Braun Base Baardtrimmer BT5065, Baardtrimmer En Tondeuse, Opzetstuk Minischeerapparaat - Reviews

Specificaties
tile-gebruikstijd
100 min gebruikstijd
Toepassing
baard, snor, bakkebaard
Voeding
batterij/netstroom
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Base Baardtrimmer BT5065, Baardtrimmer En Tondeuse, Opzetstuk Minischeerapparaat op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Braun Baardtrimmer 23-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goede verfijnde baardtrimmer

Geschreven voor: Braun Base Baardtrimmer BT5065, Baardtrimmer En Tondeuse, Opzetstuk Minischeerapparaat

Algemene score

8,0
De Braun baardtrimmer 5065 is zeer makkelijk in gebruik. Het scheren en of trimmen kan je met de baardtrimmer zeer verfijnd doen. In tegen stelling met eerdere scheerapparaten scheert het de haartjes netjes in 1 keer flexibel af. Heb het product gratis gekregen om deze uit te proberen en dit is mij zeer goed bevallen. Ik gebruik hem wekelijks om mijn baard te trimmen, en kan er heel makkelijk contouren mee bijwerken. Persoonlijk vind ik de prijs kwaliteit verhouding dan ook zeer schappelijk, zeker als je kijkt naar de opzetstukjes, Gillette scheermes , en goede accuduur in de baardtrimmer set.

Pluspunten

  • Zeer verfijnd trimmen
  • Zeer makkelijk in gebruik
  • Goede accu

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tibo V.I 06-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goede scheerapparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Base Baardtrimmer BT5065, Baardtrimmer En Tondeuse, Opzetstuk Minischeerapparaat

Algemene score

9,0
De Braun BT 5065 is een erg fijn en handzaam apparaat met uitstekende prestaties. Erg handig is ook dat de trimmer in te stellen is van 1-20 mm. De trimmer is echt wat je ervan mag verwachten. Fijn is ook dat er een ook een gilet scheermes is bijgeleverd voor een glad gezicht. Ik heb dit toestel gratis opgestuurd gekregen dit neemt niet weg dat ik het zelf niet zou kopen!

Pluspunten

  • Extra Gilet

Minpunten

  • Eerst opladen na het uitpakken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Thomas 05-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een aanrader !!!

Geschreven voor: Braun Base Baardtrimmer BT5065, Baardtrimmer En Tondeuse, Opzetstuk Minischeerapparaat

Algemene score

9,0
Een aanrader !!! Vele mogelijkheden van dit toestel voor trimmen van de baard en als tondeuse maken het superhandig. Vooral de trimmer met zijn vele standen die je kan instellen. Eens het toestel opgeladen is kan je hem lang gebruiken voor je hem terug moet opladen. Het werkt prima, en doet wat je ervan verwacht. De Gillette mesjes zijn een leuk extraatje voor het glad scheren. Jammer dat er geen zakje meegeleverd wordt om alles op te bergen dit zou handig geweest zijn. Ik had dit product gratis ontvangen om te testen, een echte aanrader voor de man met een stoppelbaard.

Pluspunten

  • veelzijdigheid

Minpunten

  • opbergzakje voor alle onderdelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lucas V 05-05-2019
  • Product gekregen

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Base Baardtrimmer BT5065, Baardtrimmer En Tondeuse, Opzetstuk Minischeerapparaat

Algemene score

7,0
De Braun baardtrimmer is fijn in gebruik, en ideaal als standaard trimmer. Er zitten verschillende opzetstukken bij, ik denk wel dat deze snel stuk kunnen gaan omdat ze van plastic zijn gemaakt. Verder zat er ook een Gilette mesje bij, ideaal voor de afwerking of voor een glad resultaat. Ik heb dit product gratis ontvangen.

Reageer

Andy Tellier 03-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Aanrader.

Geschreven voor: Braun Base Baardtrimmer BT5065, Baardtrimmer En Tondeuse, Opzetstuk Minischeerapparaat

Algemene score

9,0
Ik heb het toestel kunnen testen en het is fantastisch.
Vroeger had ik een goedkoop scheerapparaat.
Maar nu wil ik niet meer terug.
De batterij gaat lang mee en is snel opgeladen.
Het scheermesje dat erbij zit is zeer handig en van goede kwaliteit.
Zeker een aanrader.
Ik heb het toestel gratis gekregen om te testen en ben hier enorm dankbaar voor.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nolan 02-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Nice to have!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Base Baardtrimmer BT5065, Baardtrimmer En Tondeuse, Opzetstuk Minischeerapparaat

Algemene score

8,0
Goede set met de twee verschillende opzet stukken en instelbare hoogte. Handig om je baard te trimmen in verschillende lengtes of je haar op te scheren . De gillete mesjes is Nice to have om je af en toe helemaal glad te kunnen scheren. Grootste pluspunt is de batterij, die in 5 minuten opgeladen is. Als je deze apparaat gaat aanschaffen vergeet niet de opberg tasje erbij te bestellen handig om al je opzet stukken en oplader op te bergen. Ik heb deze baardtrimmer gratis gekregen om het uit te proberen.

Pluspunten

  • Snel opladen
  • Ook te gebruiken terwijl die oplaadt
  • Instelbare hoogte
  • Verschillende opzet stukken

Minpunten

  • Opberg tasje niet inbegrepen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin Janssen 29-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Base Baardtrimmer BT5065, Baardtrimmer En Tondeuse, Opzetstuk Minischeerapparaat

Algemene score

8,0
De Braun BT5065 baardtrimmer vind ik een zeer fijn apparaat.. de resultaten zijn erg goed en doordat je de scheerlengte kan instellen is het gemakkelijk afwisselen tussen een korte of wat langere baard. Het bijgeleverde scheermes scheert goed glad zonder jezelf te snijden. Ik heb het geluk gehad het product gratis te krijgen en te mogen testen en raad het zeker aan!

Pluspunten

  • Prima resultaat
  • Lengte in te stellen
  • Snoerloos scheren

Minpunten

  • Tot nu toe geen minpunt kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nolan S.G. 29-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Nice to have!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Base Baardtrimmer BT5065, Baardtrimmer En Tondeuse, Opzetstuk Minischeerapparaat

Algemene score

8,0
Ik heb deze baardtrimmer gratis gekregen om het uit te proberen. Goede set met de twee verschillende opzet stukken en instelbare hoogte. Handig om je baard te trimmen in verschillende lengtes of je haar op te scheren . De gillete mesjes is Nice to have om je af en toe helemaal glad te kunnen scheren. Grootste pluspunt is de batterij, die in 5 minuten opgeladen is. Als je deze apparaat gaat aanschaffen vergeet niet de opberg tasje erbij te bestellen handig om al je opzet stukken en oplader op te bergen

Pluspunten

  • Snel opladen
  • Ook te gebruiken terwijl die oplaadt
  • Instelbare hoogte
  • Verschillende opzet stukken

Minpunten

  • Opberg tasje niet inbegrepen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbe C. 16-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Soepel en vlot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Base Baardtrimmer BT5065, Baardtrimmer En Tondeuse, Opzetstuk Minischeerapparaat

Algemene score

7,0
Deze baardtrimmer is zeer gebruiksvriendelijk. Doordat je de lengte steeds met een halve millimeter kan aanpassen, heeft je baard steeds de juiste lengte. Door de verschillende opzet stukken en het scheermes, is er voor ieder wat wils. De machine laad zeer snel op en heeft een accu die ruim voldoende is. Ik kon dit product gratis uittesten en ben er zeer tevreden van.

Pluspunten

  • Soepel
  • Vlot

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer