JVC GZ-HD520BEU zilver, zwart - Reviews

Specificaties
Optische zoom
40 x
Beeldstabilisatie
Ja
Megapixel
1,5
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 163 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC GZ-HD520BEU zilver, zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Poels1962 27-01-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,2
het geluid van deze camcorder is bijna niet te verstaan ik vind dan ook dat de luidspreker van deze camcorder zeer minimaal is, als ik de opnames afspeel via de tv of computer is het geluid goed van kwaliteit dus de opnames zijn wel goed.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

AJvdB 07-01-2013
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,3
Een filmcamera die lekker in de hand ligt. Erg gebruiksvriendelijk en de kwaliteit van de filmpjes is goed. De filmcamera is meer dan de moeite waard! Een echte aanwinst voor de filmliefhebbers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

papagaaike 22-06-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Heb hem nu enkele dagen in bezit en ik vind het een makkelijk ding.Helaas geen tasje erbij heb ik extra gekocht.eerste opnamen zeer duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seyit Yildiz 06-06-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Heb de JVC een paar dagen in bezit, ben er nu al helemaal blij mee.
Dit is de eerste camcorder die ik bezit maar ben overtuigd dat ik een goede keuze heb gemaakt adv reviews op meerdere site's.

Reden dat ik voor de JVC GZ-HD520 heb gekozen:
• 40x optische zoom (niet te geloven hoe scherp het blijft, helemaal geweldig)
• 120HDD (handig voor op vakantie genoeg capaciteit voor ong. 11uur filmen op HD kwaliteit!!!)

Plusjes:
• Ligt erg goed in de hand, zowel voor mensen met kleine als grote handen.
• Voor een beginner kon ik direct aan de slag, alle knoppen opties waren duidelijk.
• HEEL VEEL opslag!!! + uit te breiden (lijkt mij niet eens nodig)
• Makkelijk aan te sluiten/bekijken op de TV.

Minnetjes:
• Camera wordt snel warm tijdens het filmen (weet niet of dat bij alle camera's het geval is), is verder niet ergerlijk.

Kortom ben er zeer tevreden mee, ik had zo 7 tientjes meer betaald voor deze camera geweldig apparaat.
Kan niet wachten om op vakantie te filmen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

3scape 29-05-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Prima camera. Ik wilde graag een groot intern geheugen of een harde schijf. En daar voldoet deze prima aan. Beeldkwaliteit op onze HD tv is super. Het windgeruis kun je wel goes horen maar dat is volgens mij een instelling. Prima camera.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

mjanssen100 21-05-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Het is een fijne camera. Er zijn tal van mogelijkheden die het filmen prettig maken. Sommige functies zitten wel wat diep in een menu , maar dat is even wennen.

De accu duur is niet al te lang, dus een tweede accu is eigenlijk wel een must.

Vooral de opslagruimte van 120 GB is perfect! Daarnaast is er nog ruimte voor een microsd kaart!!

vwb de beeldkwaliteit: Ik vind het beeld soms iets te verzadigd, en dan vooral de kleur groen. Een goen grasveld springt echt van het beeld af, zo groen. Wellicht dat het aan het tv toestel ligt, maar ik heb nu twee tv's geprobeerd en op beide hetzelfde "euvel"

Geluid is prima.

Mijn vrouw heeft kleine handen, en ik grote, maar voor ons beiden houdt hij prima vast. De bediening met de vaste knoppen als ook via het scherm is prima te doen.

de degelijkheid is zover ik kan beoordelen prima, maar goed ik heb hem pas een paar dagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

jbaart1977 24-04-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Het is een fantastische camera voor weinig geld. Beeldkwaliteit is goed, geluid ook. Erg gebruiksvriendelijk. Intern opslag capaciteit is ook erg makkelijk. Nu 3 weken in bezit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry359 07-04-2012
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,7
Prima camera. Ik wilde graag een groot intern geheugen of een harde schijf. Deze heeft een hele grote harde schijf. Dat is erg prettig op vakantie. De beedkwaliteit op mijn full Hd televisie is super. Geluid is ook goed. Hij is erg licht, ondanks de harde schijf.
Erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

GB1987 05-04-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Mooie compacte camera!
Verder ideaal dat het geen touchscreen is. Dus geen vette vingers op het scherm...
Zo`n harde schijf is ook ideaal! je kan echt lang filmen voordat hij vol is.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

GerbenA 24-03-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Super blij met mijn aankoop. Al eerder een JVC videocamera gehad, maar die is helaas gestolen.

Camera is echt super licht. Heeft een heerlijk grote harddiskdrive van maar liefst 120GB. Is ook nog eens full HD !

Kortom, een top camera waar je veel plezier van hebt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MVH70 22-03-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Fijne camera. Bediening is eenvoudig, geen overbodige features waar je meestal niets mee doet. Handzaam formaat, ondanks lichte gewicht waardoor je last van trillend beeld zou kunnen krijgen, is beeld zeer stabiel en helder. Beschikbaarheid van de grote opslagcapcateit is ook een pre. Geen losse kaartjes, dus ook geen extra kosten. Kortom goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sniper64 14-03-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Is mijn eerste camcamera
Goede vormgeving, ligt lekker in de hand en zonder de handleiding te lezen wijst alles wel voor zich
Toch handleiding gedownload, wil toch meer van de mogelijkheden weten.
Ben nog steeds alle functies an het uit testen, maar op automatische stand direct al gefilmd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schulp1975 10-03-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Sinds een paar dagen de HD Everio in huis. Gelijk werd ik al getroffen door de mooie, kleine en lichte camera. Ligt zeer goed in de hand en je schakelt gemakkelijk van video naar foto's. Zeer gebruiksvriendelijk met moderne touch. Blauwe stoere schuiver om te selecteren! Openen en dicht doen van het scherm is gelijk aan de camera aan- en uit zetten en het in- en uitzoomen is zeker voldoende. Mooie vormgeving en een scherp beeld, een glinstering in de gladde zwarte kleur, maakt deze sjiek. Bij terugkijken was het geluid wel goed, maar niet erg hard. Wellicht dat je bij weergave op de tv dit wel kan bijstellen. Doordat zijn compacte vorm gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en heel fijn dat je dan niet afhankelijk bent van losse tapes etc. Meer dan genoeg opname tijd dus via de harde schijf. Kortom ik ben meer dan tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlijn83 05-03-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Touchscreen knoppen zin in eerte instantie een beetje apart, maar werken goed. Ik ben zelf linkshandig en dan is het wel lastig om te bedienen. Verder ziet het er als een goed een degelijk apparaat uit.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

P.J.A. Vermeulen 03-03-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Ik vind de camera buitengewoon fijn in de hand liggen. Gemakkelijk in gebruik en ook de handleiding is gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska82 02-03-2012
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,3
Waren op zoek naar een eenvoudige maar degelijke camera. Absoluut gevonden. Mede ook voor de JVC HD Everio gekozen door de beoordeling van de consumentengids. Geen ingewikkelde programma's maar gelijk starten met het filmen of maken van foto's, compact formaat dus prima mee te nemen, ziet er degelijk uit en een goede beeldkwaliteit. Een echte aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sander Thomassen 01-03-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
De geluidskwaliteit is prima, duidelijk hoor en geen rare kraak of ruis. Dit komt onder andere door de Dolby Digital creator. Deze zorgt dus voor beter geluid. Beeldkwaliteit is prima, dit kan immers ook niet anders. Opgenomen in HD met een goede lens. Grote voordeel is dat je 40 keer kunt inzoemen! Bij stand 40 heb je dan wel een statief nodig. Je leert makkelijk hoe de camera werkt aangezien de functies voor zich spreken. Na het lezen van de handleiding zie je dat je er nog veel meer mee kunt! De camera voelt niet heel degelijk aan. Erg plastic allemaal. Verder prima koop!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Eagle3 29-02-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Ik had een JVC van bijna 10 jaar oud en heb daar altijd veel plezier van gehad. Dus nu weer een JVC en ik kon er gelijk mee overweg zonder de handleiding te lezen. Na het lezen van de handleiding blijkt natuurlijk dat je er nog veel meer mee kan. Ik heb gekozen voor een camera met een harddisk omdat ik dan geen extra memory kaartjes erbij hoef the komen die het geheel weer veel duurder maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hamer380 29-02-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Makkelijk in de hand liggende camcorder,die zelfs voor een leek eenvoudig te bedienen is. De installatie van deze camcorder was eenvoudig, zodat ik er nadat de accu opgeladen was meteen mee aan de slag kon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ruud Kloosterman 25-02-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Inmiddels de 2e camera gekocht voor dochter die naar Zuid Afrika is gegaan. Met name de goede ervaringen van de 1e camera(5 maanden in bezit) is deze 2e camera aangeschaft. Goed in de hand, makkelijk filmen, zeer goede kwaliteit en het geluid is zeer acceptabel. Klein, degelijk en makkelijk om mee te nemen. Accu is wat aan de zwakke kant, verder prima camera.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews