Philips OneBlade QP6650 - Reviews

Beste deals -4% prijsdaling
  • Best Reviewed mrt 2021
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips OneBlade QP6650 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kevlev 22-03-2021
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

9,0
Fijn apparaat. Trimt fijn en trekt niet
Er zitten ook veel Handige hulpstukken bij welke je voor diverse doeleinden kunt gebruiken .
Dit maakt het een makkelijk en compleet apparaat.

Pluspunten

  • Trimt goed

Minpunten

  • Maar een beetje lawaai

Reageer

DV1990 20-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Multifunctioneel en prima scheerresultaat

Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

8,0
Wat ik altijd het nadeel vond van de (gezichts) scheerapparaten van philips is dat deze de langere gezichtsharen niet goed mee namen. Als ik me een dag vergat te scheren, bleven dan altijd de wat langere stoppels staan. Met deze trimmer hoef ik met niet dagelijks te scheren en heb ik toch een nagenoeg glad resultaat zonder huidirritatie.

Pluspunten

  • Neemt zowel langere als kortere haartjes mee.
  • lange accuduur
  • waterbestendig

Minpunten

  • huid niet perfect glad
  • geen neustrimfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LimTim 14-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Premium scheerapparaat voor gezicht en lichaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

9,0
Kwalitatief hoogwaardig scheerapparaat voor zowel het gezicht als lichaam. Het scheerapparaat is gebruiksvriendelijk, ligt goed in de hand en heeft een zeer goede batterijduur. Het scheerresultaat was echt boven verwachting, zeer strak en vrijwel in één beweging. Ook erg tevreden over de multifunctionaliteit van het apparaat, je kunt het voor je lichaam gebruiken maar ook voor je gezicht, zowel nat als droog. Er zijn meerdere opzetstukken, o.a. een trimmer die in lengte verstelbaar is. Zeer tevreden : )

Pluspunten

  • Strak resultaat
  • Batterijduur
  • Ligt goed in de hand
  • Kwalitatief hoogwaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJansen026 14-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Het product is nauwkeurig en stijlvol

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

8,0
De Philips OneBlade Pro is echt een geweldige vervanger van een traditioneel scheermes of normaal scheerapparaat. Sinds het gebruik van de OneBlade Pro heb ik veel minder ingegroeide haartjes en ontstekingen op mijn gezicht en lichaam.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Handzaam
  • Meerdere opzetstukken

Minpunten

  • Kan wondjes maken in dunnere huid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 12-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig, veilig en doelgericht trimmen en scheren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

9,0
Eenvoudig trimlengte instellen en via de batterij-indicator zie je of het apparaat opgeladen moet worden voor een volgende trim/scheerbeurt. Makkelijk in gebruik en scheren zonder sneeën.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Veilig en doeltreffend

Minpunten

  • Geen variatie in oppervlakte scheermesje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onneweer 12-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Scheert soepel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

9,0
In het begin is het even wennen. Toen ik doorhad wat de beste scheerbeweging was voor mijn baard, ging het onwijs soepel. De OneBlade scheert zonder moeite een volle baard. In nagenoeg een beweging scheert hij alle haren weg. Door het gladde mesje heb je niet het idee dat het stroef gaat. Ook de batterijduur is erg goed. Ik scheer mij nagenoeg om de dag en heb hem pas na drie weken weer even op de lader hoeven zetten.

Pluspunten

  • Scheert vloeiend
  • Batterijduur

Minpunten

  • Instructies

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjakuh 10-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

fijne allround trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

9,0
Het apparaat ligt makkelijk in de hand en is heel makkelijk te gebruiken.
opzetstuk voor het trimmen met de eenvoudige draaiknop voor verschillende lengtes van 0,4 – 10 mm. De batterij laadt snel op en gaat lang mee. je kunt hem ook gebruiken onder de douche.
fijn apparaat!

Pluspunten

  • lange accuduur
  • scheren onder de douche

Minpunten

  • helaas geen neushaar trimmer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sel123 10-03-2021
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

9,0
Het is een erg handig apparaat en vooral met die vernieuwde kop erbij.. Het is ook erg praktisch. Het is veel strakker dan de huidige apparaten.. Je kan het makkelijk aanpassen

Pluspunten

  • Compact
  • Duidelijk

Minpunten

  • Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TjFl 08-03-2021
  • Product getest

Onverwachts soepel scheren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

8,0
De OneBlade is een makkelijk te gebruiken product. Ik heb mijn baardtrimmer aan de kant gedaan. Het scheert soepel zonder irritatie en is makkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te houden
  • Scheert soepel
  • Geen irritatie

Minpunten

  • Blade mag wat breder

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 87 08-03-2021
  • Product gekocht

Fijn, snel opgeladen en lekker compact!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips OneBlade QP6650

Algemene score

8,0
Een fijn compact apparaat voor gezicht en body haar.

Nu scheer ik mijn gezicht altijd glad dus een scheerapparaat is dan altijd het beste, maar als je iets van een baardje zou laten staan zou ik geen scheerapparaat meer pakken!

Pluspunten

  • Compact
  • Snel opgeladen
  • Fijne accessoires
  • Geen huid irritatie

Minpunten

  • Handleiding niet duidelijk over accessoires

Reageer