ETNA VWV240RVS - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VWV240RVS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mathijs 06-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

9,0
Het apparaat ziet er mooi uit en lekker ruim van binnen. Voor het geld is het een mooie vaatwasser. De flexlade boven in voor het bestek is ideaal waardoor je in de onderste korf meer ruimte hebt.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-06-2021

Beste Mathijs,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de ruimte in deze vaatwasser. Wij wensen je veel plezier met deze aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Tess 04-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede en stille vaatwasser voor een mooie prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

8,0
Sinds een aantal weken deze vaatwasser in gebruik. Ik was toe aan een nieuwe en was op zoek naar een stille vrijstaande vaatwasser.
Na flink zoeken op deze Etna uitgekomen. Deze kwam qua prijs en kwaliteit verhouding het beste er uit. Ik heb hem besteld via CoolBlue dus ook nog snelle levering, ideaal! Aansluitend ging makkelijk en hij doet het perfect. Hij is stil en wat ik helemaal geweldig vind is dat de klep open gaat aan het einde van het programma waardoor je vaat er goed droog uit komt. Ideaal als je voornamelijk in de nacht hem aan zet.
Ik beveel het product zeker aan!

Pluspunten

  • Stil
  • Goede droogkwaliteit
  • Ruime indeling door besteklade
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-06-2021

Beste Tess,
Wat leuk dat je de moeite hebt genomen deze review te schrijven. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over o.a. de ruime indeling en het goede droogresultaat van deze vaatwasser.
Wij wensen je veel plezier met je aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Hicham 20-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidloos

Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

9,0
Ik raad aan om deze product te kopen omdat het zuinig, betrouwbaar is...plus een strakke mooie design en doet prima werk!

Pluspunten

  • geluidloos
  • zuinig
  • kinderslot
  • 8 programma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-05-2021

Beste Hicham,

Ik waardeer je positieve feedback enorm, het is zeer prettig te lezen dat u ons aanraadt.

Veel plezier van deze stijlvolle, vrijstaande vaatwasser.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

cisca odijk 18-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fantastische vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV240RVS

Algemene score

10,0
online lopen zoeken en bij deze etna uitgekomen..past super onder het aanrecht ziet er mooi uit.de werking is grandioos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-05-2021

Beste Cisca,

Dat horen wij graag, tevreden op alle fronten.
Bedankt voor het delen van deze review.
Veel plezier met de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Alice Webcareteam ETNA

Reageer