• Best Reviewed 4 keer jul 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 65 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VWV240RVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

k**s@o**k.com 27-11-2022
  • Product gekocht

super product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

10,0
zeer goede vaatwasser makkelijk te bedienen vol doet aan onze eisen en ziet er ook nog mooi uit zeer tevreden

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • geen
  • geen
Officiele reactie van Atag 28-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor deze topscore en deze mooie review! Wat goed om te lezen dat de vaatwasser makkelijke te bedienen is en naar behoren werkt.
We wensen jullie nog vele jaren plezier met jullie aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

m**t@h**l.com 19-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

10,0
Stil en duurzaam. De vaatwasser is gebruiksvriendelijk. De knoppen zijn overzichtelijk. Geen gekke standen of andere moeilijke instellingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor deze topscore!
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de vaatwasser.
Het geluidsniveau, de duurzaamheid en het gebruiksgemak bevallen jou goed.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Richard 18-11-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super mooie, fluisterstille machine !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

8,0
De vaatwasser bevalt ons heel goed. Het is fluisterstil en het gebruik is makkelijk. Enigste minpuntje is dat de vaat iets nat blijft. Maar voordeel is dat de klep automatisch opent, dus als je een tijdje wacht is het zo droog. Wij zijn dik tevreden over deze machine!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 21-11-2022

Beste Richard,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat fijn om te lezen dat het lage geluidsniveau, de vele programma's en het mooie design zo goed bevallen.
Het droogresultaat kan door verschillende dingen beïnvloed worden en is vaak nog te verbeteren.
Op onze website kan je verschillende tips vinden om het droogresultaat optimaal te maken.
Als je hier meer informatie over wenst zou je dan jouw contact- en adresgegevens samen met deze review willen mailen naar: webcare@atagbenelux.com

Wij wensen jou heel veel plezier met de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Medias1993 13-11-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

10,0
Heerlijke stille vaatwasser. Normaal deed ik de vaatwasser alleen in de nacht aan, maar nu ook overdag wanneer hij vol is. Makkelijk te installeren en mooi display.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk te bedienen
  • Uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review en het mooie cijfer😊 Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het geluidsniveau en bedieningsgemak van de vaatwasser.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

f**1@l**e.nl 03-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

10,0
Deze afwasautomaat,is bijna niet te horen super stil,daarom een aanwinst in de keuken. zuinig goed instelbaar mooi design en de 5 jaar garantie na aanmelding is helemaal top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 04-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Een super aanrader, kijk dat lezen wij natuurlijk graag. Erg fijn dat je zo blij bent met de vaatwasser en deze waardeert met de maximale score. Bedankt voor jouw enthousiasme.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Bvw 01-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg fijne, stille zuinige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

10,0
Erg fijne super stille vaatwasser. De vaatwasser heeft veel ruimte en is makkelijk goed te vullen. Daarnaast is onze ervaring nu dat de vaat overal goed schoon wordt. Wij zijn met ze 2e en hebben dus niet super veel afwas. Daarom draait hij niet elke dag maar 1 a 2 keer per week. Ook als we vergeten het vooraf om te spoelen maakt de vaatwasser het op alle programma's goed schoon. De vaat is ook altijd droog, en door de droog techniek besparen we geld wat zeker gezien de huidige prijzen erg fijn is. De vaatwasser is erg stil, in het begin heb ik mij afgevraagd of hij het wel deed. Alleen het afpompen van het water hoor je maar dat is logisch. De vaatwasser is naast stil ook energie zuinig en sommige programma's kun je nog verkorten. Al met al zijn wij zeer te vrede en zouden hem zeker aanraden aan anderen

Pluspunten

  • Stil
  • Energie zuinig
  • Krachtig
  • Schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow een 10! Hartelijk bedankt voor deze topscore!
Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met het wasresultaat, de vele mogelijkheden en het geluidsniveau van de vaatwasser.
Ook de duurzaamheid van de vaatwasser is natuurlijk erg fijn, goed voor het milieu en voor de portemonnee.

Wij wensen jullie heel veel plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

l**d@t**2.nl 07-10-2022
  • Product gekocht

Zuinige en geruisloze vaatwasser voor een goede prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser heeft een mooi design. Ik verbaasde erover hoe geruisloos deze is i.v.m. mijn vorige vaatwasser.
Omdat deze ook nog eens zuinig is (wel ECO programma) vind ik dit een goede keuze.
Wasresultaat is ook geweldig en de vaat komt er droog uit.
1 minpuntje voor mij is dat deze iets kleiner lijkt. Moet nog even wennen met inruimen wat de beste methode is.
Ik had ook dat glazen omgevallen waren. Iets anders neer gezet en dit werkt prima.

Pluspunten

  • geruisloos
  • ECO zuinig
Officiele reactie van Atag 10-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het geluidsniveau en wasresultaat.
Wij gaan ervan uit dat jij ook snel de ideale indeling hebt gevonden.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

l**k@h**l.com 01-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

9,0
Fijne vaatwasser, maakt erg weinig geluid, heeft meerdere programma's (met uitstelmogelijkheid) en een handige besteklade bovenin. Heel soms wordt het bestek bovenin niet helemaal schoon, maar dit is zelden.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Veel programma's
  • Besteklade
  • Prima energielabel voor de prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en mogelijkheden van de vaatwasser.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

P. Kouters 21-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super vaatwasser Etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

10,0
Superfijn vaatwasser werkt prima, meerdere handige functies en programma's. Ieder programma kun je verkorten, de sproeiarmen kun je ook instellen bv alleen boven of alleen onder of beiden natuurlijk. Deur kun je automatisch laten openen nadat het programma is beëindigd. Je kunt een tijdklok instellen bv vaatwasser moet over 2 uur starten. Mooi design. Zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-08-2022

Beste heer/mevrouw Kouters,

Wat leuk om te lezen dat de vaatwasser zo goed bevalt en je deze aanraadt. Bedankt voor de mooie review met maximale score. Erg fijn om er een tevreden en blije klant bij te hebben.

Veel plezier met de vaatwasser.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

m**n@h**e.nl 12-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

8,0
Fijne stille machine met een goed wasresultaat. We hebben hem nu een paar manden en hij werkt echt heel goed. Het enige minpuntje vind ik de indeling van het glazenrek. Daar kan ik maar niet aan wennen. Maar wellicht vindt iemand anders dat net top.

Pluspunten

  • Stil
  • Wasresultaat

Minpunten

  • Glazenrek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 15-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat de vaatwasser nog steeds bevalt.
We wensen je veel plezier met de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r**n@z**o.nl 04-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super product, ik beveel het aan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

10,0
het product doet wat het moet doen: namelijk de vaatwas doen. schoon, en zelfs op de de kortere ingestelde tijd. Ook de besteklade is prettig, er is nu meer ruimte voor andere vaat, je moet het wel wat nauwkeuriger inleggen, maar dat is even wennen.
Er zat een los inlegvel bij met geluidsisolerende demping, maar die was niet meegeleverd. Na een email kreeg ik deze toch (gratis) geleverd. Fijne service.
Het uiterlijk van de machine is mooi, RVS! ik ben er erg blij mee.
Ik kocht het product op het moment dat het in de aanbieding was, dus de prijs was ook prima.

Pluspunten

  • besteklade
  • korte instelbare wastijd
  • mooi uiterlijk
  • fijne service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 05-08-2022

Beste heer / mevrouw,

een fantastische score, een 10, bedankt!
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met het wasresultaat, het mooie design en het geluidsniveau van de vaatwasser.
Fijn dat mijn collega's jou zo goed geholpen hebben, tevreden klanten dat is waar wij het voor doen!

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Robin Samyn 01-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

9,0
Mooi en zeer handig toestel voor een scherpe prijs. Wij zijn alvast zeer tevreden! Hopelijk blijft dit zo. Een aandrader.

Pluspunten

  • Mooi
  • Handige indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-08-2022

Beste Robin,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met jouw aankoop dat is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel plezier met de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Richard Oost 31-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker aan te bevelen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

10,0
Nu 2 weken in gebruik. Fantastisch! Hij wast schoon, is geluidloos en dat voor een hele goede prijs. Ook om te zien is het een plaatje! Dat de deur open gaat als hij klaar is, is gewoon toppie! Kortom; Wij zijn er zeer content mee.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • muisstil
  • deur gaat na het programma open
  • de prijs
  • alles werkt zo stabiel en degelijk

Minpunten

  • tot nu toe geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-08-2022

Beste Richard,

Wat een fantastische score, een 10! Bedankt!
Wat leuk om te lezen dat het wasresultaat, geluidsniveau en het mooie design jou zo goed bevallen.
Aan het einde van het programma gaat de deur automatisch open voor een optimaal, en milieuvriendelijk droogresultaat.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**t@g**l.com 30-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

verbazing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

8,0
het is een mooi strak model, stoort niet in de keuken.
Maar bovenal is het een erg stille machine.
Ik moest even wennen aan indeling van de laden als je het doorhebt gaat er veel in, ook in de besteklade, mooie vinding trouwens.
Wat ik wel jammer vind is dat hij niet zo goed droogt, niet dat de vaat er erg nat uitkomt maar met de theedoek erbij moet je alles toch met de hand een kleine "droogondersteuning" geven.
Voor de rest dik tevreden

Pluspunten

  • stil
  • mooi

Minpunten

  • niet zo droge vaat na afloop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 01-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat fijn dat jij tevreden bent met het mooie design en geluidsniveau van de vaatwasser.
Leuk dat ook de indeling goed bevalt.
Het droogresultaat is vaak nog wat te verbeteren. Graag kijk ik met jou mee of we ook dit optimaal kunnen krijgen. Zou jij hiervoor jouw contact- en adresgegevens willen mailen naar webcare@atagbenelux.com? Dan kijk ik graag even met jou mee.

Wij wensen jou in ieder geval heel veel plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

LG 27-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

8,0
Wennen aan de besteklade. Drogen zou beter kunnen. Voor de rest prima vaatwasser.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Droogt niet goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het geluidsniveau en bedieningsgemak van de vaatwasser.
Vaak is het droogresultaat nog wel wat te verbeteren.
Ik help je hier graag mee verder, als jij mij jouw contact- en adresgegevens samen met een kopie van deze review stuurt naar webcare@atagbenelux.com dan kijk ik graag even met je mee.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Akkie 14-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Echt een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

9,0
Fraaie vormgeving, maakt weinig lawaai en krijgt de vaat moeiteloos schoon. Van deze aankoop heb ik zeker geen spijt. Ik kan deze vaatwasser aanraden.

Pluspunten

  • fraaie vormgeving
  • maakt weinig lawaai
  • Krijgt de vaat heel goed schoon

Minpunten

  • Niet de goedkoopste, maar ook zeker niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 15-07-2022

Beste Akkie,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met de vaatwasser.
Bij een vaatwasser zijn natuurlijk verschillende dingen belangrijk,
zoals het geluidsniveau en het wasresultaat.
Maar, het oog wil ook wat natuurlijk, fijn dat jij ook tevreden bent met het mooie design.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h.zee 07-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zéér fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

10,0
Een zeer stille afwasmachine makkelijk te bedienen en goed beschreven hoe alles werkt.
Makkelijk in te delen en duidelijk
afleesbaar display

Pluspunten

  • Zéér stil
  • Duidelijk afleesbaar

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Officiele reactie van Atag 08-07-2022

Beste heer / mevrouw Zee,

Wat een fantastische score geef jij deze vaatwasser, een 10!
Fijn dat het geluidsniveau, eenvoudige bediening en duidelijke handleiding zo goed bevallen.
De indeling is natuurlijk ook erg belangrijk, leuk dat jij deze benoemd in de review.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

t**w@g**l.com 07-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wat een vooruitgang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

9,0
Na lange tijd zon mini vaatwasser te hebben gehad, nu over naar een grote mensen vaatwasser.
Mooie machine, lekker stil, mooie kleur, duidelijk af te lezen display

Een pré vind ik wel dat het een Nederlands product is, na registratie 5jr garantie,
De designers hebben goed hun best gedaan

Pluspunten

  • design
  • stil
  • prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • ik heb ze nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Ik kan me voorstellen dat het fijn is dat jouw nieuwe vaatwasser lekker veel ruimte heeft.
Een mooi compliment voor onze designers, daar daar doen wij het voor!

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**8@h**l.com 22-06-2022
  • Product gekocht

Super mooi en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

9,0
Super goed werkende vaatwasser. Ik heb al diverse merken gehad, nog nooit een Etna.
Eigenlijk nooit gekeken naar een Etna vaatwasser. Totdat de winkelier waar we hem gekocht hebben ons adviseerde en vertelde dat het een goede vaatwasser is. Gekocht en aangenaam verrast. Hij doet stil en goed de vaat. De vaatwasser ziet er mooi uit, het interieur is degelijk, ruime keuze uit afwasprogramma’s. En dan krijg je ook nog eens 5 jaar fabrieksgarantie als je hem registreert! Kortom, echt een aanrader!

Pluspunten

  • 5 jaar garantie
  • Mooie vormgeving
  • Veel keuzeprogramma’s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 23-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van deze mooie review. Wij zijn erg blij dat u tevreden bent over het geluid en de was- en droogkwaliteit van uw toestel. Fijn dat het design en de indeling ook naar tevredenheid bevallen.
We wensen je nog veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Mahe 19-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ervaring

Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

9,0
Aanrader deze vaatwasser van Etna.

Bijna geruisloos, prima resultaat, mooi design !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste Mahe,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het mooie design, geluidsniveau en natuurlijk het wasresultaat van de VWV240RVS.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews