Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 57 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VWV240RVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**n@h**e.nl 12-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

8,0
Fijne stille machine met een goed wasresultaat. We hebben hem nu een paar manden en hij werkt echt heel goed. Het enige minpuntje vind ik de indeling van het glazenrek. Daar kan ik maar niet aan wennen. Maar wellicht vindt iemand anders dat net top.

Pluspunten

  • Stil
  • Wasresultaat

Minpunten

  • Glazenrek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**s@h**e.nl 12-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

10,0
Prima vaatwasser met een mooie uitstraling. Doet wat hij moet doen. Aanrader👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**n@z**o.nl 04-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super product, ik beveel het aan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

10,0
het product doet wat het moet doen: namelijk de vaatwas doen. schoon, en zelfs op de de kortere ingestelde tijd. Ook de besteklade is prettig, er is nu meer ruimte voor andere vaat, je moet het wel wat nauwkeuriger inleggen, maar dat is even wennen.
Er zat een los inlegvel bij met geluidsisolerende demping, maar die was niet meegeleverd. Na een email kreeg ik deze toch (gratis) geleverd. Fijne service.
Het uiterlijk van de machine is mooi, RVS! ik ben er erg blij mee.
Ik kocht het product op het moment dat het in de aanbieding was, dus de prijs was ook prima.

Pluspunten

  • besteklade
  • korte instelbare wastijd
  • mooi uiterlijk
  • fijne service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 05-08-2022

Beste heer / mevrouw,

een fantastische score, een 10, bedankt!
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met het wasresultaat, het mooie design en het geluidsniveau van de vaatwasser.
Fijn dat mijn collega's jou zo goed geholpen hebben, tevreden klanten dat is waar wij het voor doen!

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Robin Samyn 01-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

9,0
Mooi en zeer handig toestel voor een scherpe prijs. Wij zijn alvast zeer tevreden! Hopelijk blijft dit zo. Een aandrader.

Pluspunten

  • Mooi
  • Handige indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-08-2022

Beste Robin,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met jouw aankoop dat is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel plezier met de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Richard Oost 31-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker aan te bevelen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

10,0
Nu 2 weken in gebruik. Fantastisch! Hij wast schoon, is geluidloos en dat voor een hele goede prijs. Ook om te zien is het een plaatje! Dat de deur open gaat als hij klaar is, is gewoon toppie! Kortom; Wij zijn er zeer content mee.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • muisstil
  • deur gaat na het programma open
  • de prijs
  • alles werkt zo stabiel en degelijk

Minpunten

  • tot nu toe geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-08-2022

Beste Richard,

Wat een fantastische score, een 10! Bedankt!
Wat leuk om te lezen dat het wasresultaat, geluidsniveau en het mooie design jou zo goed bevallen.
Aan het einde van het programma gaat de deur automatisch open voor een optimaal, en milieuvriendelijk droogresultaat.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**t@g**l.com 30-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

verbazing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

8,0
het is een mooi strak model, stoort niet in de keuken.
Maar bovenal is het een erg stille machine.
Ik moest even wennen aan indeling van de laden als je het doorhebt gaat er veel in, ook in de besteklade, mooie vinding trouwens.
Wat ik wel jammer vind is dat hij niet zo goed droogt, niet dat de vaat er erg nat uitkomt maar met de theedoek erbij moet je alles toch met de hand een kleine "droogondersteuning" geven.
Voor de rest dik tevreden

Pluspunten

  • stil
  • mooi

Minpunten

  • niet zo droge vaat na afloop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 01-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat fijn dat jij tevreden bent met het mooie design en geluidsniveau van de vaatwasser.
Leuk dat ook de indeling goed bevalt.
Het droogresultaat is vaak nog wat te verbeteren. Graag kijk ik met jou mee of we ook dit optimaal kunnen krijgen. Zou jij hiervoor jouw contact- en adresgegevens willen mailen naar webcare@atagbenelux.com? Dan kijk ik graag even met jou mee.

Wij wensen jou in ieder geval heel veel plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

LG 27-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

8,0
Wennen aan de besteklade. Drogen zou beter kunnen. Voor de rest prima vaatwasser.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Droogt niet goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het geluidsniveau en bedieningsgemak van de vaatwasser.
Vaak is het droogresultaat nog wel wat te verbeteren.
Ik help je hier graag mee verder, als jij mij jouw contact- en adresgegevens samen met een kopie van deze review stuurt naar webcare@atagbenelux.com dan kijk ik graag even met je mee.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Akkie 14-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Echt een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

9,0
Fraaie vormgeving, maakt weinig lawaai en krijgt de vaat moeiteloos schoon. Van deze aankoop heb ik zeker geen spijt. Ik kan deze vaatwasser aanraden.

Pluspunten

  • fraaie vormgeving
  • maakt weinig lawaai
  • Krijgt de vaat heel goed schoon

Minpunten

  • Niet de goedkoopste, maar ook zeker niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 15-07-2022

Beste Akkie,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met de vaatwasser.
Bij een vaatwasser zijn natuurlijk verschillende dingen belangrijk,
zoals het geluidsniveau en het wasresultaat.
Maar, het oog wil ook wat natuurlijk, fijn dat jij ook tevreden bent met het mooie design.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h.zee 07-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zéér fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

10,0
Een zeer stille afwasmachine makkelijk te bedienen en goed beschreven hoe alles werkt.
Makkelijk in te delen en duidelijk
afleesbaar display

Pluspunten

  • Zéér stil
  • Duidelijk afleesbaar

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Officiele reactie van Atag 08-07-2022

Beste heer / mevrouw Zee,

Wat een fantastische score geef jij deze vaatwasser, een 10!
Fijn dat het geluidsniveau, eenvoudige bediening en duidelijke handleiding zo goed bevallen.
De indeling is natuurlijk ook erg belangrijk, leuk dat jij deze benoemd in de review.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

t**w@g**l.com 07-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wat een vooruitgang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

9,0
Na lange tijd zon mini vaatwasser te hebben gehad, nu over naar een grote mensen vaatwasser.
Mooie machine, lekker stil, mooie kleur, duidelijk af te lezen display

Een pré vind ik wel dat het een Nederlands product is, na registratie 5jr garantie,
De designers hebben goed hun best gedaan

Pluspunten

  • design
  • stil
  • prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • ik heb ze nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Ik kan me voorstellen dat het fijn is dat jouw nieuwe vaatwasser lekker veel ruimte heeft.
Een mooi compliment voor onze designers, daar daar doen wij het voor!

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**8@h**l.com 22-06-2022
  • Product gekocht

Super mooi en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

9,0
Super goed werkende vaatwasser. Ik heb al diverse merken gehad, nog nooit een Etna.
Eigenlijk nooit gekeken naar een Etna vaatwasser. Totdat de winkelier waar we hem gekocht hebben ons adviseerde en vertelde dat het een goede vaatwasser is. Gekocht en aangenaam verrast. Hij doet stil en goed de vaat. De vaatwasser ziet er mooi uit, het interieur is degelijk, ruime keuze uit afwasprogramma’s. En dan krijg je ook nog eens 5 jaar fabrieksgarantie als je hem registreert! Kortom, echt een aanrader!

Pluspunten

  • 5 jaar garantie
  • Mooie vormgeving
  • Veel keuzeprogramma’s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 23-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van deze mooie review. Wij zijn erg blij dat u tevreden bent over het geluid en de was- en droogkwaliteit van uw toestel. Fijn dat het design en de indeling ook naar tevredenheid bevallen.
We wensen je nog veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Mahe 19-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ervaring

Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

9,0
Aanrader deze vaatwasser van Etna.

Bijna geruisloos, prima resultaat, mooi design !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste Mahe,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het mooie design, geluidsniveau en natuurlijk het wasresultaat van de VWV240RVS.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Simone 09-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

10,0
Erg blij met de vaatwasser. Vooral dat hij zelf open gaat na het wasprogramma is erg fijn omdat vrijwel alles goed droog is.

Pluspunten

  • Goed droog
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-06-2022

Beste Simone,

Dank je wel voor deze review en mooie beoordeling met een 10! Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de mogelijkheden en werking van de vaatwasser. We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

NG 09-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

9,0
Goed product - kwaliteit erg goed.

Prijs kwaliteit verhouding - tegenwoordig is het lastig om een product te vinden die niet al te duur is, maar waarvan de kwaliteit tegelijk goed is. Dit is dit product.

Erg tevreden en bij problemen altijd erg goed geholpen door Etna’s medewerkers

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Etna medewerkers altijd aardig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 10-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze appratuur en service. Wij wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

J**n@u**l.nl 01-06-2022
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Eindelijk de afwas weer schoon en glanzend. En de buitenkant, die past bij de keuken. Daarom erg tevreden.
Officiele reactie van Atag 02-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review en het mooie cijfer! Wat fijn om te lezen dat alles er weer glanzend uitkomt en dat het design zo goed bij de keuken past!
Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

f**c@g**l.com 25-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en droog. Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

9,0
Sinds kort eigenaar van de vaatwasser. Na lang zoeken hebben we de keuze laten vallen op deze vaatwasser. Mijn eerste mening is dat het een perfecte vaatwasser is waar je waar voor je geld krijgt. Met de automatisch openende deuren is de vaat vrijwel droog. Tijdens het werken hoor je de vaatwasser niet, dat bevalt ons heel erg! Al met al een top vaatwasser en iedereen aan te raden!

Pluspunten

  • Automatisch openende deuren
  • Stil
  • Besteklade
  • Verschillende indicatoren voor zout en glansmiddel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 27-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review.
Wat leuk dat jij hebt gekozen voor ETNA!
Fijn dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak, droogresultaat en geluid van de VWV240RVS.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a**f@g**l.com 16-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en zuinige vaatwasser.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

8,0
We zochten een vrijstaande vaatwasser. Met bestekkorf want dat waren we gewend. Uiteindelijk in de winkel (we willen wel even zien en voelen) sprong de Etna eruit. Deze voelde het meest stevig aan qua lades en deursluiting. En in de onderste lade kon de helft van de bordenhouders ingeklapt worden. Ideaal voor pannen of andere grote voorwerpen. De besteklade.... eenmaal in gebruik valt het enorm mee. Er kan heel veel in, meer dan in een korf. Een ding is wel jammer: je kunt de bestekbak er niet in zijn geheel uitpakken, wat je bij sommige vaatwassers wel ziet.
Dat het een zuinige vaatwasser is, is in deze tijd een enorm pluspunt.

Pluspunten

  • Stevig
  • Ruim
  • Zuinig

Minpunten

  • Bestekla niet uitneembaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 17-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze goede beoordeling.
Leuk dat je gekozen hebt voor ETNA!
Wij zijn blij dat de lade zo goed bevalt, en dat de bestekkorf niet gemist wordt.
Fijn dat ook de stevigheid en het wasresultaat zo goed bevallen.

Wij wensen jou nog heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

s**0@g**l.com 04-05-2022
  • Product gekocht

Algemene score

5,0
Goede vaatwasser.lekker groot en ruim van binnen.wel wennen aan de bestek laden.
Officiele reactie van Atag 06-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor deze review. Goed om te lezen dat u tevreden bent met de ruimte in de vaatwasser.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Pkroes 30-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

10,0
Geweldig! Ziet er mooi en strak uit. Maakt mooi schoon en is superstil. Geweldig nogmaals. Extra garantie die je krijgt erop is top! Geweldige aankoop. Plaatje in de keuken.

Pluspunten

  • Uiterlijk cq design
  • Stil
  • Programma keuze
  • Extra garantie
  • Ruimte

Minpunten

  • Bovenkant iets te goud koperkleurig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-05-2022

Beste heer / mevrouw Kroes,

Een 10! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de vaatwasser, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

MC Vans 24-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een rust

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

9,0
Prachtige stille vaatwasser. Onze oude (niet Etna) heeft na 8 jaar de geest gegeven. We moeten nog even wennen aan het glazenrek maar dat komt wel. Daarna krijgt de machine van mij een 10.

Pluspunten

  • Stil
  • Instellen is handig

Minpunten

  • Wennen aan het glazenrek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 25-04-2022

Beste MC Vans,

Hartelijk dank voor de review. Fijn te lezen dat je tevreden bent over het weinige geluid en gebruiksgemak van de vaatwasser. Wij wensen je veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews