Rowenta Essential VU4440F0 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Rowenta Essential VU4440F0 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique00 17-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg fijne ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta Essential VU4440F0

Algemene score

8,0
De ventilator is niet moeilijk in elkaar te zetten, maar een simpel stappenplan zou wel fijn zijn. Door de massieve voet staat de ventilator goed stevig wat het geluidsniveau ten goede komt en hij is al behoorlijk geluidsarm. De afstandsbediening is eenvoudig te bedienen hetgeen heel fijn is als je em zoals ik in mijn slaapkamer gebruik. Met de afstandsbediening kun je de aan/uit, snelheid (3 standen), swing en timer te bedienen. Ook al hebben we nog niet echt warme nachten gehad, ik heb em toch al naar volle tevredenheid gebruikt in onze slaapkamer op zolder. Een aanrader!

Pluspunten

  • stil
  • staat stevig
  • afstandsbediening heel handig
  • echt verkoelend

Minpunten

  • stappenplan montage ontbreekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sarahherm. 21-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne stille ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta Essential VU4440F0

Algemene score

8,0
Ik heb deze mogen testen. Fijne ventilator, ben benieuwd hoe het helpt met de warme zomeravonden. Hij is vrij stil en er zit een handige afstandsbediening bij. Met in elkaar zetten even goed de plaatjes volgen en dan is het goed te doen. Is ook niet te zwaar.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Afstandsbediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

s**k@c**o.nl 13-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heerlijk briesje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta Essential VU4440F0

Algemene score

8,0
Ik ben heel tevreden, heerlijk windje, weinig herrie, tja alles super, afstandsbediening maakt 't een feestje, jammer dat zo, een ding zo groot en log moet zijn

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Goede wind
  • Afstandbediening
  • Timer

Minpunten

  • Groot log

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Patricia 08-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta Essential VU4440F0

Algemene score

10,0
Ondanks het koude weer nog niet erg goed kunnen gebruiken. Maar tijdens het testen is hij erg stil. En erg gemakkelijk te gebruiken vanuit de luie stoel met de bij geleverde afstandsbediening.

Pluspunten

  • Stil
  • zeer wendbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Akkemarijke 06-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heerlijk briesje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta Essential VU4440F0

Algemene score

8,0
Rowenta Turbo silence extreme plus

Een stille vrij grote ventilator, draait soepeltjes en geeft een heerlijk briesje. De afstandsbediening is erg handig. Komende zomer wordt het erg warm op ons kantoor en onze slaapkamer dus met deze ventilator voelt het vast iets koeler aan. Nadeel is dat er geen gebruiksaanwijzing bij zat zodat het gissen was hoe ik hem moest monteren en ik vind hem vrij groot en onhandig om weg te zetten.

Pluspunten

  • Verkoelend
  • Afstandsbediening

Minpunten

  • Onhandig/groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K**8@g**l.com 06-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta Essential VU4440F0

Algemene score

8,0
Fijne ventilator mét afstandsbediening. Echt een uitkomst. De blaas kracht en verkoeling is uitstekend. Verder maakt de ventilator niet al te veel lawaai. Kortom een perfecte aanwinst

Pluspunten

  • Blaaskracht
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m**x@m**n.com 06-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta Essential VU4440F0

Algemene score

9,0
Ik vond/mijn kinderen vinden het een fijne, stille ventilator. De afstandsbediening is handig in gebruik.
Er zit een timer op het apparaat waardoor je lekker kan gaan slapen en de ventilator vanzelf uit gaat na de ingestelde tijd, ideaal!
Het apparaat is stil in gebruik en doet wat hij moet doen.

Pluspunten

  • Stil
  • Afstandsbediening
  • Timer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maurice84 04-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Erg fijne ventilator!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta Essential VU4440F0

Algemene score

8,0
De ventilator heeft een traditioneel witte kleur, echter heeft Rowenta deze gelukkig een moderne look gegeven door te kiezen voor een ronde voet en hebben de bladen een mooie blauwe kleur waardoor deze er mooi uitziet! Als extra gebruiksgemak heeft Rowenta een afstandsbediening toegevoegd waarmee je de ventilator kan in- en uitschakelen, de 3 verschillende standen instellen en zelfs de ventilator horizontaal instellen! Vooral dat laatste was voor mij een leuke verrassing, echter kan je alleen de ventilator handmatig omhoog of naar beneden richten wat ik liever ook op de afstandsbediening had willen zien. Als ik luister naar het geluidsniveau van de motor en de bladen op alle standen zijn ze acceptabel. Het is niet storend of ratelend, echter zou ik er niet op kunnen slapen. Het aantal standen is met 3 wel wat traditioneel waarbij ik liever meer (of een variabele schaal) had willen zien zodat je precies de juiste hoeveelheid wind of geluidsniveau kan instellen. Als conclusie zou ik zeggen dat deze ventilator in zijn prijsklasse (ondanks de lichte minpunten) prima is! Hij ziet er toch modern uit ondanks het traditionele design en je krijgt er een afstandsbediening bij. Al met al een prima aankoop!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Kan heen en weer met afstandsbediening

Minpunten

  • Geen extra standen
  • Geluid wel aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

Defiets2 30-04-2021
  • Product getest

Fijne ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta Essential VU4440F0

Algemene score

8,0
Mooie degelijke ventilator.
De afstandsbediening is fijn om op afstand de snelheid aan te passen.

Pluspunten

  • Afstandsbediening
  • Timer
  • Stevige voet
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer