JVC GZ-MS95 zilver - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 143 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC GZ-MS95 zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

roos-fat 09-03-2011
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

7,8
Ik heb geluidskwaliteit een 7 gegeven omdat, het geluid tijdens het opnemen goed is. Als je het terug luisterd is het goed te volgen.
Beeldkwaliteit 8, beeld ziet er goed uit. Alleen het inzommen is niet optimaal.
Mogelijkheden 7, kan er zowel foto's mee maken als mee filmen.
Gebruiksgemak 8, kan het goed vast houden. Zit lekker in de hand.
Vormgeving 9, toestel zit er goed uit.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pappahinne 29-11-2010
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

7,8
het geluid, beeld en de mogelijkheden voldoen ruim aan de verwachtingen. Het is een handige kleine camera die makkelijk overal naartoe mee te nemen is. Qua gebruikersgemak is deze camera iets minder. Met de handriem niet zo handig inzoomen, maar dat is een kwestie van wennen. de vormgeving is mooi en strak.
Al met al, een handige, mooie camcorder met veel mogelijkheden voor een mooie prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

EddieR33 13-10-2010
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

7,8
Ben echt tevreden met de camera- helaas worden MOD bestanden niet ingelezen in Sony Vegas 8, maar daar heb ik een oplossing voor gevonden: ik importeer de bestanden in Cyberlink Powerdirector en converteer het naar MPEG2(in dezelfde bitrate, dus rond de 8900kb/sec): ik capture in de hoogste resolutie, dus 8gb kaartje is vol in 1uur en 55 minuten. Gebruik de camera om ijshockey-wedstrijden te filmen (kunstlicht, dus minder helder dan buiten), en dat ziet er best netjes uit. Voorbeeld(wel omgezet naar mp4 kwaliteit) kun je zien op http://www.vimeo.com/15653360 Standaard accu is voldoende om bijna 2- en een half uur te filmen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

P. van leeuwen 15-09-2010
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

7,3
Best wel een goed apparaat.

Helaas was mij grootste struikelblok dat mijn bewerkingprogramma's de bestandsvorm (Mod) niet herkenden. Met een combinatie van Any video-converter waarmee ik ze naar gelieve welk bestand dan ook kan veranderen en magix video deluxe heb ik er toch veel plezier van.

Het converteren is mischien wat omslachtig en tijdrovend, maar omdat dat achteraf werk is deert dat neit zo ernstig.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wanet 06-09-2010
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Goede, zeer eenvoudig te gebruiken camera. Makkelijke downloadknop voor youtube.
Goede beeld- en geluidskwaliteit.
Samen met de twee kaartreaders maakt dit een camcorder geschikt voor het hele gezin.
Perfect.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

GEYSEN RENAAT 29-08-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Ik had de camera aangekocht één dag voor wij naar Oostenrijk op vakantie vertrokken, nog gauw wat geoefend, de bediening was vrij gemakkelijk, ik had voordien een andere camera van een ander merk waar ik niet over tevreden was, in oostenrijk veel gefilmd en terug thuis natuurlijk benieuwd over het resultaat, camera aangesloten aan tv,en de reis bekeken, wij waren zeer tevreden over de mooie kleuren en scherpe beelden, het geluid is ook zeer goed, geen vervelend gekraak zoals bij de vorige camera, ik zet de camera wel aan en uit via het schermpje onder 'rec'het is een grote verbetering tegenover de vorige camera met
het afsluitdopje is wel een geklungel om het te bevestigen, alsook het handriempje had wat breder moeten zijn, voor de rest geen opmerkingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

iris1991 12-08-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
de jvc gzms 95 is een fijne compacte camera die voldoende capaciteit heeft om de eenvoudige kiekjes te maken. Een ideale beginners-camera.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corgroeneveld 27-07-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Zeer doed te spreken over het toestel,ik heb hem een paar dagen.
Alleen de accu had wel wat beter gekund ,maar deze zijn standaard denk ik,anderhalf uur.
De bediening vind ik zeer makkelijk,zo,n klein ding met mogelijk heden, niet te filmen zo goed,mijn complimenten.
Ben er zeer,zeer tevreden mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk 01 22-07-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Uitstekende camcorder, verleden week aangeschaft, met 2 sd-kaartsloten tot 2 x 32GB, is 14uur beeld in hoogste kwaliteit. Prima beeld op een 32inch toestel . Gemakkelijke bediening, kaartje insteken slot selecteren, formatteren en klaar. Goede prijs kwaliteitsverhouding; niet de hoeveelheid functies zoals op andere camera’s die men toch nooit of zelden gebruikt maar enkel de hoofdzakelijke en dit voor een prijs die beduidend lager is dan andere. Degelijkheid zal de toekomst uitwijzen maar aangezien de producent tot 3jaar garantie gaat zal dit zeker wel goed zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

yentjuh8 14-07-2010
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
Ik vind de camera heel fijn. Hij is makkelijk in gebruik. Niet te uitgebreid maar alles wat je normaal gebruikt zit erop. Het enige nadeel vind ik dat het touch scrol lijntje om van boven naar beneden en weer terug erg gevoelig is dus je zit snel bij het volgende. Dat is eigenlijk het einge min punt verder is hij super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

christophe1981 08-07-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Heb sinds een paar weken een jvc gz-ms95se in mijn bezit.
Mooi toestel ligt goed in de hand. Heeft ook een fotofunktie die je kan gebruiken tijdens het opnemen. Enkele opnames mee gemaakt en foto's mee getrokken.
Mooi beeld en geluid en makkelijk in bediening.
prijs kwaliteitsverhouding zeer goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lieselot Podevyn 07-07-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik ben 14j.
Ik was op zoek naar een camcorder. Ik dacht mij eerst een zakformaat te kopen. De kwaliteit daarvan is natuurlijk niet te vergelijken met een gewone.
Toen ik naar de winkel ging, zag ik die van JVC staan. Hij was afgeprijsd omdat het een laatste stuk was. Ik vond hem heel mooi en toch nog prijslijk.
Ik film nu al een ganse week alles en iedereen die ik tegenkom. Ik ben heel tevreden over mijn aankoop.Hij is heel eenvoudig in bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ms79 24-06-2010
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb deze JVC videocamera twee maanden geleden gekocht en ik ben nog steeds erg tevreden over deze aankoop. Prima camera voor een redelijke prijs. Ik ben vooral te spreken over de goede mogelijkheden qua zoom. Ook de beeld en geluidskwaliteit zijn prima (ook als ik de camera aansluit op de televisie). Verder is de camera erg eenvoudig te gebruiken. Enige nadeel is dat de camera pas echt uit gaat als je op de knop drukt. Als je alleen het klepje sluit, blijft de camera op stand-by staan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

RDelhez 21-06-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Hallo,

Ik heb deze JVC 3 weken geleden gekocht en ben er ontzettend tevreden over.
Het beeldkwaliteit is super en hij is handig in gebruik
De knopjes op de camera zijn makkelijk te bedienen(ook voor mensen met grote handen) en de handleiding was ook duidelijk en makkelijk.

Kortom : Ontzettend tevreden en ik zou deze camera zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

mickey1976 17-06-2010
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,7
Goeie camera, zeer eenvoudig te bedienen.
Beeldkwaliteit is zeer goed wanneer je filmt bij daglicht of buiten. Matige beeldkwaliteit bij het filmen in donker.
Licht en makkelijk overal mee te nemen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

CTWTromp 16-06-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Perfecte camera, super gebruiksgemak, prima beeld en geluid en ideaal dat er twee SD kaartjes in geplaatst kunnen worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJKalkman 08-06-2010
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,3
Deze camera is compact, weegt niks en maakt mooie beelden. Met zijn 32 keer optische zoom kan je met een redelijk vaste hand, zeker dankzij het steady-shot, nog goede ingezoomde beelden schieten. Wat de camera ook compact houd is dat hij alleen nog maar een display heeft om mee te filmen en geen zoeker. Wel kost dat extra accu.
Camera is erg gebruiksvriendelijk en voorziet in de normale filmbehoefte. Omdat je direct op een SD HC kaart schrijft kan je gelijk je beelden met je computer bewerken. Ook praktisch is het handkoortje wat in de camera is verwerkt. Als je de camera dus niet gebruikt zit je niet met zo'n bult aan de zijkant.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

alexstones 31-05-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
zeer goede en makkelijk te bedienen camera goed geschikt voor vakantie en sport gebeurtenissen ben zeer tevreden, de prijs kwaliteit verhouding is ook goed. ook het lichte gewicht en geen bandjes meer , dus hij kan met een druk op de knop gebrand worden of opslaan en bewerken ,ook ineens op jou tube ..dit is mijn 2 jvc camera dus heb veel vertrouwen in dit merk jammer van de simpele afsluit deksel maar dat is een kwestie van even wennen verder ishij goed en compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kyaro 28-05-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
We hebben de camera nu 1 week in bezit. Hij is lekker compact, makkelijk te bedienen en de filmkwaliteit is goed. De fotokwaliteit vind ik bedroevend, dus dat wordt bij uitstapjes een videocamera en fotocamera meenemen.
Het bandje om je hand, om de camera gemakkelijker vast te houden, vind ik onhandig geplaatst. Het bandje zit onderaan de camera, waardoor de camera nog niet makkelijk in de hand ligt. Het bandje had halverwege de camera moeten zitten, maar goed.

over het algemeen wel tevreden, voor in vergelijking tot de prijs.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bruin58 27-05-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Fijne handzame camera. Simpel te bedienen. Gemakkelijk overspelen vam films en foto's naar de PC. Goede beeldkwaliteit. Kortom een aanrader.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews