JVC GZ-RX645 zwart - Reviews

Best Reviewed nov 2017 JVC GZ-RX645 zwart
Best Reviewed november 2017
Specificaties
Optische zoom
40 x
Beeldstabilisatie
Ja
Megapixel
2,5
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karel 12-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

VOLDOET AAN DE VERWACHTING OF ZELFS BETER

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima prijs kwaliteit verhouding, voor het maken van YOU TUBE Filmpjes in HD.
https://www.youtube.com/watch?v=nMmgPWm3b9o mijn laatste gemaakte filmpje.

Pluspunten

  • gebruikgemak
  • mogelijkheden ( ik gebruik ze lang niet allemaal)

Minpunten

  • mogelijkheden ( ik gebruik ze lang niet allemaal)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Karel Zweefvlieger 25-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Soms verbaas je je wat zo een klein apparaatje allemaal kan.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na een dagje buiten spoelen en filmen, maar de moeite genomen de handleiding door te nemen en wat " testjes" uit te voeren om te kijken wat de camera kan.

https://www.youtube.com/watch?v=aGuPlLzLdcslc=z12mepez4mftclzor04cifnj3zj5cjug10s

Eerder ook al positief verbaasd over de kwaliteit bij weinig licht situatie.
Mijn belangrijkste reden is de beeld stabiliteit om te filmen tijdens het zweefvliegen.

De eerste bevindingen. Ha! Prima!!

Pluspunten

  • de camera doet het heel erg goed
  • kan ook onder water......
  • handzaam
  • goede mnenu structuur - vindbaar-
  • Prima voor een eenvoudige EN geavanceerde filmer

Minpunten

  • kan onder water........ (eng)
  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 18-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Robuust waterproof

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prettige camera met goed beeld en redelijk geluid.
Leuk om mee te nemen op vakantie in de sneeuw of naar het strand.
geen stress voor water sneeuw of zand.
Als je SD-chip vol is heb je ook nog 8Gb reserve op de camera.
de zoom haalt alles heel dicht bij. tijdens het filmen hoor je de zoom motor wel.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • kan tegen een stootje
  • water proof tot 5 M
  • veel mogenlijkheden

Minpunten

  • motor geluid tijdens de zoom

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Luuk 29-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima handzame Camera welke we verder nog moeten ontdekken in de komende tijd. We hebben hem pas binnen dus we gaan er veel plezier aan beleven

Pluspunten

  • Waterdicht tot 5 meter
  • Ook bij koud weer te gebruiken
  • Wifi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

de huisfilmer 28-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voor de huis filmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
voorde prijs die hij kost is het een prima camera
ik gebruik hem vooral voor vakantie en voor mijn kleinkinderen .
omdat ik nogal eens in het zwembad filmt lijk mij dit een goede keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rob 21-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig te bedienen

Algemene score

8,0
Snel aan de gang, bediening wijst zichzelf. Tevens mooi formaat om makkelijk mee te nemen. Beeldkwaliteit voldoet aan verwachting

Pluspunten

  • Makelijk in gebruik
  • Beeldkwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

R.Flens 02-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in bediening en lange batterij duur.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooie compacte camcorder met eindeloos opslag cappaciteit door losse geheugenkaart. Ligt lekker in de hand en is makkelijk te bedienen. Instellingen handig te vinden door makkelijke menustructuur. Door de wifi functie eenvoudig synchroniseren van de opnames of veilig stellen in de cloud.
Fijne camera om mee te werken.

Pluspunten

  • Compact
  • Wifi

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martin Simon 18-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, lang accuduur, nooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, ligt goed in de hand. 16 Dec.'17 gekocht en de volgende dag gebruikt in een sporthal. Bediening is vrij eenvoudig via het touchscreen. Toch enige tijd gebruikt , maar de accu blijft redelijk lang vol. In play de opnames goed terug te kijken. Moet het apparaat nog verder ontdekken, maar dat komt wel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jvc quadproof 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Quadproof camera erg klein

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie kleine camera, kan onder water en is valbestendig. Hoop veel mooie beleden te maken.makkelijk te bedienen via touch screen.

Pluspunten

  • Klein
  • Quadproof

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Filip 30-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snelle opstart, waterbestendig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Camera voldoet zeker aan de verwachtingen. Het feit dat hij vooral waterdicht en schokbestendig is, is heel handig. Filmen in de natuur kan ju in alle weerstomstandighden. Een waardige opvolger van mijn vorige JVC everio camcorder van toch bijna 8 jaar oud.

Pluspunten

  • Waterproof
  • Lange batterijlevensduur

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wouter 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima camcorder!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Camcorder gekocht om opgroeien van mijn zoons mee vast te leggen, ééntje die tegen een stootje kan en wat spetters kan hebben! Werkt heel gemakkelijk, wel vind ik de beeld kwaliteit erg korrelig bij minder licht (schemer of avond), of kunstmatig licht.
Software pakket wat erbij zit is ook niet bijster goed, dus als je echt de filmpjes wil bewerken, is andere software aan te raden.

Pluspunten

  • Gemakkelijk
  • Prima kwaliteit
  • Lange batterijduur
  • Waterdicht

Minpunten

  • Korrelig beeld bij weinig licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

King Ert 12-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super Camcorder voor een familie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een camera die makkelijk in gebruik is en ook tegen een stootje kan. Ideaal voor vakanties, kan namelijk onder water filmen, kan tegen een stootje en stof. Dus niet bang zijn dat het stuk gaat en dat met een FullHD filmkwaliteit

Pluspunten

  • onderwater filmen
  • stoot/val bestendig
  • klein en comfortabel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kris 03-10-2017
  • Product paar weken in bezit

kantelbaar scherm 5h batterij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
ben er erg blij mee, ligt lekker in de hand, goede beeld kwaliteit en kan er ook gewoon mee lopen zonder dat het beeld te wazig word!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Reinders 06-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ligt goed in de hand, makkelijk in gebruik. Prima accuduur. Goede beeldkwaliteit, alleen scherpstellen duurt net iets te lang

Pluspunten

  • Hanteerbaarheid

Minpunten

  • Scherpstellen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bioscoop 02-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie camera , licht goed in de hand.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze camera maakt prachtige opnamen, heeft een groot zoombereik en is vrij eenvoudig in de bediening. Dat wat je ervoor betaald haal je er met gemak uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wytze 01-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer fijne camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De weerbarstigheid van de camera is enorm. Water stof stootje kan hij allemaal hebben. Verder zeer fraai design, ligt goed in de hand, goede prijs-kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Waterbestendig
  • Prijs

Minpunten

  • Druk scherm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

priscilla 18-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi beeld makkelijk bedienbaar!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
onze eerste camcorder die we aangeschaft hebben heel makkelijk bedienbaar en super kwaliteit! Gelijk meegenomen op vakantie. Ook tijdens het zwemmen met onze dochter te gebruiken zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij nat wordt. En altijd scherp beeld. Ook het gebruik van wifi is heel makkelijk.

Pluspunten

  • mooi beeld
  • makkelijk bedienbaar
  • sd kaart voor meer geheugen
  • wifi

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pekedentergem 16-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

handig lichtgewicht met perfecte batterij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ideaal om de voetbalwedstrijden en trainingen van onze dochter te filmen en video-analyses te maken. Door de scherpe zoom kunnen we ook de plaatsing van de voet filmen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lanfranco 12-08-2017
  • Product paar weken in bezit

verbeterde beeldstabilisatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb nu de RX645 enkele weken in bezit en reeds enkele proefvideo's gemaakt. Ten opzichte van een van zijn voorgangers de GZ-HM300se (die ik ook nog gebruik) zijn er zeker verbeteringen aangebracht. Vooral de beeldstabilisatie is erg verbeterd, en hij maakt zeer goede opnamen. De wifi mogelijkheden hoeven er van mij niet in te zitten want die gebruik ik toch (noch?) niet. Ook heb ik geen last meer van bijgeluiden als ik de opnameknop indruk wat de oude wel had.Kortom ik ben er erg tevreden mee! Je kunt goed merken dat de techniek niet stil gestaan heeft.

Pluspunten

  • Beeldstabilisatie
  • menustructuur
  • accuduur
  • degelijkheid
  • water en stofdicht

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilly 27-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

JVC QUAD PROOF

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze camera gekozen omdat er alles op zit wat een camera nodig heeft.
Daarnaast vind ik prijs/kwaliteitsverhouding goed.

Pluspunten

  • Wifi
  • Uitbreidbaar tot 64 GB
  • Licht gewicht
  • Compact en makkelijk in de hand
  • Waterproof tot 5 M

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews