JVC GC-FM2A blauw - Reviews

Specificaties
Beeldstabilisatie
Ja
Megapixel
5,13
Opslagtype
geheugenkaart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC GC-FM2A blauw op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

stoomfiets 22-02-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Mooi klein handig apparaat, ervaring hebben wij nog niet, camcorder is pas sinds 20 Febr. in ons bezit.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent020880 11-02-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,3
Dit toestel gekocht vanwege de gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Strak design. Compact en ligt goed in de hand. Het toestel is makkelijk te bedienen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

HRJ86 08-01-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Handig, klein formaat. Daardoor neem je hem sneller mee.
Geen gezeul met grote tassen etc.
Simpel in gebruik en leuke extra,s om je filmpjes nog leuker te maken.
Beeld- en geluidskwaliteit zijn uitstekend ondanks het kleine formaat.
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
Kortom prima keuze gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yves 1973 28-12-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Dit is mij eerste camcorder die ik aangekocht heb na raadpleging van diverse fora.Ook dadelijk een extra accu bijgekocht nav. diverse opmerkingen over het accuverbruik.
En hij bevalt me enorm: Mooi,compact,licht en mooi beeld
kortom de prijs/kwaliteit is top.
Aanrader voor beginnend en kwalitatief filmwerk.
Enigste minpuntje;kleine knopjes voor menukeuzes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e.dekens 27-10-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Geluid en beeldkwaliteit is goed. Gemakkelijk in gebruik, voelt goed aan in de hand en ziet er verder goed uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

J.G. Lambers 06-09-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Hij is zeer licht van gewicht en super leuk om mee te werken, ik ben er erg blij mee en hoop veel mooie filmpjes er mee te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hopjes 17-07-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

6,5
compacte camera met goede beeld en geluidskwaliteit.
jammer dat de bediening niet via het beeldscherm gaat.bediening duurt daardoor veel langer. ook het terug zoeken van videobeelden vind ik ongemakkelijk en langzaam gaan. batterij is erg snel leeg, al na een kwartier opnemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Roelien56 04-05-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Ik ben erg blij met mijn camcorder.Hij is eenvoudig te bedienen en maakt filmpjes met prachtige beeldkwaliteit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

k.steerenberg 07-04-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Prachtige camera. Gemakkelijk te bedienen. Prachtige beelden. En gemakkelijk mee te nemen, is toch een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

delrez gerard 27-03-2012
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,7
dit is mijn derde JVC camcorder die ik heb gekocht om zijn degelijkheid. Hij is eenvoudig in gebruik en door de hoge beeldkwaliteit geef ik hier een 9 voor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JovdBr 24-02-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
De HM650 gekocht ter vervanging van mijn oude camera, voldoet uitstekend aan mijn verwachtingen.
Een zeer compacte camera, makkelijk overal mee naar toe te nemen. Door zijn vorm en zijn lichte gewicht goed hanteerbaar. Het geluid is goed en de opnames zijn geweldig, ook bij weinig licht.
Compleet met HDMI en USB en als extra een intern geheugen van 8GB.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mat55 10-09-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Toen ik de eerste beelden had geschoten met mijn JVC Picsio en op mijn PC terugzag, was ik een beetje teleurgesteld, want de beelden waren slecht. Toen ik echter de camera aansloot op mijn HD TV was ik blij verrast: de beelden waren goed. Dat de beelden op mijn PC slecht waren kwam waarschijnlijk door de videokaart.
Het geluid is echter minder goed, maar toch nog redelijk.
De camera ziet er leuk uit is zeer gebruiksvriendelijk en, wat zeer weinig voorkomt, de handleiding was prima!!
De bijgeleverde Videobewerkingssoftware is erg simpel en niet zo handig in gebruik.
Minpunten zijn: 1. Je kunt heel weinig instellen. 2. Als je een foto maakt, kun je het beeldschermpje draaien, dit kan echter niet als je filmt. Jammer want dan is het filmen gemakkelijker als je het beeld horizontaal houdt.

Mat

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wetering1 24-08-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
KLein maar fijn. Mooi van vormgeving en makkelijk mee te nemen. Kwaliteit van de beelden erg goed te noemen. Veel mogelijkheden qua instelling. Eenvoudig in gebruik intuitief. Licht in gewicht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

VanTurenhout 22-08-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
De beeldkwalitiet is behooriljk goed. Ik merk wel dat groen wel erg groen wordt (gras en dergelijke)

De digitale zoom is te verwaarlozen, omdat de beelden dan niet echt heel mooi meer zijn.

Met de batterij moet ik nog wat uitzoeken. Ik heb de camera aan de PC gehangen om op te laden. Daar heeft ie meer dan 4 uur aan gehangen, en zodra ik de camera weer ging gebruiken was er al een streepje weg van het batterijtje.

De bijbehorende software (die op de cam staat) is lastig te doorgronden, maar wel leuk. Ik heb alleen nog wat problemen met het aanmelden bij een bepaald Youtube-account. Een ander account werkt wel vlekkeloos.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Car0line 02-11-2011

Wij hebben deze camera net nieuw en hebben dezelfde batterij ervaring, weet jij hier al een oplossing voor?

Reageer

M.K.52 14-08-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb deze pocket camcorder gekocht n.a.v. de goede reviews en heb er geen spijt van. Voor deze prijs is het makkelijk te bedienen, maakt goede foto's en leuke filmpjes. Ook door het kleine formaat handig mee te nemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rozen 15-04-2011
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
een mooi goeden camera van gc-fm2
hij is heel makkelijk in gebruik en makkelijk overal mee naar toe te nemen hij maakt mooie foto en filmd goed wij zijn dik tevreden met deze handige camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron en Astrid 28-03-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen ,lekker handig mee te nemen.
Fotoos zijn wat minder en het gefilmde hd gedeelte moet je eigenlijk met een hdmi kabel afspelen.
Handig wel om gelijk je camera op de pc te doen met de handige uitschuifbare usb .
Enkel neem wel een goede sd kaart die voorbereid is op filmen.
Hele goedkope geven slecht beeld.
Voor het geld zeker een aanrader voor mensen die niet met een tas met camera willen lopen.
Iedereen kan het ding bedienen maar hou het wel stil met filmen en beweeg traag,de ingebouwde stabilisator kan niet voorkomen van schokken tegen te snelle bewegingen.
Gewoon een aanrader voor geen amateur filmers.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Viridian 27-03-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Vorige week ontvangen JVC Pocket camcorder... Een aantal opmerkingen:

- Geen mogelijkheid voor Micro opnames
- Erg langzaam interface
- Bewerkingsprogramma dat is bijgeleverd vereist zeer veel CPU
- Neemt alleen op in .mp4
+ Zeer goede beeldkwaliteit
+ Leuk Design
+ LoLux werkt goed

Op die paar minpuntjes na zeer tevreden met de camera. Goed voor opnames van evenementen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemarie2011 12-03-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Gisteren de camera gekocht en gelijk mee aan de gang gegaan. Vanuit de auto gefilmd, beeld blijft verbluffend stabiel. Er zitten voldoende mogelijkheden op, natuurlijk is het altijd even zoeken waar wat zit maar het wijst zich snel.
Qua formaat natuurlijk fantastisch, kijken naar uit de camera op vakantie te proberen. Geen "gesleep" meer met tassen voor het gebruik van een "normale" camcorder.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer