Denver DV-AC-5000W zwart - Reviews

7,0 Lees 15 reviews
Specificaties
Beeldstabilisatie
Nee
Beelden per seconde
60 FPS
Foto modus
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews

7,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sander 07-04-2016 Product maand in bezit

Camera valt uit tijdens opnamen wat moet ik doen?

Algemene score

7,0
ik heb de camera een maand in het begin geen problemen mee gehad en sinds 1 week geleden valt hij uit tijdens een opnamen weet niet precies hoeveel minuten maar denk Ongeveer 2 minuten KAN IEMAND ME HELPEN ?

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
verlaan 09-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

6,0
Gezocht naar een budget action-cam; vooral voor de kinderen. er zijn een aantal tegenvallers, waar je niet altijd vooraf bij stilstaat. Het geluid van deze camera is heel slecht. In de behuizing uiteraard helemaal dramatisch, maar die hoort water en dus ook luchtdicht te zijn; dan krijg je dat. Maar ook zonder omhulsel is de microfoon ondermaats. De kijkhoek is fantastisch en het apparaat maakt bij daglicht mooie beelden. Bij schemer en binnen is ook deze kwaliteit magertjes. Het display is slecht leesbaar.
Waar ik me echt op verkeken heb, en wel had kunnen weten is dat er geen LCD-schermpje achterop zit, waardoor je niet snel kunt checken of je je beeld een beetje centreert bijvoorbeeld. Als je de camera gebruikt als action-cam heb je dat natuurlijk niet nodig (lenshoek is top), maar als je uit de hand filmt is dat wel fijn.
Bij een volgende camera komt die er wat mij betreft wel op te zitten.

Kortom, voor een eerste camera, om te spelen en proberen prima. In Januari nog eens op de fiets zetten en in februari mee de sneeuw in. Eens kijken of die daar stand houdt.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Martijn.l.2007 11-08-2015 Product maand in bezit

Algemene score

6,8
Vind alleen dat het beeld wat beter kan en het geluid maakt mij niet veel uit het geluid is redelijk verder echt een prettige camera voor dat geld

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
RemcoWijnen 23-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Hij is gewoon snel en makkelijk in gebruik. Je kan live meekijken op je telefoon, hij kan makkelijk worden gemonteerd aan bijv. je fiets en de beelden zijn prima, op 720p met 60fps of op 1080p met 30 fps

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
RemcoWijnen 23-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Hij is gewoon goed.Meer kan ik er niet van zeggen. Hij is makkelijk in gebruik, snel, handige app voor op je telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
hein vink 08-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,7
Vooral de gebrekkige handleiding is een groot nadeel van deze action camera. Het kleine lcdschermpje (< cm2) is een groot nadeel. Dit ding zou veel moeten kunnen maar door de gebrekkige handleiding kom je daar niet bij. De bereikbaarheid van de helpdesk van Denver Nl is ook een ramp.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Onvoldoende
Camboy1988 26-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Voor de prijs is het een degelijk goede action cam. Qua beeldwarmte de beste cam in zijn prijsklasse, het geluid is minder. veder is hij makkelijk in gebruik. de lens van 120 graden is echt ideaal. Uit testen op Tv ( Kassa ) eindigt deze camera op de 1ste plek, zeker een aanrader om hier eerst mee te oefenen voor je een gopro aanschaft, zeker als je hem onder een drone hangt , de wifi functie werkt goed af en toe een kleine bug maar dit gaat om milliseconden. ideaal dus om vanuit de drone live mee te kijken en opnames te starten pauzeren en videos van de cam te downloaden, een topper.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
iRob84 31-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Voor deze prijs is het een prima camera. Geluidskwaliteit is niet al te best, maar daarvoor worden deze camera's niet gemaakt. Het is en blijft een actioncam. Dus filmpjes monteren, geluid wegfilteren en muziek er onder. De sluitingsklip is helaas kapot gegaan doordat ik hem liet vallen. Voor een paar euro kan je hem opnieuw bestellen bij Denver Electronics. Verder heb ik geen problemen met de stops die sommige mensen wel hebben. Dit heeft vermoedelijk alles te maken met de kwaliteit van het kaartje. Transcend is hier voor heel goed geschikt. Wij hadden 3 van deze camera's aangeschaft voor Wintersport met school. Ik heb van alle camera's topfilmpjes gekregen om te monteren. Geen haperingen in het beeld en allemaal op HD kwaliteit. Zoals in eerdere review is aangegeven dat ie maar tot 5 meter kan, is onzin. De onderwater filmpjes zijn perfect en de behuizing is gewoon heel gebleven en geen water binnenin. Niets anders dan lof over deze camera. Als ie kapot zou gaan, bestel ik hem zeker nog een keer. Liever dat deze kapot gaat dan een GoPro 4 Hero, daar word je niet vrolijk van

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
fiatjuh 29-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
geluid is nie heel best komt doordat de microfoon in de behuizing zit
verder voor hobby een hele leuke camara!!!

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
floydooms8 25-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Geweldige camera, hij kan alles: onder water, op een selfiestick en hij is makkelijk in gebruik, 3 knoppen! beeldkwaliteit is ook geweldig.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Kees.renfrew 07-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

3,2
Korte opnames door fat32, camera gaat na 1 min uit waardoor pauze niet werkt, camera huis is zeker niet geschikt voor duiken, maximale diepte 5 meter. Alleen overdragen naar computer via kabel, waarom dan wifi?

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht
rmrm 05-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,0
Accessoires van matige kwaliteit.
Beeldschermpje en symbolen veel te klein.
Handleiding uitermate beknopt en daarmee slecht

Misschien is het wel waar voor je geld, maar ik koop liever iets beters voor meer geld

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Slecht
Goed
Dylansikkelbein 21-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Een prima camera voor een top prijs. Deze camera stabiliseert redelijk en de beeldkwaliteit is goed. Het is geen Gopro en zal die kwaliteit ook niet hebben, maar dat moet je er ook niet van verwachten. Voor 70,- is het de beste action cam die je kunt kopen. Ook is het erg handig dat ondanks dat hij eigenlijk een 1/4 screw heeft deze camera allemaal gopro mounts heeft. Een 1/4 verloopstukje zorgt ervoor dat deze cam ook op alle originele gopro mounts past.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ids 21-07-2014 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Gebruikt voor zeiltochtjes met catamaran. Prima beeldmateriaal gemaakt. Beeldhoek van 120 graden is voldoende. Opladen enkel via pc of laptop!!!! Kan niet via usbstekker op 220V. Ook sd card niet formatteren naar ntsc maar houden op fat 32 anders kun je niks opnemen en wordt je stapelgek, net als ik, "waarom doet dat ding het niet?" Jammer dat remote niet waterdicht is als bij gopro.
Mounts zijn steviger dan van gopro. Geluid is in waterdichte behuizing uiteraard waardeloos, maar dat vind ik niet belangrijk. Buiten de behuizing is het geluid vlak maar voldoende. Voor 6 tientjes een heel leuk apparaat waar ik veel lol van heb.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
HarryUtrecht 12-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

5,3
Deze 'sport' camera voldoet niet aan de verwachtingen.
Het kastje wordt er warm, zo warm dat ik denk dat het geen lange levensduur zal hebben. De video-opnames worden zomaar tussen de 10 en 40 seconden gestopt. Ik heb verschillende actuele snelle geheugenkaartjes gebruikt dus daar kan het niet aan liggen. De beelden zijn wel aardig, maar 1080i dat valt te bezien. Het geluid is erg matig. De accessoires waren wel voldoende aanwezig. Misschien is het wel de goedkope prijs van € 60.- bij de Kruidvat. Is goedkoop weer duurkoop?

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende