Siemens SN235I03EE - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
Geluidsniveau
48 dB
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Samantha 11-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede stille vaatwasser

Algemene score

9,0
Het is een mooie vaatwasser om te zien naast mijn zilvere koelkast. Hij is stil en makkelijk in gebruik. Heeft ruime rekken en een mooie bestek lade. Het enige nadeel is dat ik de nieuwe geur er slecht uit krijg waardoor hij een aparte geur geeft en dit soms overbrengt op de glazen daarom nog net geen 10.

Pluspunten

  • Stil
  • Gebruiks vriendelijk
  • Besteklade
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Rare nieuwe geur
Geschreven voor: Siemens SN235I03EE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heel goed 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hij doet heel goed geen lawai en genoeg ruimte voor bestek .

Algemene score

10,0
Hij doet meer dan mijn verwacht en hij heeft aparte ruimte voor bestek. Snacht hij heeft een rust program en veel meer door de taal problem ik kan niet goed en gramatica schrijven.
Geschreven voor: Siemens SN235I03EE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DDH 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeeer tevreden

Algemene score

9,0
Nog nooit een Siemens vaatwasmachine gehad maar tot nu toe zeer tevreden. Hij is heel stil en wast mooi schoon. De vaat komt er ook mooi droog uit.

Pluspunten

  • Heel stil
  • Komt er droog uit
  • Wast schoon
  • Handige bestek la
Geschreven voor: Siemens SN235I03EE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W. Docter 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wast schoon,stil en zelfs mijn oude servies is veilig in deze machine.
Heel blij met de besteklade, bestek ligt vrij en wordt beter schoon dan ineen mand.☺ SUPER.

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Besteklade

Minpunten

  • Nog helemaal geen gevonden
Geschreven voor: Siemens SN235I03EE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevr. Vos 20-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prima vaatwasser. wast zeker naar behoren, schoon. fijne diverse programma`s.
materiaal van bijv. deur lijkt kwetsbaar [voelt licht aan], maar tijd zal het leren.
vooralsnog dik tevreden.

Pluspunten

  • diverse programma`s
  • tijdindicatie

Minpunten

  • materiaal lijkt kwetsbaar
Geschreven voor: Siemens SN235I03EE

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ellen 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Héél schoon en héél stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ging verhuizen dus had ik een nieuwe vaatwasser nodig. Mijn vorige was ook een Siemens en op mijn werk hebben we er ook één, dus voor mij was er geen twijfel. Het moest weer een Siemens worden. Nou ik heb geen spijt. Zo stil, schoon en zuinig is deze vaatwasser. Ik zou het iedereen aanraden. Hier krijg je geen spijt van.

Pluspunten

  • schoon
  • stil
  • zeer zuinig in gebruik
Geschreven voor: Siemens SN235I03EE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E MANGELAARS 09-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
IK HAD HIERVOOR OOK EEN SIEMENS VAATWASSER, DIK TEVREDEN DUS DAAROM NU WEER SIEMENS GEKOZEN,NOOIT GEEN PROBLEMEN!!
NA 11 JAAR ZEER INTENSIEF GEBRUIK ZEKER DAGELIJKS SOMS 2 KEER PER DAG , IS HET EEN GOED BETROUWBAAR MERK . GA ER VAN UIT DAT IK ER WEER ZOVEEL GEMAK AAN BELEEF MET MIJN NIEUWE VAATWASSER, ZEKER MET VERSCHILLENDE KEUZES AAN TE PASSEN VIA WASPROGAMMAS
Geschreven voor: Siemens SN235I03EE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chanice 20-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg mooie vaatwasser voor een top prijs. Maakt niet veel geluid. Makkelijk te bedienen en fijne aparte besteklade.

Pluspunten

  • uitstraling
  • prijs
  • weinig geluid
  • tijdvenster
Geschreven voor: Siemens SN235I03EE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freestyler 30-12-2017

Apparaat voldoet boven verwachting

Algemene score

10,0
Onze vorige Siemens vaatwasser had na jaren (lees 8 jaar) trouwe dienst de geest gegeven. Stuurmodule kapot. Kosten hoger dan dagwaarde. Dus een nieuwe aangeschaft. Gelet op de goede ervaringen, weer een Siemens. En deze voldoet tot nu toe boven verwachting. Degelijk, makkelijk te bedienen, duidelijke handleiding. Bovendien is dit model, ten opzichte van ons vorige exemplaar, zodanig doorontwikkeld dat ie zuiniger met stroom en water is en stiller. Deze hebben wij bovendien genomen in de kleur zilver (pas beter bij de rest van de apparaten in onze keuken). Tot slot is de prijs/kwaliteitsverhouding gewoonweg super te noemen. Je krijgt veel waar voor weinig geld. Daar kan de concurrentie een puntje aan zuigen.
Geschreven voor: Siemens SN235I03EE
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer