JVC GZ-R415BEU zwart - Reviews

8,3 Lees 43 reviews
Best Reviewed nov 2016 JVC GZ-R415BEU zwart
Best Reviewed november 2016
Specificaties
Optische zoom
40 x
Beeldstabilisatie
Ja
Formaat display
3 inch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 43 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mat 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

helder scherm en stof en spatwater dicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
vooral het stof en spatwater bestendig is voor mij belangrijk. Ook het helder scherm en makkelijk in de hand is super.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Marja 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Groot scherm touch screen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We waren op zoek naar een handzame, kleine eenvoudig te bedienen videao camera.
Deze kwaliteiten heb je allemaal in deze camera.
Heb deze nog maar pas gekregen voor mijn verjaardag, dus moet nog we wat praktijk ervaring opdoen.

Pluspunten

  • compact
  • makkelijke bediening
  • automatische scherpstelling

Minpunten

  • Als accu leeg is kan je geen reseve accu gebruken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
de kuijper 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne camera en goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ligt goed in de hand, is simpel en lekker licht
Compact. waterbestendig en goed te bedienen
beknopte handleiding toegevoegd en een uitgebreide is makkelijk te downloaden

Pluspunten

  • waterdicht en shockproof
  • compact
  • simpel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Martijn 27-11-2016 Product paar weken in bezit

top aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handzame camera, scherpe opnames, strak design. Camera kan ook nog eens tegen een stootje en water(spat). Accuduur eveneens meer dan prima.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Goede opnames
  • Goede accuduur
  • Design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Fred 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ligt goed in de hand en maakt prachtige opnamen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De camcorder ligt goed in de hand, makkelijk te bedienen en maakt prachtige opnames. Verder is het een mooi klein formaat.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • ligt makkelijk in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martijn 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne camera, handzaam, snel en scherp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Camera net in bezit, wat een verschil met de vorige! Prachtig scherp beeld, je kunt ver inzoomen en is erg makkelijk te bedienen. Blij mee!

Pluspunten

  • Handzaam
  • Scherp beeld
  • Zoom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Bas 28-10-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn ding !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekker compact en werkt super simpel, zelfs als je links bent, dit is bij veel andere types niet het geval...
Heb altijd JVC camera's gehad en wil niet anders !

Pluspunten

  • compact
  • simpel in gebruik
  • niet te licht

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
haeseldonckx tom 19-10-2016 Product paar dagen in bezit

goede zoom, goede batterij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
zeer goede camcorder. stof,water en stootvast. zeer duidelijk beeld ook wanneer je ver inzoomt. handig is ook als je hem openklapt hij direct aanspringt en bij sluiten springt hij uit. zo kan je dit nooit vergeten.

Pluspunten

  • batterij
  • stof-,water-en schokbestendig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Boeni1 09-10-2016 Product paar weken in bezit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt simpel, ook zonder handleiding.
Waterdicht, shockproof.
Ligt niet erg makkelijk in de hand maar is een kwestie van wennen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Roy 20-09-2016 Product paar dagen in bezit

Super onderwater camcorder!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nooit gedacht dat deze camera zo een mooie beelden kan maken onder water.
Bovendien shock bestending.

Pluspunten

  • onder water filmen
  • shock bestendig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Bas 19-09-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen, lekker licht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Camera ligt goed in de hand, is lekker licht van gewicht. Kan makkelijk bij alle knoppen. Perfect. Ideaal om mee te nemen op vakantie. Waterdicht, stoot -en val bestendig. Wij gaan hem vooral gebruiken bij het snorkelen op onze vakanties.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Waterdicht
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
KdJ 13-09-2016 Product paar dagen in bezit

Een geweldige camera!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over de Everio R: GZ-R415BE. Hij maakt hele scherpe beelden en de kwaliteit is goed! Een prima camera! Met vriendelijke groet, KdJ

Pluspunten

  • Scherpe beelden
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Nicole 05-09-2016 Product paar dagen in bezit

EverioR

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooie stevige camera. Het beeld is ook mooi voor een eerste camera, maar als je iets verder bent is misschien een andere camera met betere kwaliteit leuker. Geluid dichtbij goed, verderweg iets zachter maar nog steeds goed. Ook stevig, en makkelijk in gebruik. Ik ben er heel blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Cman 03-09-2016 Product paar dagen in bezit

Prima camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handzame camera, die eenvoudig te bedienen is. Heldere handleiding bijgesloten en goede uitgebreide handleiding.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Eenvoudig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Toi Korsten 27-08-2016 Product paar weken in bezit

Mijn eerste camcorder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De JVC GZ R415 is mijn eerste camcorder. Ik ben zeer verrast over de kwaliteit en de klantvriendelijke werkwijze. Vooral het touchscreen en bediening menu aldaar vind ik heel goed.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Eric 17-08-2016 Product paar weken in bezit

Handzame camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handzame camera, makkelijk te bedienen. Ligt lekker in de hand. De camera maakt goede opnames vooral ook met een snelle SDXC kaart. Minpuntje: Klepje SD kaart en aansluitingen is een beetje lastig te openen.

Pluspunten

  • handzaam
  • stabiel
  • goede opnames

Minpunten

  • klepje SD kaart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
cindy 09-08-2016 Product paar dagen in bezit

goede camera

Algemene score

9,0
Handig te bedienen. Mooi formaat scherm. Camera heeft ook een Mooie maat om mee te nemen in handtas.
Zeer tevreden over dit product. Beeldkwaliteit super.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Marcel van der Steen 03-08-2016 Product paar dagen in bezit

JVC Everio R

Algemene score

7,8
Top aankoop en vriendelijk in onderhoud en gebruik. Ook het aansluiten op de pc en delen van filmpjes is heel gemakkelijk. Voor mij een top camera zoals ik gewend ben van de Everio lijn camcorders.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Janssen 30-07-2016 Product paar dagen in bezit

Eerste ervaring

Algemene score

8,2
Dit is mijn 2e JVC camcorder en de eerste die volledig digitaal is. Ik heb hem pas een paar dagen, maar de proefopnamen bevallen zeer goed. Een geweldige geluid en beeldkwaliteit. Jammer dat er geen HDMI kabel bij zit, dan konden we nog makkelijker de opnamen terugkijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Pas 29-07-2016 Product paar dagen in bezit

Voor de 2e maal gekozen voor een JVC

Algemene score

7,2
Net een JVC GZ R415 gekocht. Daarvoor een JVC GR DX317E meer dan 10 jaar gebruikt. Deze doet het overigens nog steeds!. Maar op een x-moment wil je met de nieuwe ontwikkelingen mee. De nieuwe JVC GZ R415 is zeer gebruikers vriendelijk. En ligt gemakkelijk in de hand. Tot nu toe ben ik tevreden met mijn aanschaf. Hopelijk gaat deze net zo lang me als mijn vorige JVC!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Toon meer reviews