JVC GZ-R435 oranje - Reviews

Best Reviewed jun 2017 JVC GZ-R435 oranje
Best Reviewed juni 2017
Specificaties
Optische zoom
40 x
Beeldstabilisatie
Ja
Formaat display
7,62 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 29 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mr. R 16-08-2017 Product paar dagen in bezit

JVC GZ-R435 zwart

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De JVC GZ-R435 zwart heb ik gekozen voor de prijs pret verhouding!
Na wat research ben ik uitgekomen op de JVC GZ-R435 zwart.
De reden waarom deze cam is dat het makkelijk te bedienen is en er zit een baby optie op als voorkeur aangezien dat ik over 2 weken papa wordt ;-)
Men beweerd dat deze camera tot 5 meter waterdicht is en dus al het kind ooit gaat zwemmen wel leuk om mee te nemen naar de eerste zwemles.
Wat ik mis is de wifi dit is eigenlijk een must, maar ja voor de prijs kan men niet alles hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

teet 29-05-2017 Product paar weken in bezit

Perfecte opvolger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De oude JVC kreeg een probleem na 10 jaar. Deze camera is een waardige opvolger. De camera ligt prima in de hand en is simpel te bedienen. Het menu is intuitief middels touchscreen en dat gaat prima. Kwaliteit van de opnames is prima alsmede het geluid. Voldoende mogelijkheden voor normaal gebruik. Heerlijk dat de camera stofdicht is.
Prima prijsstelling t.o.v. collega's

Pluspunten

  • compact formaat
  • sterke lens met goede zoom
  • stofdicht
  • prijs

Minpunten

  • lastig lensdopje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G.Reitsma 11-09-2017 Product paar dagen in bezit

Handige kleine camera makelijk in gebruik,Haarscherpe beel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het product voldoet aan mijn verwachting.
Het is erg handig in gebruik.
Een goede prijs-kwaliteitverhouding

Pluspunten

  • Mooie compakte kamera
  • Zeer scherp beeld
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Florette 07-09-2017 Product paar dagen in bezit

fijne camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne camera waarmee we onze gezinsherinneringen zullen vastleggen en bewaren. Het is super handig dat de camera mee kan naar speelmomenten met water en zand en dat hij ook nog tegen een stootje kan. Wij zijn er erg blij mee!!

Pluspunten

  • Water en vuil bestendig
  • Niet zwaar

Minpunten

  • Geen wifi
  • Beeldkwaliteit lcd schermpje

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 01-09-2017 Product paar dagen in bezit

Klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze camcorder gekozen omdat we naar Antartica gaan en de camera dus tegen een stootje moet kunnen.
Ik heb net de eerste opnamen gemaakt en de beeldkwaliteit en het geluid zijn perfect.
Het was even zoeken, maar het installeren van de software ging op zich ook vrij vlot en het uploaden van de gemaakte beelden gemakkelijk.
Een minpuntje vind ik het klepje aan de achterkant. Dat gaat niet echt gemakkelijk open en lijkt mij ook vrij kwetsbaar. Echter nu alles geinstalleerd is, hoeft het alleen nog maar open om op te laden.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Beloofde robuustheid

Minpunten

  • Openen achterklepje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wakker 01-09-2017 Product paar weken in bezit

Waterdichte camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn te bedienen camera met veel extra op plus punt voor ons met kids kan tegen vuil en water. Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob 31-08-2017 Product paar dagen in bezit

JVC GZ-R435DEU

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooie kleine camcorder die onderwater kan. Voordeel is de gebruiksduur van de batterij. Een uitbreiding naar meer intern geheugen zodat een SD kaart niet nodig is zal helemaal geweldig zijn.

Pluspunten

  • Mooi klein design
  • Helder scherm
  • Waterproof

Minpunten

  • Wennen qua grote (klein) van de camcorder

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric 26-08-2017 Product paar maanden in bezit

Heel gebruiksvriendelijk ,eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De bediening van de Everio R camcorder is zeer eenvoudig ,lange levensduur van de baterij ,waterdicht wat me vooral bij een fikse regenbui gerust stelde . Compact toestel ,uiterst scherpe zoomlens ,kortom alles wat je van een camcorder mag verwachten .

Pluspunten

  • bediening
  • scherpe zoomlens
  • waterdicht
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Addy Aarts 24-08-2017 Product paar dagen in bezit

fijn scherm en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
fijne camara had alleen iets groter moren zijn qua gewicht is hij ideaal
verder heeft haar zuiver beeld

Pluspunten

  • fijn scherm
  • haar zuiver
  • erg light gewicht
  • makkelijk in te stellen

Minpunten

  • kabel houder gaat wat moeilijk open
  • en erg klein in grote handen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Roelh 21-08-2017 Product paar weken in bezit

Tegenvaller!

Algemene score

3,0
Ik had véél meer van de beeldkwaliteit van deze camcorder verwacht, te meer ik in veel recensies lovende verhalen had gelezen. Niets is minder waar; de kleuren zijn flets, de scherpstelling traag en instabiel en bij het pannen krijg je al snel een schokkerig beeld. Allemaal zaken die bij de camera op mijn Iphone 7 inmiddels allemaal dik in orde zijn. Onder schemerige of donkere omstandigheden bakt de camcorder er al helemaal niets meer van!
Ik had de camera gekocht om tijdens vakantie wat "betere" beelden te kunnen schieten, echter bij het uitlezen en monteren bleken de beelden van mijn telefoon veel scherper, stabieler en kleuriger te zijn! Ook de beeldstabilisatie voldeed helaas niet aan mijn verwachtingen.
Het enige wat wel leuk was en goed ging was het gebruik onder water, maar daarvoor kun je ook een goedkopere actioncam kopen. Zeer teleurstellend! Volgende keer gauw weer richting Sony!

Pluspunten

  • Onder water filmen is leuk!

Minpunten

  • Scherpstelling traag en instabiel!
  • Slechte onder donkere omstandigheden
  • Fletse sombere kleuren

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephanie 17-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de camera nog niet zo lang in mijn bezit. De eerste indruk is goed. Handzaam product en makkelijk in gebruik.
De handleiding is online makkelijk te vinden en ook goed te volgen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan 16-08-2017 Product paar dagen in bezit

Handige camcorder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen, omdat ik al eerder een jvc camcorder had. Ook deze ligt lekker in je hand. Alleen voor mij, als linkshandige is het even oefenen in het vasthouden. Touchscreen makkelijk te gebruiken.

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • waterproof
  • accu gaat lang mee
  • kan tegen een stootje

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Aad 15-08-2017 Product paar weken in bezit

Verrassend compact water en stof dicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Waarom ik deze keuze gemaakt heb is het volgende:
Verrassend compact voor al het buiten gebruik ongeacht de weerstomstandigheden.
Goed te gebruiken in de nabijheid of op het water, zwemmen is een mogelijkheid maar let op de rand voorwaardes.
Robuust en fraai en strak van vormgeving veel keuze in kleur ik heb een groene gekocht.
simpel te bedienen en ligt goed in de hand
Camera heeft veel mogelijkheden.
Ik adviseer om eerst de gebruiksaanwijzing te zoeken en te lezen want op basis daarvan heb ik deze keuze gemaakt
Qua prijs is deze zeer gunstig zeker omdat deze stof en water dicht is.

Pluspunten

  • Stof en water dicht
  • Compact
  • Bedieningsgemak
  • Goede beeld kwaliteit

Minpunten

  • afstand bediening ontbreekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 08-08-2017 Product paar dagen in bezit

scherpe opname, lange batterijduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie compacte camera. De opname is heel erg scherp en vloeiend door de beeldstabilisatie. alle aansluitingen en kabels die je nodig hebt zijn aanwezig. hij ligt goed in de hand.

Pluspunten

  • compact
  • scherpe opname
  • sterk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Petitbrie 06-08-2017 Product paar weken in bezit

Heerlijk compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Klein en hanteerbaar fijn dat er op de site een duidelijke uitleg is over het monteren.gebruik hem vaak buiten en in een stoffige omgeving en dat kan nu zorgeloos

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leo v. 05-08-2017 Product paar dagen in bezit

Licht in je handen en goed beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel gemakkelijk in gebruik. Je in tijdens het filmen ook foto's maken. Zeer tevreden. Ideaal voor mee te nemen op safari, hij kan tegen een stootje en tegen stof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

goede aankoop 24-07-2017 Product paar weken in bezit

Super: accu, beeldkwaliteit en kan tegen een stootje!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg mooie beelden kunnen maken; zelf wanneer ik van de glijbaan, duikplank ga en zelfs overgegooid: maximaal getest qua water en geen problemen ondervonden.

conclusie: top voor mensen die niet zoveel actie ondervinden om voor een actioncam bijv gopro te kiezen maar toch samen met de camcorder in bepaalde omstandigheden (water/temperatuur/stof/kinderen die dingen laten vallen) komen.

Pluspunten

  • sterke behuizing
  • beeldkwaliteit

Minpunten

  • geluid bij video's kan beter

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle85 03-07-2017 Product paar weken in bezit

Lange accuduur, zeer gebruiksvriendelijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekkere lange accuduur, heel makkelijk in gebruik. Nog geen nadelen gevonden. De montage enzo moet ik nog ondervinden

Pluspunten

  • lange accuduur
  • licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

van Uden 28-06-2017 Product paar weken in bezit

Fantastische camera, scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Camera is makkelijk in gebruik, beeld en geluid is erg goed. Stevige camera, waterdicht. Ideaal voor familie momenten op beeld vast te leggen. Aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goed beeld en geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan van de Lisdonk 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

Heel makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn man wilde dit product kopen door de titel "best reviewd" camera. Hij is niet zo handig met die moderne dingen maar zelfs hij heeft toch meteen een filmpje kunnen maken. Het filmpje was prachtig van beeldkwaliteit dus wij zijn nu al tevreden en hebben de camera gister pas gekocht. De extras op de camera zijn altijd fijn ook al gebruik je de onderwaterfunctie niet. We gaan wel in waterattracties van pretparken waar de camera dan nat zou kunnen worden. Fijn dan die zekerheid dat dit ook mag en er niks mis kan gaan.

Pluspunten

  • water/stofdicht
  • lange levensduur accu

Minpunten

  • als de accu ooit vervengen zou moeten worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews