JVC GZ-RX645 zwart - Reviews

Best Reviewed nov 2017 JVC GZ-RX645 zwart
Best Reviewed - november 2017
Specificaties
Optische zoom
40 x
Beeldstabilisatie
Ja
Megapixel
2,5

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 40 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karel Zweefvlieger 25-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Soms verbaas je je wat zo een klein apparaatje allemaal kan.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na een dagje buiten spoelen en filmen, maar de moeite genomen de handleiding door te nemen en wat " testjes" uit te voeren om te kijken wat de camera kan.

https://www.youtube.com/watch?v=aGuPlLzLdcslc=z12mepez4mftclzor04cifnj3zj5cjug10s

Eerder ook al positief verbaasd over de kwaliteit bij weinig licht situatie.
Mijn belangrijkste reden is de beeld stabiliteit om te filmen tijdens het zweefvliegen.

De eerste bevindingen. Ha! Prima!!

Pluspunten

  • de camera doet het heel erg goed
  • kan ook onder water......
  • handzaam
  • goede mnenu structuur - vindbaar-
  • Prima voor een eenvoudige EN geavanceerde filmer

Minpunten

  • kan onder water........ (eng)
  • nog niet gevonden
Geschreven voor: JVC GZ-RX645 zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 18-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Robuust waterproof

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prettige camera met goed beeld en redelijk geluid.
Leuk om mee te nemen op vakantie in de sneeuw of naar het strand.
geen stress voor water sneeuw of zand.
Als je SD-chip vol is heb je ook nog 8Gb reserve op de camera.
de zoom haalt alles heel dicht bij. tijdens het filmen hoor je de zoom motor wel.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • kan tegen een stootje
  • water proof tot 5 M
  • veel mogenlijkheden

Minpunten

  • motor geluid tijdens de zoom
Geschreven voor: JVC GZ-RX645 zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karel 12-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

VOLDOET AAN DE VERWACHTING OF ZELFS BETER

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima prijs kwaliteit verhouding, voor het maken van YOU TUBE Filmpjes in HD.
https://www.youtube.com/watch?v=nMmgPWm3b9o mijn laatste gemaakte filmpje.

Pluspunten

  • gebruikgemak
  • mogelijkheden ( ik gebruik ze lang niet allemaal)

Minpunten

  • mogelijkheden ( ik gebruik ze lang niet allemaal)
Geschreven voor: JVC GZ-RX645 zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lanfranco 12-08-2017
  • Product paar weken in bezit

verbeterde beeldstabilisatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb nu de RX645 enkele weken in bezit en reeds enkele proefvideo's gemaakt. Ten opzichte van een van zijn voorgangers de GZ-HM300se (die ik ook nog gebruik) zijn er zeker verbeteringen aangebracht. Vooral de beeldstabilisatie is erg verbeterd, en hij maakt zeer goede opnamen. De wifi mogelijkheden hoeven er van mij niet in te zitten want die gebruik ik toch (noch?) niet. Ook heb ik geen last meer van bijgeluiden als ik de opnameknop indruk wat de oude wel had.Kortom ik ben er erg tevreden mee! Je kunt goed merken dat de techniek niet stil gestaan heeft.

Pluspunten

  • Beeldstabilisatie
  • menustructuur
  • accuduur
  • degelijkheid
  • water en stofdicht

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: JVC GZ-RX645 zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 18-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi scerm makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
hele fijne camera voor een leuke prijs met veel mogelijkheden voor deze camera gekozen omdat er een ingebouwde lamp op zit en waterdicht is en tegen een stootje kan

Pluspunten

  • waterdicht
  • ingebouwde lamp

Minpunten

  • nog niet gevonden
  • nog niet gevonden
Geschreven voor: JVC GZ-RX645 zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Japie 07-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne lichte handzame camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Camera is makkelijk in gebruik en bevalt goed. goede zoom-functie en batterij gaat lang mee. Met sd kaart zeker 10 uur in goede kwaliteit op te nemen.

Pluspunten

  • Prijs
  • Gewicht
  • Accu-duur
  • Handzaam

Minpunten

  • geen verwisselbare accu
Geschreven voor: JVC GZ-RX645 zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Antoine 15-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke goed werkende camera.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De meest uitgebreide in de serie. Time lapse functie vind ik fantastisch!. Camera voelt stevig en degelijk aan. De kwaliteit is top. Geen trillend beeld door beeldstabilisatie. Blij met m'n aankoop.
Geschreven voor: JVC GZ-RX645 zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. van den Kieboom 17-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super camera ook voor onderwater!

Algemene score

9,0
Super prijs kwaliteit. Veel opties. Vooral fijne kleine camera. Prachtig beeld.. en leuk voor onder water!

Pluspunten

  • Onder water
  • Schokbestendig
Geschreven voor: JVC GZ-RX645 zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ieke 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, direct, makkelijk handteerbaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Klein en compacte camcorder, lange batterijduur, start direct op , goede beeld en geluids kwaliet. Jammer dat de optische zoeker is komen te vervallen.

Pluspunten

  • compact
  • batterij
  • goede beeldkwaliteit
  • goed geluid

Minpunten

  • geen zoeker
  • scherm moeilijk te zien met veel licht
Geschreven voor: JVC GZ-RX645 zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een super videocamera.
Degelijke camera, klein, ligt goed in de hand.
Beeld top, makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Formaat
Geschreven voor: JVC GZ-RX645 zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 03-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk te gebruiken. Lichtgewicht en een goeie beeldkwaliteit. Batterij gaat lang mee. Zeker een aanrader
Geschreven voor: JVC GZ-RX645 zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Simon 26-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lange accuduur, weerbestendig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht omdat camera een lange bedrijfstijd heeft van 5 uur. De accuduur komt overeen met wat wordt aangegeven door JVC. Ander pluspunt van de camera is de weer- en schokbestendigheid. Voor de prijs is het een prima camera.

Pluspunten

  • lange accuduur
  • weerbestendig
Geschreven voor: JVC GZ-RX645 zwart

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

johnny 26-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Beeld, en accu gaat lang mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik kwam dit toestel tegen op de webshop omdat ik opzoek was naar een klein toestel.
heb voor deze gekozen omdat ik in deze prijsklasse zocht.
toestel maakt mooie beelden, en heeft wifi voor lokatie.

Pluspunten

  • Compact
  • Goede prijs
  • accu gaat lang mee 5 hr
  • waterproof
  • makkelijk bedienbaar

Minpunten

  • software op camera
  • geen HDMI kabel
Geschreven voor: JVC GZ-RX645 zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

goed 24-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie camcorder met prachtige beeldkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi klein handzaam camcordertje.
Goede prijs kwaliteits verhouding.
Speciaal gekocht om in Egypte onderwater beelden te maken tijdens de excursies naar de dolfijnen en koraal vissen.
Handig kan tot 5 m onder water.
Mooie heldere opnames.
Met een 64 mb SD kaart tot 6 uur filmopname.

Pluspunten

  • prijs kwaliteits verhouding.
  • voor onder water opnames.
  • klein handzaame camcorder
  • veel opties

Minpunten

  • Nog niet gevonden.
Geschreven voor: JVC GZ-RX645 zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gemma 23-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vanwege vele mogelijkheden en goed verhouding kwaliteit prijsverhouding voor deze camera gekozen. Wist dat er geen geïntegreerde lensklepje en geen tas bij geleverd werd. Maar verder gaf de prijs toch de doorslag

Pluspunten

  • Compact en makkelijk te bedienen
Geschreven voor: JVC GZ-RX645 zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kees 14-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze zeer handig formaat camera is ideaal om overal mee naar toe te nemen.
Aangezien deze ook nog eens waterdicht is hoef je niet op regen te letten.
Met zijn grote bereik van in zoomen en zijn snelle scherpstellen kun je veel filmen.
Daarbij helpt ook de lange batterij duur van vijf uur.
Bediening is zeer eenvoudig en makkelijk.
Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • grote zoom
  • waterdicht

Minpunten

  • beetje wennen hoe je hem vast moet houden
Geschreven voor: JVC GZ-RX645 zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

BvdG 23-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weerbestendig, mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer gedegen, mooi werkend apparaat, service via JVC uitmuntend, uitstekende balweergave, gebruiksgemak, zeer veel mogelijkheden, Wifi en alle overige functies, Perfecten combinatie

Pluspunten

  • Beelniveau
  • Hufterproof/Waterdicht
Geschreven voor: JVC GZ-RX645 zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk 29-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima handzame Camera welke we verder nog moeten ontdekken in de komende tijd. We hebben hem pas binnen dus we gaan er veel plezier aan beleven

Pluspunten

  • Waterdicht tot 5 meter
  • Ook bij koud weer te gebruiken
  • Wifi
Geschreven voor: JVC GZ-RX645 zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

de huisfilmer 28-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voor de huis filmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
voorde prijs die hij kost is het een prima camera
ik gebruik hem vooral voor vakantie en voor mijn kleinkinderen .
omdat ik nogal eens in het zwembad filmt lijk mij dit een goede keus
Geschreven voor: JVC GZ-RX645 zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rob 21-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig te bedienen

Algemene score

8,0
Snel aan de gang, bediening wijst zichzelf. Tevens mooi formaat om makkelijk mee te nemen. Beeldkwaliteit voldoet aan verwachting

Pluspunten

  • Makelijk in gebruik
  • Beeldkwaliteit
Geschreven voor: JVC GZ-RX645 zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews