Siemens SN235W04EE - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
Geluidsniveau
46 dB
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens SN235W04EE op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Piet 07-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet geruisloos uitstekend werk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Algemene score

9,0
Machine doet in alle stilte uitstekend werk. Uiterst zuinig met energie en geen haast dan programma eco 50 kiezen. De andere programma mogelijkheden vergen iets meer energie, maar zijn een uitstekend alternatief als je wel haast hebt en uiteraard komt dat in onze tweepersoonshuishouden ook voor.Welk programma je ook kiest schoon en droog is het eindresultaat

Pluspunten

  • stil

Minpunten

  • kan ik niet bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

tonnie 06-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Algemene score

9,0
Het is een erg fijne machine, weinig geluid en er kan heel veel in, de besteklade was wel even wennen, maar is erg handig nu ik dat gewend ben het is allemaal prima, hij wasr schoon is instelbaar alles waarom ik voor deze machine heb gekozen ik denk hier jaren mee te kunnen doen

Pluspunten

  • Goede verdeling van de rekken
  • Besteklade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laartje 05-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie Siemens vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Algemene score

8,0
Ik vind deze Siemens vaatwasser een fantastisch product: duidelijk qua bediening, stil en de vaat komt er schoon en meestal helemaal droog uit. Ik heb voor deze machine gekozen vanwege het merk, het verstelbare rek en de bestekla

Pluspunten

  • Stille machine
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Handleiding is onduidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Corry S 01-10-2019

Vaatwasser

Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Algemene score

8,0
bevalt prima alleen moeite met glazen op voet! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ronald75 14-07-2019

Geweldige vaatwasser

Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Algemene score

8,0
De vaatwasser voelt degelijk aan ook wast hij uitstekend de vaat wordt ook goed droog. Er blijft wel een beetje water op de koffiekoppen . staan de timer die er op zit is zeer handig . Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed .zeer aan te raden deze vaatwasser.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

T.Opmeer 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer gemakkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Algemene score

8,0
Na 17jaar wederom een Siemens vaatwasser gekocht,deze wast zeer goed en is zeer stil vergeleken bij mijn vorige,moet werkelijk goed luisteren of hij al gestart is,
vooral de bestekla is handig je heb dan meer ruimte in de onderste korf.

Pluspunten

  • Zeer schoon
  • Automatische uitschakeling

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeteJ 11-11-2018

alle waar voor z'n geld

Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Algemene score

10,0
Na lang zoeken zijn wij uitgekomen op dit model. Apparaat doet wat het moet doen en tot nu toe hebben wij nog geen teleurstellingen mogen ontdekken. Wat voor ons een issue was, is dat de vaatwasser een besteklade moest hebben. en dit model is 1 van de weinigen die dat wel heeft. Goede "was" programma's en tijdsduur. De droogte graad is zeer goed en durf bijna te zeggen 100%.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toine 13-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte en stille machine

Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Algemene score

7,0
Machine is zeer stil en gemakkelijk te bedienen.
Even wat leeswerk om de instellingen goed te zetten bij aankoop.
Rekken in de machine voelen een beetje "popperig" aan, maar dat hoort bij deze scherpe prijs denk ik, nadeel is de 2e lade, wat hogere glazen passen hier slecht in omdat de bestekbak in de weg zit.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • 2e lade weinig hoogte
  • rekken wat slap

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

George en Heike 12-07-2018

een hele goede vaatwasser

Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Algemene score

8,0
vaatwasser nu een maand in bezit en hij doet het uitstekend, vaat komt er goed droog uit ,en zuinig in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Olieman 11-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

tevreden gebruiker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Algemene score

9,0
Ik zocht een nieuwe vaatwasser. Na uitgebreide lezen van consumenten web sites deze gekozen. Gunstige prijs en vertrouwen in het merk.

Pluspunten

  • Zuinig met water
  • stil,
  • Vaat is goed schoon

Minpunten

  • Indeling lade voor verbetering vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Max 04-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Algemene score

8,0
Het is een gewoon goede degelijke vaatwasser. Wat wij vooral prettig vinden is de lade voor het bestek. Waardoor je niet per ongeluk in een mes grijpt.

Pluspunten

  • besteklade

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

jwbru 28-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

perfecte afwasmachine, 13 couverts, besteklade, waterslot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Algemene score

9,0
We hadden er al één thuis, nu ook voor de flat die we verhuren. Prima apparaat dat goed schoonwast, stiller en zuiniger is dan de veel duurdere XXXX die we eerder hadden. Made in Turkey, maar wel Duitse kwaliteit.

Pluspunten

  • 13 couverts
  • besteklade
  • stil en goed schoon
  • elektrisch waterslot

Minpunten

  • geen in zelfde model dat we al 4 jaar hebben

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk v d pol 25-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

In een woord prima vaat wasser vooral de keuze in programmas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Algemene score

8,0
In een woord geweldig vooral de vele keuze uit de programma's lang. Kort zuinig alleen de bestek. Bak mis ik bestek rek niet handig

Pluspunten

  • Kort prog. Fantastisch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Klaas 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wij zijn heel blij met deze vaatwasser.

Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Algemene score

9,0
Het is wel een gok om de vaatwasser te kopen, maar we hebben geluk. Een prima vaatwasser die ook nog eens snel werkt en goed droogt. Ook de bediening kan je zonder handleiding goed begrijpen. Kortom een prima keus.

Pluspunten

  • Snel en goed programma
  • Schoon en droog

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leonie 31-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat met bestekla en veel ruimte enmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Algemene score

9,0
Super fijn apparaat.door de bestekla veel meer ruimte onderin.
Was heel goed schoon en ook droog. Fijne eco stand.
En ook tijdverminderings knop is fijn.
Alles is zelf instelbaar. Fijne machine ik ben er super blij mee.

Pluspunten

  • Bestekla
  • Kort programa
  • Alles instelbaar

Minpunten

  • Tot nu toe niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leonie 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat met bestekla en veel ruimte enmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Algemene score

9,0
Super mooi apparaat.
Met besteklade.
Ook aan de zijkant kan het grote bestek zoals opscheplepels.
Alles is instelbaar bv zout en glansspoelmiddel.
Echt een top apparaat.
Super schoon wast deze en alles super droog.en zeer stil.
Er zit een eco knop op dus fijn voor het milieu en je kan de tijd inkorten.
Ook als de zout en het glansspoelmiddel op is krijgje een seintje.
Ik kan niet anders zeggen dat ik dik tevreden ben.

Pluspunten

  • Bestekla
  • Ecoknop
  • Seintje als glansspoel middel op is en zout.
  • rekjes voor het grote bestek.
  • Alles zelf instelbaar.

Minpunten

  • Moet ik nog tegenkomen geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blije koper 26-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos en droog perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Algemene score

9,0
Apparaat is super stil, wast uitstekend en alles komt er prima droog uit. Heel makkelijk wastijd aan te passen. Handig is de besteklade.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk wastijd aan te passen

Minpunten

  • Energieklasse A+

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Susanne 19-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Algemene score

8,0
Vaatwasser is heel stil en heeft voldoende verschillende programmas. Werd met een bestekrek geleverd ipv bestekmand, dat is wel even wennen. Volgens mij kan men een mand erbij bestellen en rek verwijderen. Gaat automatisch uit wanneer programma klaar is.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Puck 18-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Algemene score

8,0
Goed geïnformeerd door de dame van de BCC in Zoeterwoude.
Goede machine, lekker groot en maakt bijna geen geluid.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Wast goed schoon

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J Kuijpers Hofman 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vaatwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens SN235W04EE

Algemene score

10,0
de motivatie was dat mijn oude vaatwasmachine defect was en er dus een nieuwe nodig was.
wat een heerlijk product van siemens lekker stil is hij en de besteklade wat een uitvinding meer ruimte onderin de machine daardoor geweldig.
en ook dat je in een korte tijd de vaatwas kan doen echt super en goed schoon.
makkelijk te bedien echt top.

Pluspunten

  • besteklade
  • stil
  • makkelijk bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews