JVC GZ-RX605BEU zwart - Reviews

Best Reviewed mrt 2020 JVC GZ-RX605BEU zwart
Best Reviewed - maart 2020
Specificaties
Optische zoom
60 x
Beeldstabilisatie
Ja
Megapixel
2,5
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC GZ-RX605BEU zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton 08-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prijs/prestatie

Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

8,0
Dit is mijn tweede camera van JVC, ik heb met de vorige 5 jaar gedaan en was aan vervanging toe. Het waterdichte was voor mij belangrijk omdat ik veel film onder alle omstandigheden. Daarbij de lange opnameduur met de batterij en het interne geheugen.
Al met al een mooie camera voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • ingebouwde batterij

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

RPvN 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker compact veel functionaliteiten met 80x optische zoom.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

9,0
Na een tijdje opzoek te zijn geweest voor een ander optisch instrument, vanwege de grote optische zoomcapaciteit (80x) uitgekomen bij de JVC Everio R GZ-RX625BEU camcorder.
Meestal wordt, voor de doeleinden waar ik hem voor gebruik, een zoomfactor van 20-40 maal gekozen, maar ik heb nu 80 maal en de mogelijkheid om beeldopnames te maken, met deze compacte reus. Geen gesjouw met lompe en zeer kwetsbare en dure apparatuur. Kan niet wachten om er verder mee te experimenteren. De eerste resultaten qua beeld, zoom en gebruikersgemak zijn hoopgevend en hiermee ben ik zeer in mijn nopjes.
Het beeld is zeer scherp en helder, lichte trillingen worden door de automatische beeldstabilisatie goed weggewerkt.
Klein minpuntje is de kussenvervorming bij de uiterste stand bij het in- en uitzoomen, maar hier is goed mee te leven.
Voor net boven de 300 Euro's een heel fijn en degelijke camera!

Pluspunten

  • Zoombereik Optisch 80x
  • Compact
  • Voelt degelijk aan
  • Mooi display
  • Niet duur

Minpunten

  • Beeldvervorming in uiterste in-/uitzoombereik
  • Opladen duurt vrij lang
  • Gebruikshandleiding wazig (ferrietkernen)
  • Oplaadsnoertje naar camera uit 2 delen
  • Cameralamp (LED) te klein voor dichtbij

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joyce 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Perfect apparaat werkt naar behoren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

9,0
Het is een super fijne camera met mooi scherp beeld. Ligt goed in de hand en is makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Compact
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 11-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Review GZ-RX625BEU

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

7,0
Het product heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Het is alleen jammer dat er geen eenvoudige driver te vinden is om de camcorder ook als webcam te gebruiken.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Kan tegen een stootje

Minpunten

  • Niet eenvoudig als webcam te gebruiken
  • Klepje voor in/uitgangen is kwetsbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerald 11-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooie complete camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

9,0
Het is een mooie complete camera die ook lekker in de hand ligt. De prijs kwaliteit verhouding vind ik ook goed. Het mooie van deze camera is dat je niet hoeft bang te zijn om hem te laten vallen of dat hij nat wordt. Ook erg makkelijk te bedienen en een mooi en duidelijk scherm

Pluspunten

  • Kan tegen een stootje
  • Compact
  • Mooi beeld
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quast 11-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede handzame camcorder die doet wat hij moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

8,0
Heb deze camcorder gekocht omdat deze onderwater kan filmen tegen een redelijke prijs. En omdat hij zo lekker klein is in elke zak gemakkelijk mee te nemen.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Klein

Minpunten

  • Ligt los in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

M van der Plas 07-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel simpel om mee te werken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

8,0
We konden andere mensen die ook zo’n camera hadden die beviel ons ook zeer goed
Kunnen later van een film nog foto’s af hallen
Accu gaat lang mee
Handig dat de camera tegen stof en water en stoten kan

Pluspunten

  • Intergeheugen
  • Makkelijk om mee te filmen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

HB 05-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein en uitgebreid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

8,0
Klein maar uitgebreide videocamera. Vult precies de markt op tussen de gopro's en de grote videocamera's. Perfect voor outdoor, sport en actieve vakanties.

Pluspunten

  • uitgebreid menu
  • water,stof en val bestendig

Minpunten

  • achter klepje lijkt fragiel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lisa 20-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

10,0
Fijn apparaat, makkelijk te bedienen, moeilijk te beschadigen en niet te vergeten mooie opnames! Ben er nu een paar dagen mee aan het 'spelen' en ben nu al heel erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.C. van Prooijen 18-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handzaam model, lekker licht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

7,0
Mooie compacte kamera, accuduur is voldoende. kan ook met aangesloten adapter filmen.
Handig draaibaar beeldscherm

Pluspunten

  • compact
  • licht

Minpunten

  • geen losse accu
  • geen vieuwfinder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 21-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Paul

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

8,0
Mooie kleine camcorder met prima beeld en makkelijk in bediening. Het voordeel is de waterdichtheid omdat ik vaak buiten opneem

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tino 20-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handige zoomfunctie, door de knop erboven op.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

9,0
Ik had de voorganger van dit apparaat, maar deze is veel beter in de zoomfunctie en ook meer schokvrij. Verder moet ik nog veel leren.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Corné 23-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn compacte camera, veel mogelijkheden en een mooi beeld

Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

9,0
Fijn compacte camera, veel mogelijkheden en een mooi beeld. Ligt fijn in de hand.
Zoom bereik was verrassend. Had niet verwacht zover in te kunnen zoomen.

Pluspunten

  • Compact
  • Veel mogelijkheden
  • zoombereik

Minpunten

  • geen uitwisselbare accu

Reageer

Danny 30-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig in gebruik en perfekt beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

9,0
lange batterijduur en zeer gemakkelijke bediening , zeer scherp beeld en lekker klein voor op reis/avontuur

Reageer

Jacqie 05-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Shockproof, goeie licht gevoeligheid, Wifi

Geschreven voor: JVC GZ-RX605BEU zwart

Algemene score

8,0
Net deze camcorder gekocht. Voor vakanties en andere gebeurtenissen vast te leggen. Fijn dat die tegen een stootje kan en waterproof is (nog niet getest)
Meteen valt de goede lichtgevoeligheid op als ik in huis film. Je ziet door de camera in de schemer meer dan met het blote oog.
Klein en handig formaat. Al vind ik het recordknopje wat lastig te bedienen. (wellicht nog even wennen. Goeie zoom functie.

Pluspunten

  • shock/dust/waterproof
  • formaat
  • Wifi
  • Lichtgevoeligheid

Minpunten

  • record knop

Reageer