Siemens SN235W04EE - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Aantal programma's
5
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

grummel 10-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

haast geluidloze vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Dit is een fijne vaatwasser, hij maakt nauwelijks geluid en makkelijk in gebruik.
Je kunt kiezen uit verschillende programma's en zelfs een wat het programma verkort.
hij maakt alles goed schoon. je hebt 3 lades , alleen jammer dat er geen losse bestekbak bij zit, je kunt het bestek alleen in de lade leggen , stond er in de beschrijving ook niet bij vermeld anders had ik de oude bestekbak gehouden. In de middelste lade kun je in de binnenkant nauwelijks iets zetten, grote glazen en mokken passen niet door de besteklade, deze kun je alleen aan de buitenkant zetten, als er bezoek is geweest is dit jammer. verder ben ik tevreden over de kwaliteit van de vaatwasser.

Pluspunten

  • maakt goed schoon
  • verkort programma
  • maakt nauwelijks geluid

Minpunten

  • geen los bestekbakje
  • door besteklade minder plaats middelste la

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

saske 09-02-2018

Geweldig

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat, alles goed schoon en droog.
Ben ik niet gewend, dat deed mijn vorige apparaat niet (whirlpool). Zeer tevreden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Chaara 22-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede afwasmachine

Algemene score

9,0
Afwasser doe heel goed zijn werk,
De mogelijkheden zijn er niet veel maar wel voldoende, wij gebruiken de optie Auto en de machine bepaald zelf wat het beste programma is.
Korte programma duurt ongeveer een uur, wat ik lang vind omdat ons vorige afwasser maar een half uur nodig had.
Verder hebben we verschillende afwasmiddelen geprobeerd en het was met alle tabletten even goed.

Pluspunten

  • bestekla
  • scherm met resterende tijd

Minpunten

  • niet veel instelmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

kdw 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine werkt goed zijn er blij mee, de machine is makkelijk in gebruik.
Schone vaat, erg stil, goed droog, fijne besteklade.

Pluspunten

  • goed droog
  • erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

cris koerts 25-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mijn nieuwe afwasmachine

Algemene score

9,0
het is een prima machine met veel meer ruimte door de besteklade , hij is fluisterzacht , alles is goed schoon en hij ziet er stevig uit

Pluspunten

  • goed ecologies programma
  • geen ronddraaiende delen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet 07-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet geruisloos uitstekend werk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine doet in alle stilte uitstekend werk. Uiterst zuinig met energie en geen haast dan programma eco 50 kiezen. De andere programma mogelijkheden vergen iets meer energie, maar zijn een uitstekend alternatief als je wel haast hebt en uiteraard komt dat in onze tweepersoonshuishouden ook voor.Welk programma je ook kiest schoon en droog is het eindresultaat

Pluspunten

  • stil

Minpunten

  • kan ik niet bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

tonnie 06-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een erg fijne machine, weinig geluid en er kan heel veel in, de besteklade was wel even wennen, maar is erg handig nu ik dat gewend ben het is allemaal prima, hij wasr schoon is instelbaar alles waarom ik voor deze machine heb gekozen ik denk hier jaren mee te kunnen doen

Pluspunten

  • Goede verdeling van de rekken
  • Besteklade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laartje 05-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie Siemens vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind deze Siemens vaatwasser een fantastisch product: duidelijk qua bediening, stil en de vaat komt er schoon en meestal helemaal droog uit. Ik heb voor deze machine gekozen vanwege het merk, het verstelbare rek en de bestekla

Pluspunten

  • Stille machine
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Handleiding is onduidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer