Remington MB 4132 - Reviews

Specificaties
tile-gebruikstijd
50 min gebruikstijd
Toepassing
baard, snor, bakkebaard
Voeding
batterij/netstroom
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington MB 4132 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marvin 04-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte trimmer voor een goede baard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 4132

Algemene score

9,0
Voor een gemiddelde baard met dik haard ga je met deze trimmer fijnloos door de haren heen. Snel en een gelijkmatige trimbeurt als resultaat. Met menig trimmers kom ik niet door de dikte van mijn baardharen heen, de remington gaat als een mes door boter heen. Erg blij met het resultaat van deze trimmer! Enig nadeel is dat hij niet volledig waterproof is, dus kijk uit met afspoelen dat je de rest van de trimmer niet afspoelt want dan begeeft hij het!

Pluspunten

  • perfect scheerresultaat
  • krachtig
  • accu
  • opladen
  • design

Minpunten

  • niet 100% waterproof

Reageer

Kazm 30-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede baardtrimmer voor een scherpe prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 4132

Algemene score

10,0
Ik vind het product zeer goed. Het is beter dan verwacht, en ook nog voor een scherpe prijs! De eerste ervaring van het product was interessant, ik kon mijn baard goed uitlijnen en trimmen.

Pluspunten

  • Batterij gaad veel tov andere trimmers
  • Veel gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John 20-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik en simpele instelling voor lengten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 4132

Algemene score

8,0
Prijs-kwaliteitverhouding zeer goed.
Makkelijk in gebruik en simpele lengteninstelling.
Mooie weergave en handzaamheid.

Pluspunten

  • mooie weergave
  • simpele lengteinstelling

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

WB 20-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer echte Boss Pro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 4132

Algemene score

8,0
Had weer zin in een baard, dus na vele jaren weer een baardtrimmer aangeschaft. Kwam na enig zoeken bij deze uit. Bevalt prima, doet wat er beloofd wordt. Is handig in gebruik en makkelijk te onderhouden.
Krijg echt waar voor je geld. De prijs is ook goed.

Pluspunten

  • Trimt goed
  • Lengte baard goed te bepalen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ToonC 15-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk materiaal voor een scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 4132

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen voor een zeer scherpe prijs, ik ben fan! Een zeer mooi design met een kop die makkelijk te demonteren is. Materiaal voelt degelijk aan en kan tegen een stootje.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Lars 23-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 4132

Algemene score

7,0
Heb de trimmer nu een paar keer gebruikt en het werkt heel goed en is makkelijk te gebruiken. Wel zijn er relatief weinig lengtes te selecteren.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Makkelijk in gebruik
  • Goede accuduur

Minpunten

  • Relatief kleine selectie aan lengtes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi eenvoudig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 4132

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen. In de ochtend snel de baard bijwerken. Interval kniplengte wordt groter naarmate de kniplengte groter wordt. De kortste standen zijn per halve mm instellbaar. De wat langere standen per 2 mm. Er kan bijvoorbeeld wel op 6 mm en 8 mm lengte geknipt worden, maar niet op 7 mm.

Pluspunten

  • prijs-kwaliteitverhouding
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • kniplengte niet per mm instelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gino ALGOET 07-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer BEARD BOSS PRO

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 4132

Algemene score

9,0
Heb me laten leiden door de reviews bij COOLBLUE. Ik kan die volledig bevestigen. Het apparaat ligt goed in de hand. Het trimmen gebeurt zoals heet moet. de haren worden niet vastgegrepen door de tondeuse.
Prijs/kwaliteit = top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden baardbezitter 07-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat, goede prijs/kwaliteitverhouding

Geschreven voor: Remington MB 4132

Algemene score

9,0
Werkt perfect, goede prijs/kwaliteitverhouding. Had nog een oude Braun baardtrimmer uit de vorige eeuw. De Remington is een wereld van verschil.

Pluspunten

  • doet zijn werk uitstekend
  • ligt goed in de hand
  • snel draadloos weer bruikbaar na lege batterij
  • met cashback 10 euro, zeer scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk, goed en goedkoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 4132

Algemene score

9,0
Goede prijs voor een goed product ! Ruime instelmogelijkheden. Handzaam.
Ben erg tevreden met deze baardtrimmer.

Pluspunten

  • Prijs
  • Vele instelmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rien 31-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

accu binnen 4 uur volledig opgeladen

Geschreven voor: Remington MB 4132

Algemene score

9,0
Dit is mijn tweede Remington trimmer , van de eerste is helaas de oplader gesneuveld en deze had 14 uur nodig om opgeladen te worden.

Pluspunten

  • Lithium accu die snel is opgeladen
  • licht en fijn hanteerbaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

thijs 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB 4132

Algemene score

8,0
Een handzaam praktisch apparaatje die de woeste kanten van de baard snel weghaald. Oplaadbaar dus geen gedoe met snoeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer