Bosch Serie 2 SMS25AW00E - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
Geluidsniveau
48 dB
tile-Max. belading
12 couverts maximale belading

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 2 SMS25AW00E op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eerik 27-02-2018

Prima vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 2 SMS25AW00E

Algemene score

8,0
Ik vind de indeling van de rekken niet ideaal. Zal wel wennen. Maakt weinig geluid. Wast met goed resultaat. Erg tevreden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

AfwasRob 01-02-2018

Blij mee

Geschreven voor: Bosch Serie 2 SMS25AW00E

Algemene score

10,0
Ik denk dat deze net uit is dus de beoordeling hier boven kan niet over deze afwasser gaan. Bij ons werkt de afwasser erg goed en voor een scherpe projs kunnen halen (geen btw). Alles is goed schoon we hebben hem nu 1 week tot nu toe helemaal top!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Coos 25-07-2019

Geweldige vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 2 SMS25AW00E

Algemene score

10,0
Vaatwasser is erg stil, eenvoudig in gebruik, vaat komt goed droog uit de vaatwasser ook bij korte programma een goede kwaliteit naarr de prijs verhouding minpunt er zat geen vultrechter bij voor zout bijvullen was bij de oude wel meegeleverd. Ik had hiervoor ook een Bosch vaatwasser die geeft 19 jaar gedraaid vandaar ben ik fan van Bosch apparatuur.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

vaatwasser 13-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Geschreven voor: Bosch Serie 2 SMS25AW00E

Algemene score

9,0
Uitstekend wasresultaat - korte wastijd - prijs/kwaliteit verhouding goed - zeer stil - snelle levering.

Minpunten

  • moeilijk te sluiten zeepbakje.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

guus 23-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

guus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 2 SMS25AW00E

Algemene score

9,0
heb op 5-11-18 onder VAATWASSER een revieuw gegeven. Mijn mening is nog dezelfde ook wat het zeepbakje betreft.

================================================

Review van 05-11-2018

Prima machine, goede wasresultaten, makkelijke bediening en geluidsarm.
Waspoederbakje moeilijk te sluiten!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

beoordeling vaatwasser 17-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvouwdige machine, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 2 SMS25AW00E

Algemene score

9,0
Ben alleen, via internet uitgezocht voldoet volledig aan mijn wensen, eenvoudige bediening. prima uitvoering en prijs.

Pluspunten

  • eenvouwdige bediening
  • energie zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer