Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips QC513015

6,0 Lees 9 reviews

Vergelijkbare producten

Remington HC5900

  • Oplaadbaar Ja
  • Scheren op lichtnet Ja
  • Bedrijfstijd 90 min.
Remington HC5900 Best Reviewed dec 2016
8,8 (9)

BaByliss For Men Pro 45 Intensive

  • Oplaadbaar Ja
  • Aantal snelheden 1
  • Scheren op lichtnet Ja
BaByliss For Men Pro 45 Intensive
8,7 (3)

AEG HSM/R 5596

  • Oplaadbaar Ja
  • Scheren op lichtnet Ja
  • Werkt op batterijen Ja
AEG HSM/R 5596

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Slecht
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerrit907 29-12-2014

Gemakkelijk te gebruiken apparaat

Algemene score

6,0
Prima apparaat. Slechts 1 nadeel en dat is de accuduur en de oplaad tijd. Na een jaar kun je niet meer zonder netstroom.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Gserefias 04-10-2013

Excellent value/money

Algemene score

6,0
As I mentioned the product offers excellent value for money. The only negative aspect of the product is the hair clipper which leaves some hair lines when trimming your head, so you have to do it more than one times.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

tonio41 12-07-2013

Prestaties zoals verwacht

Algemene score

10,0
Ik gebruik al jaren een Philips tondeuse en ik heb dit apparaat uitgezocht omdat hij het meeste overeen kwam met mijn wensen, doordat hij in de aanbieding kwam heb ik hem nu aangeschaft
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

lampie1964 26-06-2013

makkelijk om mee te werken. heel fijn apparaat!!!!!!!!!!!

Algemene score

10,0
De haartrimmer is makkelijk te gebruiken en het model wat je maakt is keuring .
de haar lente is goed afgesteld. de haartrimmer trek geen haren maar snijd haren, wat bij jongeren erg plezierig is.
Hij is gemakkelig schoon te houden want hij is haast onderhoud vrij. Zeer fijn apparaat.
het is een aanrader ook voor mensen die geen kapper zijn!!
die zelf de kinderen of mannen willen knippen, het kan niet misgaan ! want de kam die er op zit, blijft op zijn plaats . bedankt philips
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Bolbegomia 23-06-2013

Laad nu al niet meer op.

Algemene score

4,0
Kan het app niet meer opladen en moet dus scheren met snoer er aan. Zeer ongemakkelijk.

Beoordeling: Een Philips onwaardig apparaat.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

jossie 22-06-2013

Prima prijs kwaliteit verhouding

Algemene score

8,0
Deze haar trimmer werkt prima van kort tot lang haar .
Het ligt ook prima in de hand .
Gebruik hem nu 2 weken .
Afwachten of het zo blijft ?
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Tonnie54 17-06-2013

dit product heeft een batterij die te snel leeg is

Algemene score

6,0
De nauwkeurigheid van de verschillende standen is niet betrouwbaar en de batterij is na 1 keer gebruiken al bijna leeg.
Trimmen met het snoer eraan is niet handig
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Anoniem 31-08-2012

knipt goed, maar accu is altijd leeg en netvoedingsapaaraat is te klein

Algemene score

2,0
Na het knippen laden wij het apparaat altijd op. Bij de volgende knipbeurt is de accu echter altijd bijna leeg en gebruiken wij het apparaat met het snoer er aan - anders moet je eerst heel lang wachten. Het netvoedingsapparaat heeft een te kleine capaciteit om de trimmer te voeden gedurende het knippen en dat betekent tergend langzaam werken. Dit is vanaf het begin.
Het knippen zelf gaat goed.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

etmbejo 25-05-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
Pas op: hoewel de kortst instelbare lengte 3 mm bedraagt, is het onmogelijk het korter dan 4 mm te scheren omdat het opzetstuk te dik is. Voor echt gemillimeterd haar dus ongeschikt.

Review criteria:

Slecht
Goed
Uitstekend

Reageer