JVC GZ-RX645 zwart - Reviews

Best Reviewed aug 2017 JVC GZ-RX645 zwart
Best Reviewed augustus 2017
Specificaties
Optische zoom
40 x
Beeldstabilisatie
Ja
Formaat display
3 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 19 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karel Zweefvlieger 25-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Soms verbaas je je wat zo een klein apparaatje allemaal kan.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na een dagje buiten spoelen en filmen, maar de moeite genomen de handleiding door te nemen en wat " testjes" uit te voeren om te kijken wat de camera kan.

https://www.youtube.com/watch?v=aGuPlLzLdcslc=z12mepez4mftclzor04cifnj3zj5cjug10s

Eerder ook al positief verbaasd over de kwaliteit bij weinig licht situatie.
Mijn belangrijkste reden is de beeld stabiliteit om te filmen tijdens het zweefvliegen.

De eerste bevindingen. Ha! Prima!!

Pluspunten

  • de camera doet het heel erg goed
  • kan ook onder water......
  • handzaam
  • goede mnenu structuur - vindbaar-
  • Prima voor een eenvoudige EN geavanceerde filmer

Minpunten

  • kan onder water........ (eng)
  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima camcorder!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Camcorder gekocht om opgroeien van mijn zoons mee vast te leggen, ééntje die tegen een stootje kan en wat spetters kan hebben! Werkt heel gemakkelijk, wel vind ik de beeld kwaliteit erg korrelig bij minder licht (schemer of avond), of kunstmatig licht.
Software pakket wat erbij zit is ook niet bijster goed, dus als je echt de filmpjes wil bewerken, is andere software aan te raden.

Pluspunten

  • Gemakkelijk
  • Prima kwaliteit
  • Lange batterijduur
  • Waterdicht

Minpunten

  • Korrelig beeld bij weinig licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karel 12-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

VOLDOET AAN DE VERWACHTING OF ZELFS BETER

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima prijs kwaliteit verhouding, voor het maken van YOU TUBE Filmpjes in HD.
https://www.youtube.com/watch?v=nMmgPWm3b9o mijn laatste gemaakte filmpje.

Pluspunten

  • gebruikgemak
  • mogelijkheden ( ik gebruik ze lang niet allemaal)

Minpunten

  • mogelijkheden ( ik gebruik ze lang niet allemaal)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

King Ert 12-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super Camcorder voor een familie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een camera die makkelijk in gebruik is en ook tegen een stootje kan. Ideaal voor vakanties, kan namelijk onder water filmen, kan tegen een stootje en stof. Dus niet bang zijn dat het stuk gaat en dat met een FullHD filmkwaliteit

Pluspunten

  • onderwater filmen
  • stoot/val bestendig
  • klein en comfortabel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kris 03-10-2017
  • Product paar weken in bezit

kantelbaar scherm 5h batterij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
ben er erg blij mee, ligt lekker in de hand, goede beeld kwaliteit en kan er ook gewoon mee lopen zonder dat het beeld te wazig word!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Reinders 06-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ligt goed in de hand, makkelijk in gebruik. Prima accuduur. Goede beeldkwaliteit, alleen scherpstellen duurt net iets te lang

Pluspunten

  • Hanteerbaarheid

Minpunten

  • Scherpstellen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bioscoop 02-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie camera , licht goed in de hand.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze camera maakt prachtige opnamen, heeft een groot zoombereik en is vrij eenvoudig in de bediening. Dat wat je ervoor betaald haal je er met gemak uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wytze 01-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer fijne camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De weerbarstigheid van de camera is enorm. Water stof stootje kan hij allemaal hebben. Verder zeer fraai design, ligt goed in de hand, goede prijs-kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Waterbestendig
  • Prijs

Minpunten

  • Druk scherm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

priscilla 18-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi beeld makkelijk bedienbaar!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
onze eerste camcorder die we aangeschaft hebben heel makkelijk bedienbaar en super kwaliteit! Gelijk meegenomen op vakantie. Ook tijdens het zwemmen met onze dochter te gebruiken zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij nat wordt. En altijd scherp beeld. Ook het gebruik van wifi is heel makkelijk.

Pluspunten

  • mooi beeld
  • makkelijk bedienbaar
  • sd kaart voor meer geheugen
  • wifi

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pekedentergem 16-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

handig lichtgewicht met perfecte batterij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ideaal om de voetbalwedstrijden en trainingen van onze dochter te filmen en video-analyses te maken. Door de scherpe zoom kunnen we ook de plaatsing van de voet filmen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lanfranco 12-08-2017
  • Product paar weken in bezit

verbeterde beeldstabilisatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb nu de RX645 enkele weken in bezit en reeds enkele proefvideo's gemaakt. Ten opzichte van een van zijn voorgangers de GZ-HM300se (die ik ook nog gebruik) zijn er zeker verbeteringen aangebracht. Vooral de beeldstabilisatie is erg verbeterd, en hij maakt zeer goede opnamen. De wifi mogelijkheden hoeven er van mij niet in te zitten want die gebruik ik toch (noch?) niet. Ook heb ik geen last meer van bijgeluiden als ik de opnameknop indruk wat de oude wel had.Kortom ik ben er erg tevreden mee! Je kunt goed merken dat de techniek niet stil gestaan heeft.

Pluspunten

  • Beeldstabilisatie
  • menustructuur
  • accuduur
  • degelijkheid
  • water en stofdicht

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilly 27-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

JVC QUAD PROOF

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze camera gekozen omdat er alles op zit wat een camera nodig heeft.
Daarnaast vind ik prijs/kwaliteitsverhouding goed.

Pluspunten

  • Wifi
  • Uitbreidbaar tot 64 GB
  • Licht gewicht
  • Compact en makkelijk in de hand
  • Waterproof tot 5 M

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michael Kroon 17-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Super Camcorder!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg blij met deze camcorder, doet wat hij moet doen en je hoeft niet bang te zijn dat hij stuk gaat. Ook de beeld kwaliteit is erg goed vooral op 50P.
Nog geen minpunten kunnen vinden.

Pluspunten

  • Accu gaat super lang mee!
  • Onderwater filmen
  • Scherpe beelden
  • Goede zoom
  • Klein en compact

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 15-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handzaam en top prijs- kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een camera die veel kan en je niet heel voorzichtig mee hoeft om te gaan, waardoor deze overal meegenomen kan worden. Waterdicht, stofdicht en het kan tegen een stootje. Vervolgens zit er een top zoom op, lange accuduur en veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • Prijs-Kwaliteit
  • Waterdicht, stofdicht
  • Zoombereik
  • Handzaam
  • Een alles kunner

Minpunten

  • Beknopte gebruiksaanwijzing, uitleg kan echt beter

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jef 12-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goede accuduur makkelijk in de gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooi vormgegeven zeer goede accu plus beeld en geluidsopnames. Merkt echt dat het JVC is, Fijn dat het toestel ook een basis intern geheugen al heeft en stof water en stootbestendig is. Een toppertje

Pluspunten

  • accuduur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Gerard R. 10-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

handzame camera, eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Kleine, compacte camera, makkelijk in gebruik, goede kwaliteit. Sterke zoomfunctie die voldoende mogelijkheden biedt om voorwerpen dichtbij te halen. De groothoek zou wat meer mogen zijn om opnamen van dichtbij mogelijk te kunnen maken.

Pluspunten

  • klein, compact, lichtgewicht
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • groothoek zou meer mogen
  • geen zoeker, beeld via het scherm

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tijn 01-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gebruikersvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ligt lekker in de hand en makkelijk in gebruik. Perfect beeld met mooie kleuren en scherp beeld. De optische zoom is goed.

Pluspunten

  • waterdicht
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sander 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handige videocamera om overal mee naar toe te nemen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Handige camera die overal mee naar toe kan. Interne batterij heeft een lange levensduur en makkelijk op te laden via standaard USB kabel en/of powerbank. Middels WIFI kan je de camera makkelijk besturen of beelden van de camera naar je mobiel kopiëren. Was mooi geweest als hij in 4K uitvoering te koop was geweest

Pluspunten

  • waterbestendig
  • grote interne accu
  • standaard via USB op te laden

Minpunten

  • geen 4k

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Carol 01-07-2017

hoi Sander, is de camera ook alleen op te laden via het stopcontact ?

Reageer

De Leeuw 06-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super camera, eenvoudige bediening

Algemene score

9,0
Het is een eenvoudig handzaam toestel welke zeer goed te bedienen is.
Groot voordeel van dit toestel is dat hij een eigen opslag en Wi-Fi heeft.

Gewoon een geweldig apparaat!

Minpunten

  • Drie kabels nodig voor opladen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer