Siemens SN235W04EE - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Aantal programma's
5

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Piet 07-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet geruisloos uitstekend werk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine doet in alle stilte uitstekend werk. Uiterst zuinig met energie en geen haast dan programma eco 50 kiezen. De andere programma mogelijkheden vergen iets meer energie, maar zijn een uitstekend alternatief als je wel haast hebt en uiteraard komt dat in onze tweepersoonshuishouden ook voor.Welk programma je ook kiest schoon en droog is het eindresultaat

Pluspunten

  • stil

Minpunten

  • kan ik niet bedenken
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

tonnie 06-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een erg fijne machine, weinig geluid en er kan heel veel in, de besteklade was wel even wennen, maar is erg handig nu ik dat gewend ben het is allemaal prima, hij wasr schoon is instelbaar alles waarom ik voor deze machine heb gekozen ik denk hier jaren mee te kunnen doen

Pluspunten

  • Goede verdeling van de rekken
  • Besteklade
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laartje 05-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie Siemens vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind deze Siemens vaatwasser een fantastisch product: duidelijk qua bediening, stil en de vaat komt er schoon en meestal helemaal droog uit. Ik heb voor deze machine gekozen vanwege het merk, het verstelbare rek en de bestekla

Pluspunten

  • Stille machine
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Handleiding is onduidelijk
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Klaas 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wij zijn heel blij met deze vaatwasser.

Algemene score

9,0
Het is wel een gok om de vaatwasser te kopen, maar we hebben geluk. Een prima vaatwasser die ook nog eens snel werkt en goed droogt. Ook de bediening kan je zonder handleiding goed begrijpen. Kortom een prima keus.

Pluspunten

  • Snel en goed programma
  • Schoon en droog

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leonie 31-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat met bestekla en veel ruimte enmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijn apparaat.door de bestekla veel meer ruimte onderin.
Was heel goed schoon en ook droog. Fijne eco stand.
En ook tijdverminderings knop is fijn.
Alles is zelf instelbaar. Fijne machine ik ben er super blij mee.

Pluspunten

  • Bestekla
  • Kort programa
  • Alles instelbaar

Minpunten

  • Tot nu toe niks
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leonie 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat met bestekla en veel ruimte enmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super mooi apparaat.
Met besteklade.
Ook aan de zijkant kan het grote bestek zoals opscheplepels.
Alles is instelbaar bv zout en glansspoelmiddel.
Echt een top apparaat.
Super schoon wast deze en alles super droog.en zeer stil.
Er zit een eco knop op dus fijn voor het milieu en je kan de tijd inkorten.
Ook als de zout en het glansspoelmiddel op is krijgje een seintje.
Ik kan niet anders zeggen dat ik dik tevreden ben.

Pluspunten

  • Bestekla
  • Ecoknop
  • Seintje als glansspoel middel op is en zout.
  • rekjes voor het grote bestek.
  • Alles zelf instelbaar.

Minpunten

  • Moet ik nog tegenkomen geen.
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blije koper 26-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos en droog perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Apparaat is super stil, wast uitstekend en alles komt er prima droog uit. Heel makkelijk wastijd aan te passen. Handig is de besteklade.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk wastijd aan te passen

Minpunten

  • Energieklasse A+
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Susanne 19-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser is heel stil en heeft voldoende verschillende programmas. Werd met een bestekrek geleverd ipv bestekmand, dat is wel even wennen. Volgens mij kan men een mand erbij bestellen en rek verwijderen. Gaat automatisch uit wanneer programma klaar is.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk te bedienen
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Puck 18-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed geïnformeerd door de dame van de BCC in Zoeterwoude.
Goede machine, lekker groot en maakt bijna geen geluid.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Wast goed schoon
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J Kuijpers Hofman 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vaatwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
de motivatie was dat mijn oude vaatwasmachine defect was en er dus een nieuwe nodig was.
wat een heerlijk product van siemens lekker stil is hij en de besteklade wat een uitvinding meer ruimte onderin de machine daardoor geweldig.
en ook dat je in een korte tijd de vaatwas kan doen echt super en goed schoon.
makkelijk te bedien echt top.

Pluspunten

  • besteklade
  • stil
  • makkelijk bediening
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verbaas 04-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vaatwasser siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prima machine , bijna geluidloos, wast heel schoon, goede ruime indeling
het volledige wasprogramma duurt wel lang.
toch aan te bevelen

Pluspunten

  • bijna geluidloos,

Minpunten

  • programma duurt lang
  • grotere wijnglazen moeilijk in te plaatsen
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

E.Arnold 02-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De vaatwasser is een goede machine hij is aan te bevelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Siemens is altijd goed merk :-) en ik spreek uit ervaring ben ik er erg blij mee, het is mijn tweede
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Stobbe 01-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een goed vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze vaatwasser is heel goed en voordeliger dan andere typen. Ik was er een beetje sceptisch over maar ik ben echt blij dat ik het gekocht heb. Bij elke programma is het goed schoon en weinig geluid. Ik heb een open keuken en geen last van. Ik vind de bestek lade niet zo fijn, vorheen een miele gehad en daar past meer bestek in. Maar ik ben super blij met deze siemens vaatwasser en zou geen andere willen!

Pluspunten

  • Vaat is goed schoon
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Indeling van de bestek lade
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert 25-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De afwasautomaat wast goed schoon in korte tijd.
Er kan veel in en de besteklade is werkelijk heel erg fijn.
Wij zijn zeer tevreden over deze machine.

Pluspunten

  • Er kan veel in.
  • Wast schoon.
  • Is snel en stil.
  • Aparte besteklade.
  • goed in te delen.
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Schipper Jos 11-04-2018

Zeer tevreden

Algemene score

10,0
Even wennen aan de andere manier van indelen. Maar zeer tevreden over afwas resultaat, Zeer stil tijdens gebruik. Zuinig met water.
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Snah 27-02-2018

Geweldige wasdroger !

Algemene score

10,0
Ik heb deze Siemens WT45H281NL warmtepomp wasdroger vandaag gekocht en geinstalleerd.
wat een geweldige machine is het. De bediening is erg vriendelijk en de LED verlichting in de trommel maakt het helemaal af. Het geluid is wel even wennen maar valt uiteindelijk best mee. Ik heb de water/ condens afvoerslang aangesloten bij de afvoerslang van de wasmachine. Het slangetje is erg dun van formaat dus is het makkelijk weg te werken. Ook zit er bij dit model een zgn wolkorf bij waar je o.a. sport schoenen en fijne kleding stoffen in kan doen. Ik heb dit nog niet kunnen proberen maar het zal ongetwijfeld perfect werken. Kortom: een prima aanrader deze droger van Siemens
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

grummel 10-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

haast geluidloze vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Dit is een fijne vaatwasser, hij maakt nauwelijks geluid en makkelijk in gebruik.
Je kunt kiezen uit verschillende programma's en zelfs een wat het programma verkort.
hij maakt alles goed schoon. je hebt 3 lades , alleen jammer dat er geen losse bestekbak bij zit, je kunt het bestek alleen in de lade leggen , stond er in de beschrijving ook niet bij vermeld anders had ik de oude bestekbak gehouden. In de middelste lade kun je in de binnenkant nauwelijks iets zetten, grote glazen en mokken passen niet door de besteklade, deze kun je alleen aan de buitenkant zetten, als er bezoek is geweest is dit jammer. verder ben ik tevreden over de kwaliteit van de vaatwasser.

Pluspunten

  • maakt goed schoon
  • verkort programma
  • maakt nauwelijks geluid

Minpunten

  • geen los bestekbakje
  • door besteklade minder plaats middelste la
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

saske 09-02-2018

Geweldig

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat, alles goed schoon en droog.
Ben ik niet gewend, dat deed mijn vorige apparaat niet (whirlpool). Zeer tevreden
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Chaara 22-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede afwasmachine

Algemene score

9,0
Afwasser doe heel goed zijn werk,
De mogelijkheden zijn er niet veel maar wel voldoende, wij gebruiken de optie Auto en de machine bepaald zelf wat het beste programma is.
Korte programma duurt ongeveer een uur, wat ik lang vind omdat ons vorige afwasser maar een half uur nodig had.
Verder hebben we verschillende afwasmiddelen geprobeerd en het was met alle tabletten even goed.

Pluspunten

  • bestekla
  • scherm met resterende tijd

Minpunten

  • niet veel instelmogelijkheden
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

kdw 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine werkt goed zijn er blij mee, de machine is makkelijk in gebruik.
Schone vaat, erg stil, goed droog, fijne besteklade.

Pluspunten

  • goed droog
  • erg stil
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews