JVC GZ-R435 camouflage - Reviews

Best Reviewed jan 2018 JVC GZ-R435 camouflage
Best Reviewed januari 2018
Specificaties
Optische zoom
40 x
Beeldstabilisatie
Ja
Megapixel
2,5
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 47 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RoLo 07-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima camcorder met veel opties, makkelijke bediening!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De quad-proof opties gaven de doorslag voor de aanschaf. Met name de stofdichtheid van de camera was voor mij belangrijk. Onder water zal ik hem niet gebruiken.

De stevige behuizing is mooi meegenomen, hij kan ook tegen een stootje. Het display is makkelijk af te lezen en de bediening erg vriendelijk. Een paar symbooltjes in het display waren mij niet duidelijk, maar de handleiding gaf hier de antwoorden op.

Het opladen is erg makkelijk, alleen de lader bestaat uit diverse verloopkabeltjes wat erg vreemd overkomt. SD-kaarten tot 128 GB worden moeiteloos geaccepteerd.

De Intelligent Autofocus doet zijn werk goed, maar ook handmatig kun je de hele camera naar wens instellen. Opties zoals voeding er beter uit te laten zien, zal ik niet gauw gebruiken. Camera ligt lekker in de hand en het LCD-scherm kun je 180 graden draaien om bijvoorbeeld je eigen vlog op te nemen.

Het jammere is dat er geen bandje bij zit om de camera om je nek te hangen. Niet zo'n ramp, ik heb er nog wel eentje liggen van een ander merk. Gemiste kans. Het zoomen is heel iets hoorbaar in de opname, maar ook daar kan ik niet wakker van liggen.

Qua onderhoud valt er weinig aan te doen, de camera is al water- en stofdicht, dus afspoelen onder de kraan en afdrogen. Klinkt bizar, maar tegenwoordig kan dat dus allemaal met een videocamera als deze.

Geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker, je hebt met deze camera een goed product in handen wat bovendien ook nog eens goed geprijsd is. Ik ga hier zeker weten heel veel plezier aan beleven, videofilmen vind ik een leuke hobby en met deze HD-camera zal het video-plezier alleen maar toenemen.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Duidelijk scherm
  • Stofdicht, waterdicht
  • Handleiding nauwelijks nodig
  • Voor beginner en gevorderde

Minpunten

  • Zoomgeluid iets hoorbaar in opname
  • Audio klinkt ietwat schel
  • Geen bandje om hem om je nek te hangen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mr. R 16-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

JVC GZ-R435 zwart

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De JVC GZ-R435 zwart heb ik gekozen voor de prijs pret verhouding!
Na wat research ben ik uitgekomen op de JVC GZ-R435 zwart.
De reden waarom deze cam is dat het makkelijk te bedienen is en er zit een baby optie op als voorkeur aangezien dat ik over 2 weken papa wordt ;-)
Men beweerd dat deze camera tot 5 meter waterdicht is en dus al het kind ooit gaat zwemmen wel leuk om mee te nemen naar de eerste zwemles.
Wat ik mis is de wifi dit is eigenlijk een must, maar ja voor de prijs kan men niet alles hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

teet 29-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Perfecte opvolger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De oude JVC kreeg een probleem na 10 jaar. Deze camera is een waardige opvolger. De camera ligt prima in de hand en is simpel te bedienen. Het menu is intuitief middels touchscreen en dat gaat prima. Kwaliteit van de opnames is prima alsmede het geluid. Voldoende mogelijkheden voor normaal gebruik. Heerlijk dat de camera stofdicht is.
Prima prijsstelling t.o.v. collega's

Pluspunten

  • compact formaat
  • sterke lens met goede zoom
  • stofdicht
  • prijs

Minpunten

  • lastig lensdopje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tito solano 14-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super handige

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super toestel is waterdicht makkelijk te bedienen digitale camera.
Getest met zon en sneeuw de toestel doet wat de bedoeling is en reageer top

Pluspunten

  • Kleur
  • Waterdicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tito solano 11-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

JVC R435 DE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super Camera. Mooi kleur.waterproef.super makkelijk te bedienen. Goed prijs.
Na testen in de zon en in de sneeuw de toestel reageer zo als het moet .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E van der tuuk 09-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lange accu duur, veel kwaliteit voor een goede prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lange accu duur , goede beeldkwaliteit,makkelijk te bedienen,kortom een goede camera doet precies wat er gezegd wordt!

Pluspunten

  • Goed beeld
  • Lange accu duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 09-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

waar voor je geld

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor een kwaliteits product van JVC zodat ik zeker weet dat ik zonder problemen video kan opnemen. De grootte van de camcorder is precies goed, prima lcd scherm, ligt goed in de hand, is niet te zwaar en heeft een perfecte beeldstabilisatie. Mooi meegenomen is zijn waterdichtheid en schokbestendigheid. Voldoet aan mijn verwachtingen en dat voor een zeer redelijke prijs. Twee nadelen: geen meegeleverd tasje voor de handycam en het vereist enige oefening om het klepje voor de div. aansluitingen goed open en dicht te krijgen.

Pluspunten

  • prijs
  • mogelijkheden
  • uiterlijk
  • lcd scherm
  • long life batterij

Minpunten

  • geen meegeleverd tasje
  • klepje voor de aansluitingen vereist oefening

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gert 08-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzame camcorder met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De camcorder is licht en gemakkelijk te hanteren. Het scherm voldoet prima. De mogelijkheden van deze camcorder zijn indrukwekkend. De accu doet het ruim 4 uur en de filmpjes zijn van hele goede kwaliteit. Heel leuk is ook de timelapse.

Pluspunten

  • accuduur
  • de vele mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 01-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slechte beeldkwaliteit

Algemene score

7,0
Ik wilde mijn oude camera canon FS10 vervangen omdat deze vreemde bestanden maakte .MOD en de beeldkwaliteit 's avonds of binnenshuis niet zo goed was.
Na de reviews te hebben gelezen dacht ik met deze Full HD camera een goede koop te doen.
Niets is minder waar. De beeldkwaliteit 's avonds en binnenshuis is niet naar behoren naar mijn mening. Zie nog steeds pixels in beeld en dat voor een HD camera. Ook had ik gehoopt dat hij MPEG bestanden oid zou maken, maar dit zijn ook .MTS bestanden.

Al met al een leuke camera voor deze prijs, maar breng hem toch terug aangezien ik er meer van had verwacht en ik verbetering zoek tov mijn canon FS10. Dat is deze iig niet.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • touchscreen

Minpunten

  • matige beeldkwaliteit
  • maakt .MTS bestanden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Noppeh 29-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Accu, bouw-kwaliteit en scherm uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
verbazingwekkend hoeveel kwaliteit je hier krijgt voor een lage prijs. Klein genoeg om in elke rugzak en buitensport-jas mee te nemen. Mooie kleuren om uit te kiezen. Digitale zoom iets minder van kwaliteit

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Handzaam

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk Meskes 27-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

5 uur opname tijd, vindt dat elders maar eens!!!

Algemene score

8,0
Omdat ik voor presentaties een ononderbroken video opname moet leveren van hoge kwaliteit. Bovendien is de camcorder licht en schokbestendig en waterdicht is voor mij gewoon een extraatje. Prima apparaat voldoet aan al mijn verwachtingen. Bij instel problemen prima service.

Pluspunten

  • Lange accu duur
  • Haarscherp beeld ook bij weinig licht
  • Ononderbroken opname mogelijk via instellingen
  • Licht gewicht

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

e11122 26-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Camcorder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze camera gekocht voor mijn dochter ter gelegenheid voor een feestje. De camera kan een stootje hebben en kan tegen vocht-spatten. Onder water houden lijkt me niet handig

Pluspunten

  • prijs
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettige filmcamera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ligt fijn in de hand, lange batterijduur, compacte lichtgewicht camera.
Handig dat de camera tegen een stootje kan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton H 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer handzaam cameraatje met prima prijs/kwalteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze camera nog niet zo lang, maar de eerste ervaringen zijn uitstekend. Gewoon aanzetten en filmen in een prima kwaliteit. En dan is er ook nog van alles handmatig in te stellen.

Pluspunten

  • fijn klein
  • heel degelijk
  • tegelijk foto's en film schieten

Minpunten

  • nog niet ontdekt...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo p 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

full HD

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
met de tijd meegaan; volledig digitaal; ongekend compact en veilig; fijn om mee te nemen; hangt nooit in de weg te bungelen; wel oefenen met stilhouden vanwege gering gewicht.
ik kan het !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CHAR 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goede camera in de kleur wit.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een fijne camera. Het beeld is goed, zelfs in het donker geeft hij goed beeld. Dit is veel beter dan dat van een vlogcamera. Ook de kleur staat mij aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vincent 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kleine camcorder met grote prestaties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben de camcorder gekocht omdat hij in allerlei omstandigheden inzetbaar is.
Klein van formaat en lichtgewicht.
Ook heb je geen cursus nodig om deze te bedienen.

Als opvolger van onze Handycam een mooie opvolger waar we lekker op vooruit gaan.

Pluspunten

  • quad proof
  • afmeting en gewicht
  • prima resultaat voor privegebruik

Minpunten

  • losse lenskap

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

T. Terlouw 20-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot optisch zoombereik, erg compact

Algemene score

8,0
Deze camcorder gekocht voor de water- en stofdichtheid. Is zeer compact, wat ook een nadeel kan zijn, om met 1 hand te bedienen, maar ligt lekker in de hand. Gaat automatisch in stand-by stand bij sluiten van het scherm. Redelijk eenvoudige menustructuur. Voelt degelijk aan. Duurzaamheid zal de toekomst leren, daar de accu ook gegreineerd zit, kan dit de duurzaamheid beïnvloeden. Is de accu aan vernieuwing toe, dan ook de camcorder.
Maar zover zijn we nog lang niet, want de grote capaciteit van de accu, beloofd veel.

Pluspunten

  • Stof- en waterdicht.
  • groot optisch zoombereik
  • Diverse kleuren verkrijgbaar

Minpunten

  • geïntegreerde accu
  • Lader bestaat onnodig uit 3 delen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

herman 02-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk te bedienen camcorder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De JVC GZ-R435WE is een mooie camcorder, waarmee ook onder water gefilmd kan worden. Bediening wijst zich vanzelf, en levert hoge kwaliteit van films

Pluspunten

  • gemakkelijk te bedienen
  • waterdicht

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elsbeth 18-10-2017
  • Product paar weken in bezit

mooie, handige camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze filmcamera is makkelijk in gebruik, heeft lange accuduur, maakt kwalitatief goede filmpjes. Daarnaast hebben wij voor deze camera gekozen omdat we hem zowel tijdens wintersport als zomervakanties met zwemmen kunnen gebruiken.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • lange batterijduur
  • zowel in water als sneeuw te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews