Philips SHAVER Series 7000 GentlePrecision-mesjes scheerunit zwart, blauw - Reviews

Specificaties
Type/soort
Scheerapparaten accesoires
Omschrijving
Philips SH70/70 - van Philips in de categorie Scheerkop.
Kleur(en)
zwart, blauw

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips SHAVER Series 7000 GentlePrecision-mesjes scheerunit zwart, blauw op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

barden 09-06-2020

zalig en comfortabel

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 GentlePrecision-mesjes scheerunit zwart, blauw

Algemene score

10,0
zeer tevreden over het nieuwe apparaat, werkt vlot, ligt goed in de hand, geen roodheid na het scheren, instelbaar ngl het baardtype, de batterij gaat lang mee, is ook vlug opgeladen, fijn apparaat
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Yous4850 07-06-2020

D'une douceur et efficacité incomparables.

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 GentlePrecision-mesjes scheerunit zwart, blauw

Algemene score

10,0
Cette tête de rasoir surprend immédiatement. Elle est si douce au rasage qu'on se demande comment elle rase d'aussi près.
Je n'imaginais pas qu'une "simple tête de rasoir" allait si bien fonctionner. Pout c'était évident que je devais acheter un nouveau rasoir pour avoir un résultat impeccable.
Eh bien, je m'étais trompé. Un simple changement de tête SH 70/70 et c'est tout un nouveau rasoir incomparable que j'ai en mains.
Jusqu'a présent cette tête SH 70/70 ne chauffe absolument pas.
Le rasage n'est plus la corvée matinale mais comme un moment câlin complice de la perfection au masculin.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

raffaelle 30-04-2020

geen nieuw scheerapparaat nodig

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 GentlePrecision-mesjes scheerunit zwart, blauw

Algemene score

8,0
Ik dacht om een nieuw scheerapparaat te kopen aangezien de mijne kleine wondjes maakte en het niet meer scherp was, waardoor het mijn haar gedeeltelijk uittrok, wat pijnlijk was. Nu ik gewoon de scheerunit heb vervangen hoeft ik geen nieuwe te kopen, wat voor besparingen zorgt, toch is het niet goedkoop, maar de prijs wel waard.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

jacquob 21-04-2020

Rasoir précis et donc parfait

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 GentlePrecision-mesjes scheerunit zwart, blauw

Algemene score

10,0
Bonne prise en main, recharge rapide et tient longtemps. Rase de près et rapidement [Cet avis a été recueilli lors d'une promotion.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toscas 14-04-2020

Excellent produit

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 GentlePrecision-mesjes scheerunit zwart, blauw

Algemene score

10,0
Rasage performant, durée du rasage d’une minute sur poils drus, sensation de douceur, pas d’irritation et petit plus, coupe les poils sous le nez... [Cet avis a été recueilli lors d'une promotion.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

El-- 02-04-2020

Voelt glad & minder huidirritatie

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 GentlePrecision-mesjes scheerunit zwart, blauw

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over dit product en kan het alleen maar aanraden, mijn huid voelt veel gladder en is niet meer zo geïrriteerd na het scheren. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Andries M 02-04-2020

De moeite waard om te vervangen !

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 GentlePrecision-mesjes scheerunit zwart, blauw

Algemene score

10,0
Makkelijk te vervangen scheerhoofd. Opnieuw een gladde scheerervaring met minder huidirritatie tot gevolg. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Rafalleke 01-04-2020

Werkt als nieuw

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 GentlePrecision-mesjes scheerunit zwart, blauw

Algemene score

8,0
Ik overwoog om mij een nieuw scheerapparaat te kopen, aangezien de mijne al wat minder goed zijn werk deed. Ik begin kleine wondjes te krijgen. Nu heb ik nieuwe mesjes en werk alles als nieuw. Het is wel spijtig dat het zo duur is, want met een beetje meer budget kan je ook gewoon een nieuw toestel kopen. Het is echter niet nodig, want de mesjes doen het heel goed. een nieuw heb ik niet meer nodig.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

rrere 14-02-2020

perfecte scheerresultaat

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 GentlePrecision-mesjes scheerunit zwart, blauw

Algemene score

10,0
goed schoon te make, gemakkelijk te wisselen, goed en glad resultaat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Henq 10-02-2020

Prima scheerkop

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 GentlePrecision-mesjes scheerunit zwart, blauw

Algemene score

10,0
De sh70/70 is makkelijk te verwisselen met de oude scheerkop. De sh70/70 gaat gemakkelijk over de huid heen zonder trekken aan de haren. Ik ervaar ook minder irritatie met de sh70/70 [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Scheerder2020 06-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima scheerkop

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 GentlePrecision-mesjes scheerunit zwart, blauw

Algemene score

9,0
De koppen op mijn scheerapparaat vervangen door deze nieuwe scheerkop. Deze scheren een stuk gladder dan de oude en geven ook veel minder irritatie. Een prima vervanging.

Pluspunten

  • Gladder resultaat

Reageer

JPF 04-02-2020
  • Product gekocht

Gladder en minder irritatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 GentlePrecision-mesjes scheerunit zwart, blauw

Algemene score

9,0
Scheert voor mijn gevoel echt gladder en soepel. Nieuwe kop is makkelijk te vervangen. Ik heb minder huidirritaties

Pluspunten

  • Soepel scheren
  • Gladder scheerresultaat
  • Scheerkop makkelijk te vervangen

Reageer

scheerkop1 04-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

scheerkop van philips

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 GentlePrecision-mesjes scheerunit zwart, blauw

Algemene score

8,0
Een goed degelijk product, zowel nat als droog te gebruiken. bij droog scheren ervaar ik wat huidirritatie, bij nat keurig glad

Pluspunten

  • snel scheren
  • nat en droog te gebruiken

Minpunten

  • aan de dure kant

Reageer

BastiaanJohannes 14-10-2019

Gladde rakker

Geschreven voor: Philips SHAVER Series 7000 GentlePrecision-mesjes scheerunit zwart, blauw

Algemene score

10,0
In vergelijking met mijn vorige is deze bijna geruisloos met een glad resultaat en huidvriendelijk.
Even afwachten hoe lang dit zo blijft....
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer