JVC Everio GS-TD1BEU zwart - Reviews

Specificaties
Optische zoom
10 x
Beeldstabilisatie
Ja
Megapixel
3
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC Everio GS-TD1BEU zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter251 16-03-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Fijne camera, waarbij veel handmatig is in te stellen, ook tijdens het filmen, met de kanttekening dat er maar 1 instelling tegelijk gebruikt kan worden, maar het is mogelijk tijdens het filmen te switchen.

Beeld stabilisator werkt erg goed alleen wordt de lens 44,8 tot 224 mm. Zonder is dit 42 tot 210 mm maar dan moet je de camera goed stil houden. Dit geldt voor 3D opnames.

Ik gebruik de camera eigenlijk alleen voor 3D, een paar 2D opnames gemaakt, zien er goed uit maar daar koop je geen 3D camera voor.Wat hieronder staat heeft alleen betrekking tot 3D

Beeld kwaliteit is erg goed metname de MVC (MP4) instelling.
Monteren van deze film is eigenlijk niet te doen, in iedergeval nog niet de goede software tegen gekomen.
Nadeel is dat je eigenlijk alleen vanaf de camera deze kan afspelen.

De beeldkwaliteit met AVCHD (half SBS) waarbij opname uit twee delen bestaat is wat minder van kwaliteit maar goed te monteren en heeft de camera niet nodig om af spellen.
Als je opnames met andere wilt delen moet je dus met deze instelling filmen.

Met weinig licht is ook te filmen maar het onderwerp moet niet al te beweggelijk zijn. Kwaliteit is minder dan bij goed licht.

De camera filmt erg goed vanaf heup hoogte door de vorm van de camera. Filmen vanaf schouder hoogte is wat minder.

Tot nu zeer tevreden over de camera, camera 3 weken in bezit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
PierreO 17-03-2013

Je kunt ook AVCHD 3D downloaden, zou je daar beter in 3D mee kunnen monteren?

PierreO 12-07-2013

Je kunt ook afspelen vanaf een mediaspeler en AVCHD is er ook in Full HD 3D, 't is maar dat je het weet.

Reageer

Rudi57 19-12-2011
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,3
Beeldkwaliteit is prima vooral op mp4 is het beeld super,geluid is ook prima,gebruik voor buiten tijdens veel wind wel een externe Rode stereo videomic met deadkitten.Alleen jammer dat de bijgeleverde software niet geschikt is voor apple imac.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
PierreO 25-09-2012

Hallo Rudi, is het met deze camera mogelijk om 3D fullHD bluray schijfjes te branden die op willekeurige 3D blurayspelers afgespeeld kunnen worden, uiteraard met aangesloten 3DTV. Of hoe kun je anders 3D bekijken op je 3DTV.

Reageer

Vreugdenhil 26-08-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Het is een geweldig leuke aanwinst voor mijn hobby. Ik zal er veel plezier aan beleven. Tot nu toe heb ik er een leuk en goed filmpje meegemaakt en ook een aantal foto's met heel goede resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kolff 69 18-08-2011
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,8
---------- update review 18-08-2011 ----------
Na mijn vorige beoordeling,nu een aanvulling.
Na dus vele korte vakantie opnames gemaakt te hebben wil ik de camera als zeergoed beoordelen,vooral als je houd aan de aanwijzingen.
Samen met Magix video deluxe HD17 premium een zeer profesionele film te maken.
Dit is een camera waar ik op heb gewacht.

---------- 1e review 07-06-2011 ----------
heb deze camera gekocht na diverse proef opnames gemaakt te hebben ter aanvulling op mijn JVC GZ-HD7.
Camera geeft een zeer goed 3D geheel op groot scherm,de beeld stabilisator werkt zoals omschreven evenals het LOW licht.
Camera ligt erg goed in de hand,met erg goede bediening.
Mis wel een zoeker,daar ik ouder dan 65 jr ben,is deze makelijker dan het lcd schermje,maar dat went ook wel weer.
Vind het nu al een geweldige stap vooruit om zelf 3D te filmen,doe dit almeer dan 15 jaar.
Verder werkt de bijgeleverde software erg goed,heb zonder problemen filmpje bewerkt en gebrand.
Voor dit moment een geweldige camera,en zijn geld waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kolff 69 06-07-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
heb deze camera gekocht na diverse proef opnames gemaakt te hebben ter aanvulling op mijn JVC GZ-HD7.
Camera geeft een zeer goed 3D geheel op groot scherm,de beeld stabilisator werkt zoals omschreven evenals het LOW licht.
Camera ligt erg goed in de hand,met erg goede bediening.
Mis wel een zoeker,daar ik ouder dan 65 jr ben,is deze makelijker dan het lcd schermje,maar dat went ook wel weer.
Vind het nu al een geweldige stap vooruit om zelf 3D te filmen,doe dit almeer dan 15 jaar.
Verder werkt de bijgeleverde software erg goed,heb zonder problemen filmpje bewerkt en gebrand.
Voor dit moment een geweldige camera,en zijn geld waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
PierreO 26-09-2012

Hoi Kolff, het is mij nog steeds niet duidelijk of je met deze camera FullHD3D kunt branden op een blurayschijf zodat die ook afspeelbaar is in FullHD3D zonder de camerate hoeven gebruiken. Of hoe speel je ze af.

Reageer

3D HD liefhebber 13-06-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Camera maakt mooie 3D films en 3D foto's. Het terugkijken van je films en foto's is wat minder op het 3D scherm van de camera. Maar je bekijkt het geheel toch op je 3D tv dus dat is wat minder belangerijk. verder een goede camera van JVC.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Tonny24 07-05-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Ik kan nu al zeggen na een paar dagen, dat dit echt een supper camcorder is in 3D.
Het beeld is prachtig en helder, zelf op het LCD scherm.
Makelijk over te schakelen naar 2D, en de camcorder licht goed in de hand zonder statief.
Ik heb er geen spijt van de aankoop van dit produkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer