Remington MB4200 - Reviews

Best Reviewed dec 2017 Remington MB4200
Best Reviewed december 2017
Specificaties
Bedrijfstijd
90 min.
Maximum haarlengte
15 mm
Minimum haarlengte
1 mm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thomas 16-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze trimmer werkt echt super fijn. Het is heel compact en maakt weinig lawaai. Bovendien kan je het ook gebruiken onder de douche.
Ik gebruik het product nu bijna twee weken en ik heb het nog niet moeten opladen. De lengte is makkelijk in te stellen en bovendien wordt het toegestuurd met een handig reistasje om het in te steken.
Geschreven voor: Remington MB4200

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

EP 23-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig product!
Batterij gaat lang mee en zeker het snelladen is erg handig, nadeel is dat er helaas alleen een usb kabel voor het opladen is bijgeleverd.
Mooie etui om in op te bergen, mooi design en goede kwaliteit!
Gebruik deze voor het bijwerken en contouren van mijn baard het contouren werkt erg makkelijk door het kleine blad wat uitschieten minder mogelijk maakt. Ik raad dit product zeker aan!

Pluspunten

  • Etui
  • Design

Minpunten

  • Geen netadapter
Geschreven voor: Remington MB4200

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

TruckerMike 01-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima groomer voor op reis

Algemene score

9,0
Deze Remington Endurance Groomer MB4200 is een fijne reisgenoot.

Klein, compact, licht en zeer handelbaar met een lithium accu (wat dan ook positief bijdraagt aan het formaat en accuduur).

Deze kleine vriend kan mee onder de douche, en heeft een rubberen handgreep (zodat deze niet gemakkelijk uit je handen glipt).
De opzetkam is instelbaar van 1 tot 15mm, en als je de kam afneemt, dan kun je tot op 0.2mm scheren (dus zo goed als glad) dus je kunt alle kanten op met dit apparaat.

Voor het fijne werk is deze prima geschikt.

Er zit een reisetui bij samen met wat olie voor de scheerkop, en ook een USB kabel voor het opladen (en alles past prima in het etui)
Er zit helaas geen netadapter bij wat wel een gemis kan zijn voor sommige mensen.

Één nadeel dat ik bemerkt heb bij langdurig gebruik is dat het blad heel warm wordt, en daarmee wat oncomfortabel tijdens contouren aanzetten.
Als je eerst de contouren doet en vervolgens trimt dan heb je er minder last van.

Pluspunten

  • Kan onder de douche
  • Rubberen handgreep (anti-slip)
  • Reisetui inclusief
  • Licht gewicht dus goed handelbaar

Minpunten

  • Geen netadapter (alleen via USB opladen)
  • Blad wordt warm bij langdurig gebruik
  • Relatief klein scheerblad
Geschreven voor: Remington MB4200

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Boonstra 17-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Super handig

Algemene score

9,0
Ik zocht een apparaat om de randen van mijn baard goed bij te werken. Ik heb een gevoelige huid, maar het scheren met dit apparaat is pijn loos. Ik gebruik dit apparaat samen met met Durablade van Reminton. Super resultaat. Ook fijn dat je hem onder de douche kunt gebruiken.

Pluspunten

  • usb oplader
  • geschikt voor onder de douche
Geschreven voor: Remington MB4200

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

perr 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig , klein en waterdicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
gekocht ter vervanging van mijn andere waterdichte Remington baardtrimmer die nu zijn beste tijd heeft gehad na 10 jaar .Het grote voordeel van deze groomer is dat hij mee onder de douche kan en onder de kraan afgespoeld kan worden , de accu gaat lang mee en dmv de leds kan je zien of hij al opgeladen moet worden .Het opzetstuk gaat tot 15mm die per mm zijn in te stellen Hij is handig , klein en degelijk , echt een product om jaren lang plezier van te hebben. Remington staat voor mij voor kwaliteit en zekerheid.

Pluspunten

  • compact
  • een acculading gaat lang mee
  • waterdicht
  • opladen via usb
  • niet te duur

Minpunten

  • geen standaard
Geschreven voor: Remington MB4200

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor 20-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Endurance Groomer baardtrimmer.

Algemene score

9,0
Sinds een aantal weken heb ik de Endurance Groomer baardtrimmer in mijn bezit. Het apparaat doet precied wat ik er van verwacht. Heel handig de opzetkam met de verschillende haarlengtes maar ook het mes wat zeer kort scheert. Mijn snor en baard zien er nu dagelijks mooi en verzorgt uit. Het leuke van alles is dat ik nu niet elke maand naar de barbier hoef dus de aanschafkosten heb ik er zo uit.
Geschreven voor: Remington MB4200

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Orfan 20-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn trimmen, lange accu duur, en goede handgreep

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Klein, compact, fijne resultaat, lange accu duur, snel op te laden, enige nadeel is dat je af en toe olie moet smeren en dat is iets wat je bij moet houden.

Pluspunten

  • Lange accu duur
  • Fijn resultaat

Minpunten

  • Olie smeren
Geschreven voor: Remington MB4200

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer