• Best Reviewed dec 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 47 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VWV149WIT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

d**6@g**l.com 12-09-2023
  • Product gekocht

Uitstekende vaatwasser voor weinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

10,0
Hiervoor ook een kleine ETNA vaatwasser gehad, deze is rond de 12 jr oud geworden. Was een uitstekende vaatwasser, dus vanwege die ervaring nu een grote ETNA vaatwasser genomen. Deze werkt heel fijn en makkelijk. Keuze programma zijn uitstekend en het verbruik van energie en water. Ook de tijd die de programma's duren vind ik persoonlijk meevallen. De vaatwasser zelf maakt amper geluid. Alle vaat kun je makkelijk kwijt, diverse mogelijkheden om bestek, schaaltjes enz te plaatsen. Het bovenste rek is verstelbaar, vind ik persoonlijk heel handig. De vaat zelf word uitstekend schoon, ook op kortere programma's, ook is hier alles altijd netjes droog. Ik ben zeer tevreden met deze vaatwasser en vooral in deze prijsklasse een aanrader.

Pluspunten

  • Veel keuze programma's
  • 5 jr garantie ipv 2jr
  • Was en droogt vaat uitstekend
  • Geluidsarm
  • Veel ruimte voor vaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t********@g******** 28-08-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader. Ik ben erg tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

8,0
Een goede vaatwasser en met duidelijke gebruiksaanwijzing. Heel gemakkelijk in te stellen, door de beperkt aantal toetsen. Wast goed schoon op het programma van 60 minuten, droogt goed en maakt geen lawaai. Fijn dat hij na afloop niet aan blijft staan als je hem niet uitzet, dit gaat dan automatisch, wat energie bespaart. Ik had eerder een smalle Etna 147 vaatwasser en heb er 12 jaar meegedaan. Mooi model en echt een aanrader voor de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 29-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over gebruiksvriendelijkheid, was- en droog resultaat.

Wij wensen jou vele jaren van wasplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

a***@z************ 06-07-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

9,0
een prima machine met een strak uiterlijk. Gemakkelijke bediening en genoeg mogelijkheden. Natuurlijk zijn er apparaten die veel meer en beter kunnen, maar niet in deze prijsklasse. Voor deze prijs is het een goed product.

Pluspunten

  • duidelijk
  • gemakkelijk
  • en heerlijk stil

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-07-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw nieuwe vaatwasser!
Het uiterlijk en de bediening bevallen goed, net zoals de prijs-kwaliteitsverhouding.

We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen je heel veel plezier toe van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

h*********@z******* 30-05-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

goede vaatwasser voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

9,0
goede vaatwasser gelukkig simpel te bedienen heel duidelijk en de vaat keurig schoon een aanrader

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • duidelijk af te lezen

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-05-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review, het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met de vaatwasser. De handige bediening en het goede wasresultaat bevalt gelukkig goed.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a_reynaldos@yahoo.com 19-02-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Natte droger

Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

3,0
Degelijk machine, iets onhandig rekken ontwerp. Geen indicatie van tijd (hoeveel minuten moet nog draaien) Wastijden zijn veel langer dan wat in de folder staat: normale beurt zou 60 minuten duren, stop niet voor 1,5, 2 uur De grooste probleem: zijwanden zijn niet droog als programma af is, zelf na een lange tijd met open deaur, ik moest met een doek drogen Monetur is geweest, deed sommige controlen, maar zei dat nate wanden is normal, om ecologische reden! Niet tevreden, kan niet terug

Pluspunten

  • Degelijke constructie/materialen

Minpunten

  • Wanden blijven nat
  • geen tijdindicatie
  • langere wastijden dan aangekondigd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-02-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Vervelend om te lezen dat de vaatwasser niet naar behoren bevalt en je niet tevreden bent met het droogresultaat.
Indien we nog iets voor jouw kunnen betekenen, kunt je telefonisch contact opnemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Petrq978 16-02-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Supwr fijne, praktische vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

9,0
Heel fijne vaatwasser met precies het juiste aantal programma's en de keuze die je hebt voor de programma's. Prijs - kwaliteit verhouding is helemaal goed. Als hij klaar is geeft ie een piepje en in de display staat dan end. Na een tijdje valt de display ook uit zodat er niet onnodig stroom wordt verbruikt. Nog elke dag super blij met deze vaatwasser. 😁😳

Pluspunten

  • Weinig verschillende programma's
  • Na enige tijd gaat de display volledig uit.

Minpunten

  • Geen enkel minpunt
  • Geen enkel minpunt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 17-02-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review!
Fijn om te lezen dat jij na een tijd gebruik zo tevreden bent met de vaatwasser.
Het gebruiksgemak, de vele verschillende programma's en het mooie design bevallen jou goed.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

c**********@g******** 05-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

9,0
Heb dit product gekocht en het bevalt prima op advies van de leverancier in Capelle a/d Ijssel. Wij gebruiken de vaatwasser niet al te veel en deze is prijs kwaliteit een prima apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 06-01-2023

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te lezen dat de vaatwasser zo prima bevalt. Bedankt voor de mooie beoordeling.

Veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Henk 29-12-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

9,0
Het is een prima vaatwasser als je prijs en kwaliteit vergelijkt. Gemakkelijk in gebruik. En Etna geeft nog extra garantie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-12-2022

Beste Henk,

Hartelijk bedankt voor deze leuke review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de vaatwasser.
Het gebruiksgemak, was resultaat en de vele mogelijkheden bevallen jou goed.
Ook de verlengde garantie is natuurlijk mooi meegenomen.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

F********@h********** 19-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

7,0
Fijn product! Ik had snel een nieuwe vaatwasmachine nodig aangezien de vorige (van een ander merk) het na 2 jaar heeft begeven, net buiten de garantie. Toen kwam ik uit op ETNA, goede prijs-kwaliteit verhouding. Tot nu toe erg blij mee, ook geweldig dat je de garantie kan verlengen.

Pluspunten

  • Goede prijs-kwaliteit

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 20-12-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je nu gekozen hebt voor een vaatwasser van ETNA en deze naar volle tevredenheid bevalt. Bedankt voor de mooie feedback.

Wij wensen je vele jaren van wasplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

f********@h********** 11-12-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

9,0
We hebben een vaatwasser gekocht, welke heel goed aan ons voldoet. Het is een lekkere ruime vaat wasser. Als ik weer een nieuwe zou moeten kopen dan wordt het weer een Etna.
Officiele reactie van Atag 12-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA hebt gekozen en je tevreden bent met jouw keuze. We wensen je vele jaren plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Willie K 23-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mijn vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

8,0
Makkelijke bediening,goede indeling van de rekken.De machine droogt zeer goed.Het produkt is naar verwachting.ik ben er tevreden mee! Met vr gr: Willie

Pluspunten

  • Niet duur in aanschaf
  • Eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 24-11-2022

Beste Willie,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn om te lezen dat het gebruiksgemak, de handige indeling en het goede drogen van de vaatwasser zo weet te waarderen.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

g**************@g******** 06-11-2022
  • Product gekocht

Etna vaatwasser

Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

6,0
Vaatwasser wast niet goed schoon, het servies en de pannen komen er niet schoon en nat uit, als we alles hadden geweten, hadden we een andere vaatwasser gekocht.
Officiele reactie van Atag 07-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Vervelend om te lezen dat de vaatwasser niet naar behoren werkt. Graag kijken wij wat we voor jouw kunnen betekenen en ontvangen we jouw NAW-gegevens plus een kopie van deze review per e-mail. Deze gegevens kun je toesturen naar webcare@atagbenelux.com.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Pipo de clown 02-11-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Witte reus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

8,0
Mijn oude was op. Dus zoeken naar prijsklasse, wat voor mij betaalbaar was. Dit gevonden. Ben er heel blij mee. Niet teveel geluid,en zuinig in water en stroom. Zal het aan iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Rustig en zuinig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 02-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Een positieve review, daar worden wij natuurlijk blij van! Bedankt!
Leuk dat jij voor ETNA gekozen hebt voor jouw nieuwe vaatwasser.
Het geluidsniveau en de duurzaamheid van de VWV149WIT bevallen jou goed.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

f*****@h********** 01-11-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

9,0
Goed product wast goed schoon. Makkelijke bediening met tiptoets. Zit ook programma op voor halve lading. Ik vind zelf dat de slang aanvoer langer had gemogen is 1 mtr.

Pluspunten

  • Wast goed schoon
  • Goede prijsverhouding

Minpunten

  • Aanvoerslang had iets langer gekund

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze positieve review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over de handige bediening, de verschillende programma's en natuurlijk het goede wasresultaat.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Petra078 21-10-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Super fijne, praktische vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

10,0
Deze Etna vaatwasser is super makkelijk en fijn in gebruik. Ik hoor hem nauwelijks, en via de elektronische display kan ik zien wanneer de vaat gewassen wordt, gedroogd wordt, en klaar is. Er zijn niet veel verschillende programma opties, maar dat heb ik ook niet nodig. Hoe eenvoudiger hoe beter. De vaatwasser gaat ook vanzelf uit als hij eenmaal klaar is en het lampje end gebrand heeft. Zo hoef ik niet thuis te blijven om hem handmatig uit te zetten. Dit moest bij mijn vorige vaatwasser wel. De digitale display vind ik super fijn. Dit had ik bij mijn vorige vaatwasser ook niet. Ik ben er super tevreden over! Daarnaast is de actie dat je de fabrieksgarantie met 3 jaar extra gratis kunt uitbreiden, natuurlijk sowieso helemaal super! 2 jaar garantie is echt zo voorbij, 5 jaar is veel beter! Groetjes een zeer tevreden klant 😊

Pluspunten

  • Elektronische display
  • Eenvoudig te bedienen
  • Weinig geluid
  • 3 jaar extra garantie gratis na registratie

Minpunten

  • Niet heel energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 24-10-2022

Best Petra,

Een 10! Dank je wel voor deze mooie en uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat je zeer tevreden bent met jouw keuze voor deze praktische en makkelijk te gebruiken vaatwasser.
We wensen je veel jaren plezier met deze vaatwasser.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

n**********@g******** 06-10-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
A anrader Etna vaatwasser makkelijk te bedienen, was schoon. Fijn apperaat voor weinig geld, extra 5 jaar garantie mooi meegenomen.
Officiele reactie van Atag 07-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over het bedieningsgemak, het goede wasresultaat en de extra garantie.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

e********@h****** 29-09-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

10,0
wij hebben weer voor ETNA gekozen ons ouwe vaatwasser was ook van ETNA .Daar al ons keukenapparatuur van ETNA is zoals oven kookplaat koelkast vriezer. Wij zijn zeer content met het apparatuur en de prijs van dit alles is ook nog redelijk. E Smit Delfzijl
Officiele reactie van Atag 30-09-2022

Beste heer / mevrouw Smit,

Hier worden wij natuurlijk blij van!
Een trouwe ETNA klant die ook nog eens een topscore uitdeelt!
Wat fijn om te lezen dat alle apparatuur zo goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier in jouw (ETNA)keuken!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

benniearling@hotmail.com 13-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

7,0
Goed product na prijs/kwaliteitsverhouding, gebruik momenteel eco i.v.m. hoge energiekosten komt er goed schoon uit en geen lawaai Review 31-8-2022 Goed ontvangen, de vaatwasser heeft een fijne indeling, maakt niet veel lawaai en wast goed schoon ook op het halve programma. De prijs-kwaliteit verhouding is het wat ons betreft waard.

Pluspunten

  • schoon
  • geen lawaai

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 14-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij een update geeft over jouw ervaringen.
Erg leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent over het gebruik van de vaatwasser.
Fijn dat ook het ECO programma zo goed bevalt, een kleine tip van ons is om in ieder geval eens per maand een wasprogramma met hogere temperaturen te gebruiken, zo spoelen ook alle resten wasmiddel goed weg uit de leidingen. Heb je hier nog vragen over? Mail ons even op webcare@atagbenelux.com dan geven wij jou hier wat meer informatie over.

Wij wensen jou nog heel veel plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Marjon 13-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echt een aanrader gezien prijs en kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

9,0
Deze ETNA is een makkelijke en vooral degelijke vaatwasser. Het heeft een basic programma menu, maar doet precies wat hij moet doen. Hij staat hier elke dag aan, is makkelijk te bedienen en maakt op en top schoon in korte tijd en je hoort hem amper. Je kan veel vaat er in kwijt en vooral het bovenrek is erg ruim. Kan niet anders zeggen dat dit een aanrader is, zeker als je de prijs kwaliteit vergelijkt.

Pluspunten

  • prijs
  • veel ruimte voor vaat
  • weinig geluid
  • overzichtelijk menu
  • maakt goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 15-08-2022

Beste Marjon,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de ruimte en werking van de vaatwasser.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a*************@g******** 27-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

8,0
Gekocht tijdens een aanbieding en vanwege de extra garantie. Product werkt goed. Vaat is mooi schoon en mijn aanrecht is een stuk leger. Heel blij met de aanschaf!

Pluspunten

  • Vaat goed schoon
  • Simpel in gebruik
  • Half vaat functie
  • Stil (maakt mij niet wakker)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite nam om deze review te schrijven.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak en wasresultaat.
Altijd fijn om te werken aan een lekker schoon aanrecht!

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

s*********@o********** 01-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

10,0
Geweldige vaatwasser lekkr stil en duidelijke bediening! Goede service erbij en een kwaliteitsproduct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling, een 10! Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en bediening van de vaatwasser.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

j***********@g******** 24-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos

Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

1,0
Deze vaatwasser van Etna (VWV149WIT) is een waardeloos apparaat. We hebben hem 2 weken geleden nieuw gekocht, maar bij levering bleek hij niet droog en schoon te zijn bij programma's einde. Firma waar we hem gekocht hadden, dachten aan een fabrieksfout en dit zou door garantie verholpen kunnen worden. Hier zijn we niet akkoord mee gegaan en wilden een andere vaatwasser en de Etna terug. Ten slotte ging firma akkoord en de Etna vaanwasser is ingeruild tegen een vaatwasser van een ander merk. Ook het inpakken van deze vaatwasser is niet praktisch en het komt allemaal bij de lades gammel over. We hebben besloten om geen apparatuur van Etna te nemen in onze nieuwe keuken die we dit jaar krijgen.

Minpunten

  • Doet het niet naar behoren.
  • lades komen gammel over
  • Kan niet goed ingepakt worden.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor deze feedback. Vervelend om te lezen dat de vaatwasser niet naar behoren werkte en u hier niet tevreden mee was. Graag hadden wij u geholpen bij het oplossen van dit probleem, maar goed om te lezen dat uw keukenzaak met u heeft mee gedacht.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

g**************@g******** 19-07-2022
  • Product gekocht

Etna vaarwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

7,0
Jammer dat het lang duurt voor dat de afwas droog is, afwasmachine is best geruisloos, staat in een open keuken en horen bijna niks.
Officiele reactie van Atag 20-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite nam voor het schrijven van deze review.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het geluidsniveau van de vaatwasser.
Er zijn verschillende manieren om het droogresultaat te verbeteren.
Hier help ik jou graag mee om nog meer plezier te hebben van de vaatwasser,
zou jij hiervoor jouw contact- en adres gegevens samen met een kopie van deze review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Peepee 14-07-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt heel goed aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

9,0
Mooi design,makkelijk te bedienen door tiptoetsen.prijs/kwaliteit verhouding goed. Mijn oude wasmachine is kapot gegaan keuken onder water gelopen. Dus moest een nieuwe kopen en de prijs is goed ,maakt goed schoon. Ben er heel blij mee en staat mooi

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Wast schoon
  • Programma voor halfvolle machine
  • Eco programma

Minpunten

  • Slangen mochten ieder iets langer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 15-07-2022

Beste Peepee,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
Pfoe de keuken onder water, dat zal best even schrikken zijn!
Leuk dat jij voor de nieuwe vaatwasser gekozen hebt voor ETNA.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het bedieningsgemak, het wasresultaat en de verschillende programma's.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

e*************@h********** 28-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VWV149WIT

Algemene score

8,0
Doet alles naar wens, mooie indeling ook en het droog resultaat is ook keurig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met de handige indeling en natuurlijk, het was- en droogresultaat.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews