De top 5 Smartphones | De vijf van Kieskeurig.nl

In deze video worden de 5 populairste smartphones voor jou op een rijtje gezet! Een nieuwe telefoon uitkiezen is altijd lastig, maar met deze top 5 kan jij een weloverwogen keuze maken. Benieuwd wat voor features deze smartphones precies hebben? Bekijk dan snel de video en abonneer je hier gratis.


Weten welke smartphone bij jou past? Vergelijk ze hier

Bekijk

Smartphone bescherming

Wanneer je een nieuwe smartphone koopt, is het verstandig om direct beschermingsmaatregelen te treffen. Zo kun je lang genieten van je nieuwe, (vaak) dure aankoop. Denk daarom aan het plaatsen van een screenprotector. Handig wanneer je smartphone een keer valt of er een kras op komt, dan kun je gemakkelijk de screenprotector vervangen. Ook kan het verstandig zijn om een verzekering af te sluiten, voor bijvoorbeeld valschade. Een laatste tip: een stevig telefoonhoesje. Handig ter bescherming, maar sommige hoesjes functioneren dubbel: als portemonnee of card holder. Zo heb je lekker alles op een plek! 

Nog betere foto’s maken met je smartphone?

Scherpe fotos maken met je smartphone is tegenwoordig heel makkelijk, maar wil je jouw niveau verhogen en écht mooie fotos maken? Dan kun je een online smartphone fotografie cursus nemen. Zo leer je hoe je de lekkerste food-fotos maakt, hoe je met (avond)licht of diepte speelt en hoe je fantastische portretten maakt. Leuk om te maken van bijvoorbeeld jouw (klein)kinderen! Via Zoom Academy vind je verschillende smartphone fotografie cursussen.