JVC GZ-GX1BEU zwart - Reviews

Specificaties
Optische zoom
10 x
Beeldstabilisatie
Ja
Megapixel
10,62
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 84 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC GZ-GX1BEU zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HendrikGa 22-09-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
Prima camera. Vooral gekocht vanwege zijn goede beeldkwaliteit bij weinig licht. Helaas is de camara zeer gevoelig voor wind. Dit hoor je direct terug op de film. Ook de ingebouwde lamp is heel handig.
Product ligt goed in de hand en is zwaar genoeg om degelijke opnames te maken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martin RV 27-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Gaaf toestel met veel professionele mogelijkheden. We lastig via het menu in te stellen, maar zeker de moeite waard. Ook de extra microfoon ingang is erg aan te bevelen.
Al met al een top apparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Moedervan41973 23-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
De camera ligt erg fijn in de hand. Erg groot en heel duidelijk scherm om op te kijken. Beeldkwaliteit is geweldig en opnames binnen met weinig licht behoeven geen aanpassing achteraf omdat direct mooi opgenomen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Genart 28-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Zeer mooie camera. Altijd een plezier om te gebruiken. Vooral voor herhaald voorstellingen (donker)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

jerry davids 25-07-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Pas kort in het bezit van de camera, maar nu al erg tevreden.
Het display is zeer helder, de camera ligt goed in de hand en het bedieningsgemak is uitstekend te noemen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 77 14-07-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Ik ben zeer tevreden over de beeldkwaliteit.

de camera heeft een groot en duidelijk display.

De accu is een beetje aan de kleine kant.

Jammer dat er geen plaats is voor de Touchpen aan de

camera.Verder vol lof!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ansco94 04-07-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,3
het is een redelijke goede camera,ligt redelijk in de hand,had iets groter mogen zijn,en er had een zwadere baterij in m=gemogen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Rudy Polak 03-07-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Slechts kort in bezit, tot nu toe niets dan lof, veel professioneler dan mijn vorige camcorder, precies wat ik zocht, ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HaKrl 30-05-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Na jaren tevreden met een sharp camera dan nu de JVC met fullHD. Zeer natuurlijke kleuren en veel mogelijkheden, zoals oa wifi met smartphone. Ik ga ervan uit met dit apparaat vele jaren met plezier te filmen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Kroon J.S.de 07-05-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Geweldig apparaat licht lekker in de hand,
blij met de afstand bediening. Makkelijk mee te nemen
Scherpe beelden. Ben er erg blij mee. Een aan rader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gokalp 01-05-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Ik ben er heel blij mee met
Deze camcorder.prima ding.
Mooie beeldkwaliteit. Je kan veel dingen mee doen vooral gebruiksgemak is goed. Ik
Raad iedereen aan.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

GrBr 20-03-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Prima camera en waar voor zijn geld. We zijn er heel tevreden over. Zeker aan te raden voor huis- tuin en keukengebruik.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Meulen van der 06-02-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
deze camera geeft een mooi helder beeld
het geluid vind ik iets minder misschien met een externe mic wat beter ,maar die bezit ik niet
verder heeft de camera tal aan mogelijkheden om in te stellen de camera licht goed in de hand
bij de aanschaf ook meer accu's gekocht en een externe lader zodat ik continu kan filmen met accu's
het touch panel is goed overzichtelijk en werkt goed
wel een beschrijving op internet gezocht voor een snelle en betere uitleg van de fusies
een aanrader dus
een minpunt dat de accu niet oplaad als men filmt op stroom

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PieterHartog 28-01-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Ik ben onzettend blij met deze camera, er zitten genoeg mogelijkheden op en hij is handig in gebruik en ligt goed in de hand. Daarnaast een heel duidelijk helder beeld en het geluid is goed, kortom hij voldoet aan alle verwachtingen en ik zou hem iedereen aanraden!

● Haarscherpe beeldkwaliteit
●Zeer goede beeldstabilisator daardoor meer mogelijkheden
●Wifi ook zeer makkelijk bij delen met anderen
●Door formaat niet te klein of te groot heel handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Spielberg Junior 27-01-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Het is gewoon een geweldige camera, handzaam, vele extra's, compact, dus makkelijk mee te nemen.
Het overtreft onze verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sagitel 23-01-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
leuk ding:)was niet onze eerste keuze maar ben er toch gelukkig mee.
- mooi beeld
- mooi geluid
- Goede stabilisatie

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

juudje76 23-01-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Het is een fijn apparaat. Gebruiksvriendelijk en ligt goed in de hand, waardoor deze goed te bedienen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iGridzerolive 13-12-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ik ben zeer tevreden over deze camcorder en zijn mogelijkheden. Er zitten hele leuke features op. Verbaast over de stabiliteit van het beeld voor zo'n klein in de hand liggende camera. Foto's maken is leuk en aardig, maar zeker geen alternatief voor een echte digitale fototoestel (daar was ik mij al van bewust voor ik deze camcorder kocht), des al niet te min toch een goede kwaliteit foto voor algemeen gebruik.
Software voor de PC vind ik iets minder, maar voldoet.
HD film is echt strak en heeft mooie kleuren.

Een echte aanrader om deze camcorder te kopen !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Steven.de.B 13-11-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,3
Geweldig beeld kwaliteit! Ik had hem liever iets compacter gehad. De iphone app - integratie is leuk maar weet nog niet of deze in de praktijk ook zijn nut heeft. We zullen zien!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel Rits 09-10-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
De kamera licht goed in de hand, de bedienknoppen zijn goed bereikbaar, de lens is zeer lichtsterk 1:1.2, er is een groot scherm 3,5" en zeer lichtsterk, aanrader voor collega’s.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews