Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

JVC Everio GZ-F125BEU zwart

8,4 Lees 31 reviews
JVC Everio GZ-F125BEU zwart Best Reviewed jan 2016

Vergelijkbare producten

JVC GZ-R435 wit

  • Optische zoom 40 x
  • Beeldstabilisatie Ja
  • Formaat display 7,62 inch
JVC GZ-R435 wit Best Reviewed mei 2017
8,9 (9)

JVC GZ-R435 camouflage

  • Optische zoom 40 x
  • Beeldstabilisatie Ja
  • Formaat display 7,62 inch
JVC GZ-R435 camouflage Best Reviewed mei 2017
8,9 (9)

Canon LEGRIA HF R87 32X OPT ZOOM FULL HD zwart

  • Optische zoom 32 x
  • Beeldstabilisatie Ja
  • Formaat display 7,62 inch
Canon LEGRIA HF R87 32X OPT ZOOM FULL HD zwart

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 31 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John 11-03-2016 Product paar dagen in bezit

Klein en simpel

Algemene score

8,2
Kleine handige camera die makkelijk te bedienen is.
Met time laps mogelijkheid .40 x zoom en waterdicht tot 5 meter er zit helaasgeen lensdop bij

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van JVC 13-07-2016

Beste John,

Dank je wel voor je review maar even een kleine kanttekening: de GZ-F125 is niet waterdicht. Mogelijk is er een verwarring ontstaan met de GZ-R315 of GZ-R415 die wel 5 meter waterdicht is. Desalniettemin wensen we je veel videoplezier met de GZ-F125

mvg
JVCKENWOOD Nederland BV

Reageer

Kees 12-02-2017 Product paar dagen in bezit

touchscreen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeker niet te duur deze camcorder vergeleken met mijn vorige camcorder.Het automatisch scherpstellen op focus en belichting is ideaal.
Zie er simpel maar wel degelijk uit in omgang,touchscreen is ook ideaal zo haal je snel je ideale instellingen zonder door het menu in te gaan.

Pluspunten

  • prijs
  • sd kaart
  • ingebouwde batterij
  • touchscreen

Minpunten

  • klepje voor aansluitingen is vrij kwetsbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

frans van der voort 19-10-2016 Product paar maanden in bezit

gemakkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zochten camcorder voor familiegebruik (grootouders-ouders en kinderen) gelukt! iedereen maakt leuke films
met dit apperaat. dik tevreden!

Pluspunten

  • prijs is prettig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H Stolk 24-09-2016 Product paar dagen in bezit

gemakkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima product. Goed mee te werken. Goed hanteerbaar. Duidelijke instructies. Goed beeld. Alleen het afspelen van een film op de laptop gaat wat moeizaam. Dat is me nog niet gelukt.

Pluspunten

  • Klein
  • Eenvoudig gebruik

Minpunten

  • film play lastig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 21-09-2016 Product half jaar of langer in bezit

Het gebruikers gemak van deze videocamera

Algemene score

8,0
Ik vind dat deze camera zeer gebruiksvriendelijk is.
Het andere pluspunt is de lange opnametijd met de accu.
Het kunnen opnemen met een minimale aan licht inval, kan opname bij schermlamp verlichting. De geluidsopname is ook bovenverwachting voor deze prijsklasse.
Dus in het algemeen een goede keuze geweest i.v.m prijs-/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • Accu opnametijd
  • Gebruikersvriendelijkheid
  • Het inzomen grote afstand

Minpunten

  • geen opberg tasje
  • Het deksel aansluitingen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

S van Hees 19-09-2016 Product paar maanden in bezit

Uitstekend appraat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig, niet te licht (!), uitstekend beeld en eindeloze batterij. Steady beeld bij ver inzoomen. Menu is simpel en instellingen zijn snel te verzetten. Ik heb nog niet alles geprobeerd maar tot nu toe ben ik zeer tevreden.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Steady bij diep inzoomen

Minpunten

  • Stevige prijs
  • in- uitzoomen is hoorbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rombo 08-09-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker klein en handzaam

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne, simpel bedienbare en overzichtelijke camera. Scherp beeld en voldoende functionaliteit. Voldoet prima aan mijn verwachting en is zeker geschikt voor de hobbyist. Aandachtspunt is het touch screen dat niet altijd even snel reageert. Is even mee om leren gaan

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • bediengemak
  • goede zoom
  • compact
  • degelijk

Minpunten

  • oplaadaansluitpunt
  • gevoeligheid touchscreen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joshua 30-08-2016 Product paar dagen in bezit

Handzame camcorder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een éénvoudige, doch zeer handzame camcorder. Ligt lekker in de hand, makkelijk te bedienen en een mooi filmresultaat. Een aanrader voor een beginner, maar ook voor een gevorderde filmer waarbij die geen behoefte heeft aan omslachtige menu's.

Pluspunten

  • Handzaam formaat
  • Bediening is simpel
  • Resultaat film

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

AJM Timmer 25-08-2016 Product paar dagen in bezit

JVC Everio GZ-F125BE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De camera is super. Het is aan te bevelen, voornamelijk de bedienbaarheid en gebruikersgemak Super camera goed bedienbaar erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. van Lent 22-08-2016 Product paar weken in bezit

Handzaam toestel, goede accuduur en robuust.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hoefde niet lang na te denken om ter vervanging van de JVC 230 nu de 125 aan te schaffen. Deze camcorder is wat robuuster en de accuduur is aanzienlijk langer dan die van de 230. De 125 ligt goed in de hand en maakt mooie film beelden en foto's(scherp en mooi van kleur). Je kunt er zonder veel moeite mee aan de slag gaan. Het is zonder meer een aanrader.

Pluspunten

  • klein maar fijn.
  • robuust

Minpunten

  • geen lenskapje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mersch Dan 19-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mersch Daniel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sehr gutes Handling und einfach zu bedienen !
Einfach und bequem, praktich, sehr Gutes preis-Leistungs verhältnis

Pluspunten

  • klein
  • praktisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick tS 15-08-2016 Product paar dagen in bezit

handzame camcorder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne camcorder, makkelijk in de bediening, zeer goed beeld ook maakt het goede foto's. Kortom, fijne camera die de prijs zeker waard is.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Heurik 15-08-2016 Product paar dagen in bezit

Goede basis camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne compacte camera die alle basis benodigdheden heeft voor de startende filmer. Veel gebruiksgemak doordat de camera eenvoudige opties heeft. Opnames kunnen niet mislukken. Camera is niet bedoeld voor gevorderden...

Pluspunten

  • prijs
  • gebruiksgemak
  • lange levensduur accu

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

goede film kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een goede prijs/kwaliteit camcorder. Vooral proef gedraaid voor aanstaande vakantie. Hij is licht, en door zijn eenvoudige bediening is voor de meeste te wel te doen. Beeldkwaliteit is gewoon goed, en makkelijk op een pc in te laden. Filmpje kijken gaat makkelijk. 5 uur filmen red hij niet als je korte filmpjes maakt. Maximaal 3 uur.

Pluspunten

  • water en stofdicht
  • goed geluid

Minpunten

  • kleuren kunnen beter

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

henk 07-08-2016 Product paar dagen in bezit

oke prima camera

Algemene score

7,0
mooi je camera en handig om mee te nemen niet te groot
kan in de hand bagage. moet niet te grote handen hebben

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Misssouzy 07-08-2016 Product paar weken in bezit

Très contente de ce modèle de caméra

Algemene score

8,4
Excellent modèle de caméra, je l'ai utilisé pendant quinze jours, durant mes vacances, et ma batterie en revenant était encore chargée à 70%. Légère et facile d'utilisation. Seul problème est qu'il n'explique pas les options et modes dans le mode d'emploi et donc, je ne sais pas quand et comment les utiliser... (Exemple: Mode "bébé").

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin Franken 27-07-2016 Product paar weken in bezit

Fijne en compacte camcoreder

Algemene score

8,7
Net voor de vakantie gekocht en kon er meteen mee aan de slag geen hele boekwerken om te lezen gewoon meteen starten. Lekker compact en fijn in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilda 16-07-2016 Product paar dagen in bezit

mooie kleine camara

Algemene score

7,5
leuke prijs voor een zeer handzame camera. ligt makkelijk in de hand. Mooie kwaltijd in beeld en geluid.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

knehcs 07-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super Camera

Algemene score

7,8
heerlijke camera ligt fijn in de hand, mooie heldere kleuren en strak geluid.
makkelijk meenemen en batterij gaat super lang mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

peter 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

review jvc GZ-F125BE

Algemene score

8,0
Ik heb de camera nu ongeveer twee weken en al aardig wat gefilmd en geprobeerd .
hij is makkelijk te bedienen en het menu wijst zich eigenlijk vanzelf het gebruik van het touch screen vind ik handig , enige kleine minpuntje is dat omdat ik grote handen heb is het wel zoeken voor de juiste positie in de hand zodat de zoom knop en opnameknop goed te bedienen zijn.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews