Siemens SN25N880EU - Reviews

Best Reviewed dec 2016 Siemens SN25N880EU
Best Reviewed december 2016
Specificaties
Geluidsniveau
44 dB
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

De Kraaij 18-03-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze vaatwasser heeft een RVS look, is stil, heeft bovenin een besteklade, is zuinig en heeft een goed wasresultaat

Pluspunten

  • stil
  • besteklade

Minpunten

  • geen verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AeNqhjEs 13-01-2017

ik noem hem mijn hulpje.

Algemene score

10,0
Ben er heel blij mee, had hem al jaren eerder moeten kopen, hoop er nog jaren veel plezier van te beleven en wat een gemak!!! bovendien altijd een nette keuken.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

G Smetsers 26-12-2016 Product paar maanden in bezit

een makkelijk te bedienen en zeer goed apparaat

Algemene score

10,0
na twee keer een ander merk vaatwasser te hebben gehad ,en het lezen van revieuws gezocht naar een onderbouw vaatwasser , kwam de Siemens sn25n880 op ons pad ,ik moet bekennen dat het apparaat erg goed wast ook vaat van een dag (warme maaltijd)krijgt ie moeiteloos schoon,en ook een pluspunt is de bestekla boven,is een beetje meer werk om het een voor een te sorteren ,maar het uitnemen van het schone bestek is veel sneller gebeurd en naarlijk blinkend schoon,ik kan het apparaat iedereen aanbevelen,is ook erg geruisloos .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en maakt goed schoon

Algemene score

9,0
De iq500 is een zuinige vaatwasser die stil is en goed schoon maakt. Het rvs materiaal laat niet snel vinger afdrukken achter en de vaatwasser maakt goed schoon. Kortom een top vaatwasser.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andy 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima Apparaat doet zijn werk goed en is heel erg stil
vaat komt er schoon en droog uit
echt een aanrader.

Pluspunten

  • schoon
  • droog
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 20-11-2016 Product paar weken in bezit

Vaatwasser SN25N880

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat,staat bij ons in de open keuken,totaal geen geluid,brandschoon en kurkdroog Ook het A++ label spreekt ons aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dhr. B.W.M. Brandes 24-10-2016 Product paar weken in bezit

SN25N880EU

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben het gekozen omdat we het prachtig vinden.Het is praktisch geluidloos en zuinig en het heeft velen programma keuzes. En bovendien heeft het apparaat een mooie uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vaatwasser Siemens iq 500 21-08-2016

Geweldige product wat woord geleverd mooi

Algemene score

10,0
De vaatwasser heb ik net 3 weeken er is opluchting de vorige dat was ik klaar mee deze is erg licht als je de duren oopen en dicht doet , en de la van bestek geweldig zoo veel meer plats binnen geen spijt van .Korte programma met extra droog knoop ook super
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

gilze75 07-08-2016

Merk is kwaliteit, de machine is betrouwbaar

Algemene score

10,0
Bijna 15 jaar was m'n eerste vaatwasser, ong. 1 jaar geleden een nieuwe 40cm aangeschaft. Net verhuisd dus eenmaal gewend is een vaatwasser een must. Eens een Siemens altijd een Siemens.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Rob Berendes 23-05-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie stille Vaatwasser

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling RVS
Genoeg keuze in programma's ook snel programma.
Goede indeling van de korven en de besteklade is TOP.
Duurzaamheid kan ik nog niets overzeggen, staat hier nog maar 2 weken maar het is een siemens dus mag aannemen dat die wel goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ina arthur 09-12-2015

goede aanschaf

Algemene score

10,0
uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zeer zuinig met energie en amper hoorbaar indien er een programma wordt gedraaid
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

dhr de Boer 19-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Wasresultaat: pas een paar keer gebruikt maar die keren waren prima
Mogelijkheden: uitgebreid en ruim voldoende voor datgene dat je verwacht wat een vaatwasser moet kunnen.
Gebruiksgemak: eerst wel even zoeken, Bepaalde zaken instellen blijft bij dit soort apparaten altijd een beetje een zoektocht. Dat moet toch simpeler kunnen dan allerlei knoppen gelijkertijd of voor een bepaalde tijd in te drukken.
Vormgeving: jammer dat niet de gehele behuizing van RVS is. Juist bij ook vrijstaande apparaten is dat veel mooier dan delen die met plastic zijn afgewerkt.
Duurzaamheid: lastig te beoordelen als je het apparaat pas een paar weken in huis hebt. De vorige echter was ook een Siemens en die heeft het netjes 15 jaar uitgehouden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

>