JVC GZ-RX605BEU zwart - Reviews

Best Reviewed aug 2019 JVC GZ-RX605BEU zwart
Best Reviewed - augustus 2019
Specificaties
Optische zoom
60 x
Beeldstabilisatie
Ja
Megapixel
2,5
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC GZ-RX605BEU zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lisa 20-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

10,0
Fijn apparaat, makkelijk te bedienen, moeilijk te beschadigen en niet te vergeten mooie opnames! Ben er nu een paar dagen mee aan het 'spelen' en ben nu al heel erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.C. van Prooijen 18-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handzaam model, lekker licht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

7,0
Mooie compacte kamera, accuduur is voldoende. kan ook met aangesloten adapter filmen.
Handig draaibaar beeldscherm

Pluspunten

  • compact
  • licht

Minpunten

  • geen losse accu
  • geen vieuwfinder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton 08-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prijs/prestatie

Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

8,0
Dit is mijn tweede camera van JVC, ik heb met de vorige 5 jaar gedaan en was aan vervanging toe. Het waterdichte was voor mij belangrijk omdat ik veel film onder alle omstandigheden. Daarbij de lange opnameduur met de batterij en het interne geheugen.
Al met al een mooie camera voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • ingebouwde batterij

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 21-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Paul

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

8,0
Mooie kleine camcorder met prima beeld en makkelijk in bediening. Het voordeel is de waterdichtheid omdat ik vaak buiten opneem

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tino 20-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handige zoomfunctie, door de knop erboven op.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

9,0
Ik had de voorganger van dit apparaat, maar deze is veel beter in de zoomfunctie en ook meer schokvrij. Verder moet ik nog veel leren.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Corné 23-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn compacte camera, veel mogelijkheden en een mooi beeld

Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

9,0
Fijn compacte camera, veel mogelijkheden en een mooi beeld. Ligt fijn in de hand.
Zoom bereik was verrassend. Had niet verwacht zover in te kunnen zoomen.

Pluspunten

  • Compact
  • Veel mogelijkheden
  • zoombereik

Minpunten

  • geen uitwisselbare accu

Reageer

Danny 30-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig in gebruik en perfekt beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

9,0
lange batterijduur en zeer gemakkelijke bediening , zeer scherp beeld en lekker klein voor op reis/avontuur

Reageer

Jacqie 05-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Shockproof, goeie licht gevoeligheid, Wifi

Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

8,0
Net deze camcorder gekocht. Voor vakanties en andere gebeurtenissen vast te leggen. Fijn dat die tegen een stootje kan en waterproof is (nog niet getest)
Meteen valt de goede lichtgevoeligheid op als ik in huis film. Je ziet door de camera in de schemer meer dan met het blote oog.
Klein en handig formaat. Al vind ik het recordknopje wat lastig te bedienen. (wellicht nog even wennen. Goeie zoom functie.

Pluspunten

  • shock/dust/waterproof
  • formaat
  • Wifi
  • Lichtgevoeligheid

Minpunten

  • record knop

Reageer