BaByliss For Men SH500E - Reviews

9,0 Lees 9 reviews
Best Reviewed sep 2016 BaByliss For Men SH500E
Best Reviewed september 2016
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Bedrijfstijd
40 min.
Scheren op lichtnet
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Justin 08-11-2016 Product paar weken in bezit

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb al veel baardtrimmers uitgeprobeerd, maar dit is toch wel het (trim)apparaat van de toekomst. De hoge aanschafprijs is het dan ook dubbel en dwars waard, absoluut een aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Baard overal op de juiste lengte
  • Bijgeleverde trimmer voor de hoekjes en de randjes
  • Lange batterijduur

Minpunten

  • Het scheren van de snor is wat lastiger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Roel 04-10-2016 Product paar maanden in bezit

Perfecte baardtrimmer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jarenlang een Philips QT4024/32 van gebruikt te hebben, dan eindelijk tijd voor een echte baardtrimmer: de BaByliss beard designer. Na uitvoerig testen kan ik maar één ding zeggen: wat een heerlijk apparaat! Eindelijk een trimmer die eigenlijk net zoals een gewoon scheerapparaat werkt, dit werkt zeer intuïtief. Een ander groot voordeel is dat je niet bang hoeft te zijn in welke richting je scheert (normale trimmers scheelt dit nogal in baardlengte), want er gaat altijd dezelfde lengte af.
Als ik dan een klein minpuntje moet noemen is het dat het even wennen is om de snor te trimmen, dit gaat de eerste paar keren wat lastiger.
Voor de rest niets dan lof over dit apparaat! Voelt zeer stevig aan, het scherm is mooi en duidelijk afleesbaar en als ik de schoonmaakstand (ja die zit op het apparaat) aan zet, kijken mensen me aan met een blik alsof ze water zien branden.
Ideaal dat het apparaat in te stellen is op zoveel verschillende trimstanden en dat hij de laatste trimstand ook onthoudt.
De bijgeleverde accessoires zijn ook erg handig om de details van de baard nog een beetje extra bij te werken.

Pluspunten

  • Werkt zeer intuiïtief
  • Stevig apparaat
  • Lange batterijduur
  • Duidelijk en mooi afleesbaar scherm
  • Erg veel trimstanden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
HvdHoek 03-10-2016

Algemene score

8,0
T. Mulder 23-09-2016 Product paar weken in bezit

Perfecte baardtrimmer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Product nu meerdere keren gebruikt. 1 woord, fantastisch! Vroeger bij andere trimmers was het lastig om 1 mooie lengte te krijgen en te houden. Met de babyliss baardtrimmer is dat geen probleem. Tevens kun je door de meerdere keuze lengtes makkelijke veranderen van baard. Voor mij geen ander apparaat meer!

Pluspunten

  • Veel lengtes
  • Waterdicht
  • Lange accuduur
  • Degelijk solide apparaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
René 21-09-2016 Product paar weken in bezit

Top Trimmer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
geweldige trimmer...mooi design...eenvoudig in gebruik...voor elke baardlengte geschikt...ideaal apparaat

Minpunten

  • iets aan de zware kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
guus 18-09-2016 Product paar weken in bezit

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jaren een standaard baardtrimmer te hebben gebruikt, eindelijk een apparaat die de lengte op mm nauwkeurig gelijk scheert. Wel wat duurder in aanschaf, maar kijkend naar wat het apparaat allemaal kan is dat het meer dan waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
JeffryFrangez 17-09-2016 Product paar maanden in bezit

zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na dit apparaat een aantal keer gebruikt te hebben, kan ik met zekerheid zeggen dat dit apparaat precies doet wat het belooft, in vergelijking met andere merken. Meerdere apparaten gehad, maar dit is de beste tot nu toe.

Het fijne aan dit apparaat is dat het super gemakkelijk schoon te maken is en zowel wet als dry te gebruiken is. De losse trimmer is geweldig. Het mooiste van het apparaat is dat hij in alle maten kan scheren/trimmen. Andere apparaten gingen snel kapot maar deze doet het nog precies zo als de eerste trimbeurt.

Vooralsnog heb ik nog geen klachten over dit apparaat te melden.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Wet en dry gebruik
  • 40 trimstanden
  • losse trimmer goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
robin 27-08-2016 Product paar weken in bezit

Baard Trimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jarenlang naar een barbier te zijn gegaan, nu eindelijk eens een goede baard trimmer aangeschaft om het zelf te kunnen doen. Relatief duur tov de alternatieven, maar apparaat doet wat het claimt :) Goede accu duur, flexibel instelbaar (40 standen) en goed schoon te maken en achteraf, zeker de investering waard!!

De standaard voor beide apparaten is solide ontworpen en niet te groot. Ook de bijgeleverde trimmer ligt comfortabel in de hand en bied de mogelijkheid voor het bijwerken van randen van de baard.

Door de relatief grote scheerkop (3 scheerkoppen) is het bv lastig om alleen de snor bij te werken, zonder dat de rest mee te scheren. Ook eventueel verschillende lengtes in de baard aanbrengen (zijkant korter dan kin) vergt enige oefening

Pluspunten

  • Accuduur
  • Schoonmaak mogelijkheden
  • instelbare lengtes
  • eenvoudig in gebruik !
  • accessoire

Minpunten

  • Details bijwerken lastig
  • Redelijk zwaar
  • Relatief grote scheerkop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
diederik 15-08-2016 Product paar weken in bezit

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jarenlang dezelfde baardtrimmer te hebben gebruikt, heb ik de beard designer aangeschaft. Wel wat kostbaar in aanschaf, maar wat een top apparaat! Behalve dat het design van het product me erg aanspreekt, vind ik ook de lange accuduur en dat je de gewenste lengte met een precisie van 0,2 mm kunt instellen erg goed. Daarnaast is de schoonmaakfunctie erg praktisch, want hiermee kun je het apparaat veel beter schoonmaken en het kost amper tijd. Qua resultaat kan ik zeggen dat mijn baard nog nooit eerder zo gelijkmatig is geweest!

Pluspunten

  • gelijkmatige baard
  • schoonmaaksysteem
  • vele lengte instellingen
  • lange accuduur

Minpunten

  • kaaklijn wat lastiger
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed