Liebherr GNP3013-22 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 54 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP3013-22 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 19-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed afgewerkt model

Geschreven voor: Liebherr GNP3013-22

Algemene score

8,0
Digitale aflezing goed zichtbaar
Genoeg alarm signalen voor te hoge temperatuur en als de deur te lang open staat.
No frost dus geen ontdooien meer.
En Liebherr beschikt over een klein warmte element op de ventilator die voorkomt dat deze vastvriest.
Deze ventilator blaast de koude circulatie lucht door de kast heen.

Pluspunten

  • Goed instelbaar
  • Digitale aflezing

Minpunten

  • Led verlichting buitenkant

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Van Schoonhoven 07-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk , mooie ruime indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013-22

Algemene score

9,0
Tijd voor wat anders , goed laten adviseren en wij komen uit op dit model, ruime lades , transparant
Zuinig en minimaal geluid, wij zijn er blij mee

Pluspunten

  • Zuinig
  • Comfortabel
  • Transparant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

KJ57 20-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super Diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013-22

Algemene score

10,0
Had ik dit maar veel eerder gedaan alles is mooi gesorteerd in de kast niks meer zoeken 8 lades het kan niet beter vriest mooi super stil en wat het belangrijkst is hij is zuinig en stil volgend jaar ook een koelkast extra er naast van het zelfde merk.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Zuinig met stroom

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peelen 09-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geen binnenverlichting

Geschreven voor: Liebherr GNP3013-22

Algemene score

6,0
Heb altijd liebherr gehad, prima! Deze vrieskast heeft geen binnenverlichting, niet verteld..jammer!

Minpunten

  • Geen verlichting..echt balen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bert van Dijk 05-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vrieskast, 7 laden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013-22

Algemene score

8,0
vrieskast, handige laden, overzichtelijk je producten invriezen en bewaren.
De kast is nagenoeg geruisloos en neemt ook niet teveel plek in, heel anders dan een vrieskist.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Olga 01-12-2020
  • Product gekocht

Liebherr koelkast

Geschreven voor: Liebherr GNP3013-22

Algemene score

8,0
Top koelkast
Strakke vormgeving met fijne handgreep
Grote lades wat t overzichtelijk maakt
Geruisloos
Alleen geen licht in de koelkast

Pluspunten

  • Grote lades
  • Stil

Minpunten

  • Geen licht in de koelkast

Reageer

Super diepvrieskast van Liebherr 28-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit, gemak en No Frost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013-22

Algemene score

8,0
De diepvrieskast voldoet volledig aan mijn verwachtingen, goede (Liebherr) kwaliteit en puur gemak in verband met No Frost, super

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Tevreden 19-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi grote vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013-22

Algemene score

9,0
ben erg tevreden mee mooie grote vriezer waar je veel in kwijt kan
goed en zuinig product
top goed top

Pluspunten

  • veel ruimte
  • groot

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

21-09-2020 21-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke overzichtelijke energiezuinige diepvries

Geschreven voor: Liebherr GNP3013-22

Algemene score

8,0
Mooie strakke diepvries, met 2 pubers in huis had ik altijd plaats tekort in mijn vorige diepvries.
Nu dus verleden tijd. Dit is een mooi strak overzichtelijk en ruim model stevige transparante laden en niet meer ontdooien !!! Energiezuinig en geeft aan als de deur te lang open staat.
prijs/kwaliteit is prima

Pluspunten

  • ruime transparante laden
  • melding bij te lang open staan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Timmerman 18-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013-22

Algemene score

10,0
Super kast veel ruimte
Niet meer ontdooien een handige sluiting zodat je de deur makkelijker op kan doen
Een alarm wanneer de deur niet goed dicht zit
Echt een super vrieskast

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HobWerk 15-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

no-frost vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013-22

Algemene score

9,0
Een mooi en praktisch produkt én nooit meer ontdooien. Het apparaat is ook vrij stil als het draait. Het ladensysteem is goed overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • compact
  • stil

Minpunten

  • vrij zwaar (leeg 70 kg) maar begrijpelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PP 15-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013-22

Algemene score

10,0
Zeer goed apparaat. Werkt fantastisch. is een mooie ruime vriezer met veel lades, waar je vel praktische spullen in kwijt kan zoals brood, ijsjes, frituur, bier (voor een half uur) en limoncello. ook passen lange lappen sparib er prima in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos Spee 09-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste vrieskast met veel ruimte!

Geschreven voor: Liebherr GNP3013-22

Algemene score

8,0
Mooie robuuste vrieskast met 8 ruime laden. Vries snel in en temperatuur aan buitenkant af te lezen. No frost, altijd handig, geen gedoe met ontdooien.

Pluspunten

  • strakke vormgeving
  • stevige handgreep

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JH van Helvoort 01-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet alles van vroeger was beter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013-22

Algemene score

9,0
Niet alles van vroeger was beter! Liebherr bewijst maar weer eens dat de moderne tijd veel voordelen biedt: de kast is duurzaam, ergonomisch in orde en energiezuinig. Al met al zéér tevreden met de aankoop.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 29-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen en ruim ingedeeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013-22

Algemene score

10,0
Ruime vriezer, makkelijk in gebruik. Met de 7 jaar zekerheid zeker de moeite waard ten opzichte van andere vriezers. Vriezer is ook stil en werkt perfect.

Pluspunten

  • Ruim
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevr. van Elderen 24-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013-22

Algemene score

8,0
een goed werkende diepvriezer waar je veel levensmiddelen in kunt opbergen. De prijs en kwaliteit is goed, onze oude vrieskast had het plotseling op gegeven deze werd ons aanbevolen, we hebben er zeker geen spijt van dat we deze hebben gekocht

Pluspunten

  • vriest goed
  • Weinig geluid
  • veel laden

Minpunten

  • De bovenste lade is laag
  • De onderste lade is klein , weinig spullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton & Bianca 23-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vrieskast GNP3013-22

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013-22

Algemene score

8,0
We hebben deze vrieskast onlangs gekocht en zijn zeer tevreden. Hij is ruim en overzichtelijk. Het voordeel van de nieuwe techniek is dat er geen vriesgedeelten tussen de lades zitten. Alle lades kun je moeiteloos uit het apparaat nemen en de binnenkant afnemen mocht dit nodig zijn. Omdat deze vrieskast van het type No-Frost is zal dit niet snel nodig zijn maar het is gewoon heel prettig als je de vriezer voor een langere tijd niet wilt gebruiken. Hang en sluitwerk van de vrieskast zijn uitmuntend te noemen (het loopt gewoon heel mooi). Er zit een overzichtelijk Oled display op dat 's-avonds oplicht (of in een donkere ruimte. Let wel op bij het plaatsen dat er aan de achterkant genoeg ruimte blijft voor ventilatie, staat ook duidelijk in de gebruikshandleiding. Enig min puntjes is dat ondanks dat het een stille vrieskast is, je het apparaat wel goed op de vloer moet zetten (vlakke bodem) anders gaat het brommen. Dit is verder niet direct hoorbaar maar we kunnen ons voorstellen dat het storend kan zijn als hij in een open keuken staat opgesteld. Kortom een hele mooie vrieskast voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Ruime laden
  • Overzichtelijke opbouw

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Alexander 22-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Dit is tenminste een echte!

Geschreven voor: Liebherr GNP3013-22

Algemene score

9,0
Wij zijn enorm tevreden over dit apparaat, een vrijstaande vrieskast van 180cm hoog. Keurig netjes afgewerkt, makkelijk bedienbaar. Hij staat bij ons in de schuur, maar door het ranke model neemt hij weinig ruimte in, wel zo fijn in een klein schuurtje. Geen rijpvorming in de kast door de functie ''nofrost''. Ideaal!

Pluspunten

  • stil
  • nofrost

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Olga 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar,overzichtelijk gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013-22

Algemene score

9,0
liebherr diepvrieskist na 31 jaar trouwe dienst ingeruild voor een Liebherr diepvrieskast niet omdat het apparaat kapot is maar om vanwege het stroomverbruik en verandering van thuiswonende gezinssamenstelling

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Rubber afdekekrand makkelijker schoon te maken

Minpunten

  • Rubber afdekrand teveel plooien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rogier 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP3013-22

Algemene score

8,0
Uitstekende No-Frost vriezer. Biedt veel ruimte (7 laden). Energieverbruik ook erg redelijk. Kortom een uitstekende koop.

Pluspunten

  • Energieverbruik
  • Ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews