JVC GZ-RX615 zwart - Reviews

Best Reviewed dec 2016 JVC GZ-RX615 zwart
Best Reviewed december 2016
Specificaties
Optische zoom
40 x
Beeldstabilisatie
Ja
Formaat display
3 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andrea 22-09-2016 Product paar dagen in bezit

Zoveel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een prachtig apparaat. Zoveel mogelijkheden. Hier moest ik wel even een avondje voor zitten. Nu volop genieten van de filmpjes maar ook van de foto's die deze kan maken.

Pluspunten

  • Kan onder water
  • Licht gewicht
  • Veel opties
  • Lange accu duur

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea Koster 21-09-2016 Product paar dagen in bezit

Lichtgewicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne Camcorder,
klein, ligt fijn in de hand.
Goed te gebruiken met de voetbal wedstrijden, uploaden is even uitzoeken, maar daarna ...
top aankopen.

Pluspunten

  • kan onder water
  • is weers bestendig
  • lange accu duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Frank 18-06-2016 Product paar weken in bezit

JVC Everio GZ-RX615BEU is een topcamera!

Algemene score

8,5
Klap de camera open en hij gaat aan! Direct filmen met een goede beeldkwaliteit. Kan tegen een stootje, water en kou (dus je kunt nu controleren of het lampje van de koelkast echt uit gaat ;-)
Weinig knopjes aan de buitenkant en toch veel mogelijkheden. Zoals bijv.op het display aanwijzen op welk deel van het beeld scherpgesteld moet worden. Voor beeldstabilisatie keuze uit 3 verschillende standen (en zonder kan ook, dan nog verdere optische zoom!). En bedienen vanaf je smartphone, zodat je dus bijv kan starten, stoppen en zoomen zonder dat je de camera beweegt als je met je vingers op knopjes duwt.
Ik kan de beelden vervolgens prima laden en bewerken in m'n editing software (Magix).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico 01-05-2016 Product maand in bezit

Super keuze als je zowel camcorder als action cam zoekt

Algemene score

8,3
-Ook te gebruiken als action cam
-Super beeld
-Duidelijk inzoomen
-Goed geluid
-Makkelijk clips versturen naar je smartphone met de app

-Is wel eerst even puzzelen hoe alles werkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Justin 04-04-2016 Product paar dagen in bezit

Prima eerste indruk

Algemene score

8,2
De camera voelt degelijk aan, maar zeker niet zwaar. Door de ingebouwde 8GB intern geheugen kan je de camera direct gebruiken. Opnemen gaat heel gebruiksvriendelijk en het lcd beeldscherm heeft een fijne resolutie en goed contrast. Over de duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Anoniem 22-02-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie camera met veel functies

Algemene score

9,0
Het product voldoet aan zijn eisen. De slow-motion funcite komt goed uit wanneer ik sportmomenten wil vastleggen .

Pluspunten

  • Slow-motion!
  • Goede filmkwaliteit

Minpunten

  • Touchscreen in het begin wat onduidelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

cwsm 21-02-2017 Product paar dagen in bezit

compact veelzijdig en ook nog eens waterproof

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
lekkere compacte en handzame camera, fijn dat hij ook nog eens tegen een regenbuitje kan of zelfs mee kan in het zwembad
alle knoppen binnen handbereid en een goed touchscreen display

Pluspunten

  • compact
  • waterproof
  • lange accuduur
  • gewicht valt reuze mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 18-02-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie look & feel en perfecte functionaliteiten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een van de weinige camera's die schok, water en stof werend zijn. Camera ligt lekker in de hand en heeft alle functionaliteiten die je mag verwachten. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Water, stof & schok bestendig
  • Functionaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Puntnl 11-02-2017 Product paar dagen in bezit

Prima accu duur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
pas 3 dagen in huis maar voldoet aan mijn verwachtingen.
Voor mij het belangrijkste is de lange accuduur, werk gek van mijn vorige dat ik altijd en setje accu's bij moest hebben, gebruik hem in weer en wind dus vandaar deze keuze en het beeld is ook nog eens super, blij mee.

Pluspunten

  • lange accuduur
  • water bestendig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max van Zanten 05-02-2017 Product paar weken in bezit

Waterdicht, stootvast en toch betaalbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We wilden een camera die tegen een stootje kan, goede resolutie, zoom en toch betaalbaar. Deze cam heeft dat allemaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R.A 28-01-2017 Product paar dagen in bezit

super cameratje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Klein maar erg handig. En de beeldkwaliteit is super helder. En het touchscreen is mooi groot en het menu is erg overzichtelijk . Ben erg blij met deze aankoop

Pluspunten

  • klein
  • licht gewicht

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 27-01-2017 Product paar dagen in bezit

Compacte camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Compacte camera, handig in gebruik!
Gekozen voor deze camera ivm de waterdichtheid. Beelden overzetten naar smartphone ook erg makkelijk

Pluspunten

  • Compact
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Nog niet ondervonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel de Groot 26-01-2017 Product paar dagen in bezit

Top onder water, accu werkt super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima prijs voor deze camera, goed beeld,accu werkt goed bediening is makkelijk. Had eerst een ander merk, die was gevallen en stuk. Deze kan wel tegen een stootje

Pluspunten

  • Bediening
  • Accu

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

hdmi 25-01-2017 Product paar dagen in bezit

Klein en handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk,klein, overzichtelijk en handelbaar. wij gebruiken hem op wereldreis in onze Camper. Handig dat hij stofvrij is en waterdicht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

B 17-01-2017 Product paar dagen in bezit

Een dikke voldoende

Algemene score

8,0
Net een paar dagen in huis. Voelt degelijk aan. Licht, maar toch stevig. Maakt goede opnames. De ingebouwde accu gaat echter niet 5 uur mee, maar rond de vier uur. Dit komt doordat de 5 uur alleen gehaald wordt als je continue opneemt (5uur lang)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman Philipsen 05-01-2017 Product paar weken in bezit

Ik kan de camera makelijk bedienen met mijn mobiele .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een degelijke camera voor een redelijke prijs.
Makkelijk op te stellen en dan aan en uit zetten met je mobiele telefoon plus foto maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

B. 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De prijs-kwaliteit verhouding is prima. De camera voelt stevig aan. Opnemen gaat heel eenvoudig met één druk op de knop. Ik vind het nu geen enkel probleem om mijn dochter de camera te laten hanteren. Deze kan tegen een stootje. Hij doet wat hij zegt.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te hanteren

Minpunten

  • in en uitzoomen beperkt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ricky 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

JVC GZ-RX615BE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product paar dagen had ik geleendd van mijn vriend en omdat zo was ik tevreden heb ik vandag zelf een gekocht en ik moet zegen dit een top video recorder is, kleine , niet zwaar , helemaal water dicht tot 5 meter, top Beeldkwaliteit en 5 uur opnamen tijd met extra wifi functie en gemakelijk voor gebruik kan je meten kleine filmpjes via mobiel naar familie en vriendin sturen , erg tevreden van mij aankoop zeker aantraden. :-) :-) :-)

Pluspunten

  • waterdicht tot 5 meter
  • Wifi en veel mogelijkheiden
  • kleine en niet zwaar
  • Top Beeldkwaliteit
  • 5 uur opnamen tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc 02-12-2016 Product paar weken in bezit

klein toestel voor grootse prestaties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
toestel net ontvangen en uiteraard direct mee aan de slag gegaan , de beperkte handleiding is inderdaad beperkt , maar het is ook een relatief eenvoudig toestel dat zichzelf uitwijst . voor mij was belangrijk dat ik er avontuurlijke reizen mee kan maken en toch vrij goed kan inzoomen . de quad proof is voor mij enige toestel dat aan verwachtingen voldoet en dat een eenheel aannemelijke prijs .

Pluspunten

  • zeer klein en handig
  • quad proof
  • 40x zoom ( + 20 )
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

RJ 07-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Compact en overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De camera is eenvoudig in gebruik. Perfecte zoom. geluidsopname is zeer goed. Camera getest tijdens een rondreis met avontuurlijke elementen -- goed doorstaan.

Pluspunten

  • perfecte zoom
  • goed geluid
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • grote bestanden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews