

Pluspunten

  • display binnentemperatuur
  • Grote degelijke laden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truus74 05-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
Ik heb geen isolatie in de schuur ,dus was erg belangrijk dat ik vriezer moest hebben die goed tegen de kou bestand is,en dus er op kan vertrouwen dat die het blijft doen!
Dit gaat perfect !

Pluspunten

  • Compact
  • Veel inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim van der Helden 10-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Compacte vriezer voor in de keuken.
Bijna geruisloos, veel ruimte met 3 laden
Heel blij mee
Goed en prettig geholpen bij Blom in Hoogland
Snelle levering volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meint 03-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
voor in de schuur is dit een goed apparaat klein maar fijn met 3 lades goed afleesbare temperatuur meter wij zijn er blij mee

Pluspunten

  • grote lade
  • goede bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Mooie vrieskast met 2 ruime laden en 1 wat kleinere lade. Handig display boven de deur waarmee je in 1 oogopslag ziet of alles goed is met de vriezer. De laden gaan gemakkelijk uit de vrieskast waardoor er nog grotere producten in passen.

Pluspunten

  • stil
  • energie zuinig
  • digitale temperatuur instelling
  • handig display
  • flexibele indeling

Minpunten

  • helaas niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ineke 19-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

voldoende ruimte in de lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
ik vind het prettig dat de lades voldoende ruimte bieden voor onze diepvriesproducten, tot nu toe geen ijsafzetting waardoor de lades makkelijk in- en uitschuiven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.Kruijt 13-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast G 1223

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
Degelijke afwerking. 98l aan ruimte . Compacte afmetingen. Aantrekkelijke prijs. Geschikt voor koele ruimte. Vorige koel/vries-kast werkte niet omdat het in de koele ruimte te koud was.

Pluspunten

  • Werkt ook in koele ruimte
  • In koele ruimte extra energie zuinig

Minpunten

  • verbruik 44e/jr geen punt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Limburg 03-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
De enige vriezer welke moeiteloos blijft vriezer in de schuur. Daarvwaar de temperatuur daalt tot onder het vriespunt.
Net een paar dagen in gebruik maar zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Vriezen in de schuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Boumans 25-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
Energiezuinige vrieskast ; vrijwel geen geluid en genoeg ruimte om je producten in te vriezen. Makkelijk te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 13-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn model vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

8,0
Prima model diepvriezer voor erbij, naast onze gewone koelvries combinatie. De laden zijn makkelijk te bedienen en zijn ruim van opzet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ditoni 31-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk vriezer in de winter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Na 15 jaar koel/vries in de garage en in de winter uitzetten, hebben we eindelijk een vriezer
Van Liebherr dus we kunnen eindelijk alles bewaren en niet tegen de winter weggooien,
Hehe dit had jaren eerder moeten zijn.

Pluspunten

  • Compact
  • Geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mo 30-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch en compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Fijne afmetingen en erg stil. Ja wat valt er nog meer te zeggen over een vrieskastje. Makkelijk schoon te maken. Praktisch lades

Pluspunten

  • Stil
  • Compact

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Verreijt 23-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede service, fijne vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

8,0
Compacte vriezer die ook stil is.

Goede service vanuit expert Drunen.

Duidelijke bediening op het apparaat

Pluspunten

  • Compact
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton 15-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne vrieskast, degelijk en gemakkelijke bedieing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
Extra garantie mooi formaat en overzichtelijke bediening stabiele lades met prima afmetingen en degelijke kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daisy 13-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heel veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
Liebherr is de Mercedes onder de koeler/vriezer , gewoon een topper !!
u krijgt waar voor u geld.
weer een Liebher gekocht na dat de oude het na 20 jaar opgaf.

Pluspunten

  • oer degelijk, waar voor u geld
  • genoeg ruimte voor een klein gezin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benita 23-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kies voor gemak en duurzaamheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
De vriezer is gewoon een super goed apparaat. Vriest goed en zuinig en heel belangrijk, je hoeft hem niet te ontdooien. Dus geen laagje ijs aan de binnenkant. Verder ook niet onbelangrijk, hij verbruikt weinig energie. De prijs wordt in gebruik zeker terug betaald.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daisy 05-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

8,0
Een goeie vriezer, die weinig geluid maakt. En heel veel ruimte heeft. Hij ligt namelijk klein, maar bij het inruimen merk je dat er meer plaats is dan het oogt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicolien van der Vloet 25-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

10,0
Deze vrieskast was in een mum van tijd koud genoeg om in gebruik te nemen.
De doorzichtige lades zorgen voor goed overzicht van de ingevroren producten.
Groot voordeel ook dat de vrieskast zo goed als geruisloos is.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.P.M. Korsten 14-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bekend merk en temperatuurmeter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr G 1223

Algemene score

9,0
Vind het product zeer goed, staat nu in onze vakantiewoning. In onze gewone woning hebben we zijn grote broertje staan van hetzelfde merk, deze prima bevalt. Vandaar we weer hebben gekozen voor Liebherr.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews