Braun BG5010 - Reviews

Specificaties
Bedrijfstijd
50 min.
Kleuren
zwart
Oplaadindicator
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frederik D 04-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Topproduct dat ik niet meer zou kunnen missen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze body groomer gratis als test gekregen en ben aangenaam verrast door het gebruiksgemak. Zowel nat als droog te gebruiken, dus onder de douche is geen probleem. Scheert moeiteloos alle oppervlakken en zou dit dus niet meer kunnen missen.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Prijs/kwaliteit
Geschreven voor: Braun BG5010

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

YoussefA 28-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Ideale trimmer voor lichaamshaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De BG5010 is perfect voor iedereen die zijn lichaamshaar wil scheren of trimmen. Ik ben er zeer tevreden van. Je kan kiezen tussen verschillende opzetstukken om te trimmen en je kan er ook voor kiezen om je glad te scheren. Het is het eerste apparaat voor mij dat geen irritaties achterlaat.

Pluspunten

  • Verschillende opzetkammen
  • Ligt ergonomisch in de hand
  • Laat geen irritaties achter

Minpunten

  • Lange oplaadtijd
Geschreven voor: Braun BG5010

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

michelheik 10-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

redelijk tot goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb het artikel nu ruim een maandje in gebruik en ontvangen om gratis te testen. Hij doet waar hij voor gemaakt is; scheren. In mijn geval kort trimmen. Het apparaat ligt fijn in de hand en de houder is goed stevig. Hiervoor had ik een apparaat zonder een mesje en ik moet zeggen dat dat wel even wennen is, gebruik het mesje niet vaak dus weet ik ook niet of ik dit weer zou bestellen. Ten opzicht van mijn vorige Philips lijkt het of deze langzamer scheert, net alsof hij al bijna leeg is terwijl dat niet zo is.

Pluspunten

  • stevig

Minpunten

  • los mesje
Geschreven voor: Braun BG5010

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

BaldewynsPieter 02-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goede accu, goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze groomer gratis mogen ontvangen en testen. Ergonomisch, geruisloos en waterdicht zijn maar enkele van de positieve punten van dit toestel. Een lange batterijduur is ideaal zodat je niet steeds het toestel moet opladen. Het handige opzetstukje voor in de douche is zeer praktisch en de verschillende opzetstukken geven je het gewenste resultaat. Zonder opzetstuk kan u zelfs gerust trimmen zonder schrik te hebben om uzelf te snijden. Ook heb ik nooit irritatie gehad na het gebruik van deze groomer.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Goede accu
  • Zacht geluid

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Braun BG5010

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

gregory24 01-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

braun bg5010

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Sinds een tijdje heb ik de Braun BG5010 bodygroomer in gebruik. Ik heb hem gratis ontvangen om hem te testen/gebruiken.
Het apparaat heeft vele accesssoires waardoor je verschillende scheer- en trimfuncties hebt voor alle delen van het lichaam.
Het is wel een groot apparaat.
Voor de intieme plekken zorgvuldig en voorzichtig te scheren is dit apparaat iets te groot.
Maar voor het trimmen van de baard is die perfect.
de batterij is redelijk rap leeg na 1x te gebruiken.
en het opladen duurt een tijdje.
Voor mij zou ik eerder een ander apparaat verkiezen maar prijs kwaliteit is dit een uitstekend apparaat.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit

Minpunten

  • batterij
Geschreven voor: Braun BG5010

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

RamonN 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede trimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb dit apparaat gratis ontvangen om te mogen testen. Ik ben over het algemeen tevreden over dit product. De bodygroomer is erg handig in gebruik. Het oplaaddock is bijvoorbeeld heel eenvoudig. Je zet de bodygroomer in dit dock en hij laadt draadloos op. Het is ook erg fijn dat hij waterdicht is waardoor je hem onder de douche kunt gebruiken. Verder is het resultaat van het scheren ook naar behoren.
Het scheermesje op dit apparaat vind ik persoonlijk alleen niet fijn scheren. Het scheermesje heeft 5 scheerbladen wat er bij mij in resulteert dat hij vrij stroef over mijn huid gaat. Bij 3 scheerbladen, wat ik normaal heb, heb ik daar geen last van. Voor veel mensen zijn meer bladen juist comfortabeler, dus dat zijn smaakgebonden zijn.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Scheernesje
Geschreven voor: Braun BG5010

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

rvdzijde 23-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Algemene score

8,0
Braun BG5010 bodygroomer


Sinds een aantal weken heb ik de Braun BG5010 bodygroomer in gebruik. Ik heb hem gratis ontvangen om hem te gebruiken. Ik ben erg tevreden over het gebruiksgemak van het apparaat. Het scheren gaat perfect. Ik had in het begin een klein beetje angst dat in de omgeving van de intieme zone het scheren wat lastig zou zijn maar die angst vloeide al snel weg. Er zitten drie lengte standen op waardoor je precies een goede stand kunt kiezen voor de plek waar het haar wat langer of juist wat korter is. Het scheren onder de douche gaat uitstekend. Bij kortere haartjes spoel je alles binnen enkele seconden gemakkelijk weg. Heb ik geen minpunten? Ja, die zijn er wel. Na twee keer gebruiken bemerk ik dat er niet zo veel kracht meer in het apparaat zit. Opladen dus. Het volledig opladen duurt bijna een halve dag en voor het allerbeste scheerresultaat kun je toch beter met scheerschuim en echte mesjes werken. De prijs/kwaliteit verhouding van dit apparaat is echter prima. De adviesprijs van het apparaat ligt rond de 45 euro en dat is zeker geen slechte koop.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Gemakkelijk intieme zones veilig te scherpe

Minpunten

  • Batterij gaat twee scheer/trim beuren mee
  • Lange oplaadtijd van minimaal 14 uur.
Geschreven voor: Braun BG5010

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Youri 22-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de Braun body groomer BG5010 gratis ontvangen en het is echt een top apparaat!

Het fijne aan dit apparaat is dat hij meerdere apparaten in één vervangt. Hij trimt, scheert en kan het ook beide tegelijk.

Wat het apparaat nog efficiënter maakt, is dat je hem ook nog onder de douche kunt gebruiken wat ook een hoop tijd scheelt.

Als laatst is het een stevig apparaat en heeft hij ook nog een lange accuduur wat ook heel fijn is.

Pluspunten

  • Goede accuduur
  • Alles in één
  • Onder de douche te gebruiken
Geschreven voor: Braun BG5010

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

OlivierT 16-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gratis getest

Algemene score

5,0
Ik heb deze Braun bodygroomer gratis mogen testen. Het is eigenlijk iets te groot om deftig als scheerapparaat te gebruiken. Niet makkelijk te bereiken op intiemere delen. Met de opzetstukjes keuze genoeg voor te trimmen. Onder de douche zou ik deze niet gebruiken omdat ik het niet zo handig vindt zonder spiegel. Batterij werkt ook niet zo lang ze zeggen. Goed voor te trimmen niet om te scheren.
Geschreven voor: Braun BG5010

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

KeesK01 13-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima trimmer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Onlangs heb ik dit product gratis gekregen om gedurende enkele weken te testen. Mooi apparaat, met degelijke opzetstukjes en een zwaar en stabiel laadstation. Om de intieme zones geheel glad te scheren vind ik het apparaat wat te groot om fijn in de hand te liggen. Wil je een super strak resultaat dan gebruik ik toch liever alleen het mesje.
Voor de lichaamsdelen waar de beharing wat lang mag blijven is de trimmer daarentegen een fijn apparaat. De opzetstukjes voelen fijn aan op de huid, zeker het opzetstukje voor de gevoelige zones. Prima resultaat mee te verkrijgen.
En daarnaast wordt de bodygroomer geleverd met een handige douchehanger. Je kunt deze douchehanger ook prima gebruiken als eenvoudige reisetui.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Wat grof in de hand
Geschreven voor: Braun BG5010

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer