JVC GZ-RX615 zwart - Reviews

Best Reviewed feb 2017 JVC GZ-RX615 zwart
Best Reviewed februari 2017
Specificaties
Optische zoom
40 x
Beeldstabilisatie
Ja
Formaat display
7,62 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 61 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erik 30-04-2017 Product half jaar of langer in bezit

JVC GZ R10SE Quad Proof

Algemene score

1,0
Bovengenoemd typenummer was de voorloper van de RX15.
Ik heb dit toestel sinds twee jaar in bezit en het werd ook verkocht als Waterproof.
Inderdaad bij twee vakantie's een paar keer mee gesnorkeld met leuk resultaat.
Helaas tijdens de huidige vakantie vocht in het toestel. Condens voor de lens, toestel onbruikbaar. Zwaar teleurgesteld over de levensduur van net twee jaar !

Pluspunten

  • Handzaam
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Niet waterdicht na twee jaar
  • Afgeschreven na twee jaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Anoniem 22-02-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie camera met veel functies

Algemene score

9,0
Het product voldoet aan zijn eisen. De slow-motion funcite komt goed uit wanneer ik sportmomenten wil vastleggen .

Pluspunten

  • Slow-motion!
  • Goede filmkwaliteit

Minpunten

  • Touchscreen in het begin wat onduidelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Andrea 22-09-2016 Product paar dagen in bezit

Zoveel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een prachtig apparaat. Zoveel mogelijkheden. Hier moest ik wel even een avondje voor zitten. Nu volop genieten van de filmpjes maar ook van de foto's die deze kan maken.

Pluspunten

  • Kan onder water
  • Licht gewicht
  • Veel opties
  • Lange accu duur

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 18-06-2016 Product paar weken in bezit

JVC Everio GZ-RX615BEU is een topcamera!

Algemene score

8,5
Klap de camera open en hij gaat aan! Direct filmen met een goede beeldkwaliteit. Kan tegen een stootje, water en kou (dus je kunt nu controleren of het lampje van de koelkast echt uit gaat ;-)
Weinig knopjes aan de buitenkant en toch veel mogelijkheden. Zoals bijv.op het display aanwijzen op welk deel van het beeld scherpgesteld moet worden. Voor beeldstabilisatie keuze uit 3 verschillende standen (en zonder kan ook, dan nog verdere optische zoom!). En bedienen vanaf je smartphone, zodat je dus bijv kan starten, stoppen en zoomen zonder dat je de camera beweegt als je met je vingers op knopjes duwt.
Ik kan de beelden vervolgens prima laden en bewerken in m'n editing software (Magix).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico 01-05-2016 Product maand in bezit

Super keuze als je zowel camcorder als action cam zoekt

Algemene score

8,3
-Ook te gebruiken als action cam
-Super beeld
-Duidelijk inzoomen
-Goed geluid
-Makkelijk clips versturen naar je smartphone met de app

-Is wel eerst even puzzelen hoe alles werkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edward 01-07-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer scherp, makkelijke bediening, sterke accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze camera is echt een alles kunner wat een fijn handteerbaar apparaat ook ideaal om mee te vlogen door zn draaibare scherm die alles zeer scherp weergeeft echt een aanrader voor iedereen.
Met zn verre zoombereik is geen detail te ver weg.
En zo eenvoudig te bedienen via je smartfoon door de wifi verbinding die binnen no time is geregeld.
Kortom een geweldige camera voor een geweldige prijs.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Zn verre zoombereik
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Benjamin 20-05-2017 Product paar weken in bezit

Fijne lichte camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Camera is niet zwaar en heeft een goede opname kwaliteit. Leuk dat je de camera ook via de app kunt besturen, handig als hij op een statief staat en je wil ook jezelf filmen.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Waterdicht
  • Veel zoom
  • Licht

Minpunten

  • Houd een beetje onhandig vast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kees 17-05-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijk, gebruiksvriendelijk lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De JVC EverioR GZ-RX615BE is een supercamera. Lekker compact, maar oerdegelijk. Kan tegen een stootje en onder water filmen is geen probleem (nog niet geprobeerd, maar het is wel een prettig idee dat de camera bijvoorbeeld een val in een plas water overleeft).
Eenvoudig te bedienen via het duidelijke touch screen (weinig fysieke knoppen, want waterdicht). Prima beeldkwaliteit, geweldig optisch zoomniveau.
Accu is een topper, ongeveer 5 uur filmen zonder opladen. Tussentijds kan even bijgeladen worden met een standaard micro-USB kabeltje. Waarschijnlijk omdat de camera waterdicht is (en moet blijven) is de accu niet verwisselbaar.

Pluspunten

  • Schokbestendig
  • Waterdicht
  • Lange accuduur
  • Eenvoudige bediening
  • Goede zoom

Minpunten

  • Touch screen is even wennen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

moviecreateur 14-03-2017 Product paar dagen in bezit

Perfect voor mij, kan vies worden, in het water vallen etc

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een goede camera, met scherpe foto's, die goed in te zoomen zijn. Handig in gebruik, scherpe display. En mag lekker vies worden..

Pluspunten

  • waterdicht
  • stof bestendig
  • lekker licht

Minpunten

  • heel veel via display toetsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Andrea Koster 21-09-2016 Product paar dagen in bezit

Lichtgewicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne Camcorder,
klein, ligt fijn in de hand.
Goed te gebruiken met de voetbal wedstrijden, uploaden is even uitzoeken, maar daarna ...
top aankopen.

Pluspunten

  • kan onder water
  • is weers bestendig
  • lange accu duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Justin 04-04-2016 Product paar dagen in bezit

Prima eerste indruk

Algemene score

8,2
De camera voelt degelijk aan, maar zeker niet zwaar. Door de ingebouwde 8GB intern geheugen kan je de camera direct gebruiken. Opnemen gaat heel gebruiksvriendelijk en het lcd beeldscherm heeft een fijne resolutie en goed contrast. Over de duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rijnsewijn 08-07-2017 Product paar weken in bezit

eerste indruk is prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Enkele weken geleden gekocht. Zal vooral voor vakantie e.d. gebruikt gaan worden. Prima beeld. Nog een beetje stoeien met de instellingen voor het beste resultaat.

Pluspunten

  • Beeld
  • gemakkelijke bediening

Minpunten

  • nog niet gevonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

An 26-05-2017 Product paar weken in bezit

Mooi scherm, goede accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nog niet alles uitgeprobeerd, maar de eerste filmpjes zien er goed uit. Geheugenkaartje erin doen is even een gepuzzel, maar dat heeft met het waterdichtzijn te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

L.vonk 18-05-2017 Product paar weken in bezit

Goede accuduur, mooie beeldkwaliteit en goede optische zoom

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze camcorder heeft een prima beeldkwaliteit en accuduur. Door de 40x optische zoom kan er ook op afstand mooie beelden of foto's worden gemaakt. De camcorder is erg licht en compact wat ervoor zorgt dat hij makkelijk mee te nemen is op reis. Geluid zou iets beter kunnen, maar voor de beginner is dit een prima kwaliteit. De zoomknop zit boven op de camera en is daarom makkelijk in gebruik. Het LCD scherm is kantelbaar wat handig is als je het als vlogcam zou willen gebruiken.

Pluspunten

  • lange accuduur
  • goede optische zoom
  • compact

Minpunten

  • geluid
  • aantal filters

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jay 12-05-2017 Product paar maanden in bezit

Robuuste camcorder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik gebruik dit product al enkele maanden en ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben. Het is makkelijk in gebruik en het feit dat je het zowat kan gebruiken als actioncam (quadproof) maakt dit een zeer compleet product. Waar ik de meest over te spreken ben is de accuduur. Dit is uitzonderlijk lang.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob en Kitty 29-04-2017 Product paar weken in bezit

Compact, groot display en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk compacte camera, voorzien van duidelijk en groot scherm.
Makkelijk te bedienen.
Prijs-kwaliteitverhouding is goed in balans.

Pluspunten

  • Compact
  • Groot scherm

Minpunten

  • Effe wennen aan menu

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark Vanmulken 19-04-2017 Product paar weken in bezit

JVC GZ-RX615BE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Inmiddels onze tweede JVC Camera. Ook over deze camera zijn wij zeer tevreden. Onze vorige camera is helaas na 2,5 jaar kapot gegaan (water schade) en is door JVC kostenloos vervangen door een nieuw model. Wij zijn dus zeer tevreden over deze service. Camera heeft verder zeer mooi beeld en goed geluid. Erg leuk is dat ook met deze camera onderwater beelden kunnen worden gemaakt. Erg leuk op vakantie om de kinderen onder water te filmen. Zeer tevreden over dit product!!

Pluspunten

  • Robuust en onder water filmen
  • compact design en goed beeld/geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

nguyen 19-04-2017

mooie camera

Algemene score

8,0
goede camera. licht gewicht, mooi beeld. jammer dat er geen gebruiksaanwijzing in het doosje zit. handig om mee te nemen op reis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ernst 05-04-2017 Product paar weken in bezit

Ziet er degelijk uit, steviger dan mijn vorige.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Helder scherm, wifi werkt goed, snel op te laden.
Ligt "lekker" in de hand, Op mijn vorige zat geen lensdop, de 615 heeft er wel een, geen maleur meer met beschadigde lens.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 05-04-2017 Product paar weken in bezit

bestand tegen een stootje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede camera die tegen een stootje kan (stof, water, kou, vallen) en ook erg goede filmkwaliteit levert.
Topcamera!

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • interne opslag
  • bestand tegen elementen

Minpunten

  • batterij niet wisselbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews
>