Remington HC7170 - Reviews

Best Reviewed dec 2018 Remington HC7170
Best Reviewed - december 2018
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Type/soort
scheer-, knip- en trimapparaat
Kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 69 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington HC7170 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Petra M. 30-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfecte Tondeuse !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

10,0
Het is een mooie tondeuse. Ze ligt erg goed in de hand. Eerst heb ik het apparaat volledig opgeladen, dat ging erg snel en was op het display te zien. Het display geef het aantal gebruiksminuten aan. Dit is max. 90 minuten. Zeer handig is de gebruiksminuten die worden aangegeven op de led-verlichting. Door de opzetstukken blijven de haren erop liggen, zodat niet alles op de grond valt. Zeer handig zijn de 2 opzetkammen met 17 haarlengtes voor verschillende haarstijlen. 5 + 1 jaar garantie !
Zeer handig toestel in gebruik. Mijn vorig apparaat is afgeschreven!
Nadeel: geen tasje voor de onderdelen. Nu gebruik ik de doos.
Een echte aanrader ! Scheren wordt kinderspel!

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Handig in onderhoud
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • Geen opbergtasje voor de onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hami 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Best for trimming long beard with sharp blade

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
The product is powerful and sharp, it is easy to use and considering the price it is good value for money, I personally bought this product because of its long beard comb (44mm) that makes trimming a lot accurate and easier especially for long beard

Pluspunten

  • Sharp blade
  • Easy to use
  • Accurate trimming for longer beard

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
Degelijke uitstraling, stil, lange accuduur.
Niet al te groot (makkelijk op reis). Geeft digitaal aan hoe vol de accu is.

Pluspunten

  • Klein
  • Stil
  • Op oplaadbare accu
  • Ook met mini USB te laden

Minpunten

  • Nog niet ondekt (net in gebruik)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nick 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
Tondeuse ligt erg goed in de hand en voelt kwalitatief goed. Voor het eerst een tondeuse gebruikt en bevalt uitstekend, doet wat het moet doen.

Pluspunten

  • Olie bijgeleverd
  • Goed handelbaar, 2 opzetstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display, ligt lekker in de hand.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
Na het opladen van de batterij naar vol vermogen ging de tondeuse soepel door het haar. De meeste haren blijven netjes op de kam liggen. Wel een beetje raar dat hij automatisch op een zwaarder niveau gaat als er meer haren geknipt worden. Met de twee kammen heb je een heel groot bereik (in stappen per 3mm). Voor de nek vind ik de stappen net iets te groot. Het verschuiven van de kammen gaat een klein beetje moeizaam, maar het voordeel is dat het niet verschuift tijdens gebruik.

In het algemeen vind ik het een goed toestel met een mooi display en dat fijn in de hand ligt. Met een garantie van 5+1 jaar extra geeft me dit wel vertrouwen.

Pluspunten

  • Lange accuduur.
  • Op AC te gebruiken met bijbehorende lader.
  • Mooi display.
  • Ligt goed in de hand.
  • Heel groot bereik (0,5 mm tot 44 mm).

Minpunten

  • Geen opbergkoffer of tasje.
  • Alleen in stappen van 3 mm te verstellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eduard 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington HC 7170

Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Een uitstekende tondeuse. Doet wat hij moet doen. Pakt alle haren goed mee. Ligt goed in de hand. Ziet er goed en stevig uit. Prima lion-accu.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Goed scheerresultaat
  • Lion accu

Minpunten

  • Nog niet otdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annelies 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Eenvoudig in gebruik. Lange batterijduur en mooi resultaat. Voordien een duurder toestel van Philips gehad, maar dit is véél beter! Zeer goede prijs-kwaliteit.

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Goede accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Doet wat het moet doen en top resultaat. Ligt goed in de hand en super sterke accu. Echte aanrader. Top aankoop

Pluspunten

  • Sterke accu
  • Goed resultaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
Vooral handig dat je deze met snoer ook kan gebruiken dus geen gedoe als de accu leeg is.
Mooie vormgeving , maar doet prima zijn werk en dat is het belangrijkste

Pluspunten

  • Accu
  • Werkt ook met laadsnoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende tondeuse

Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Ligt prettig in de hand, lange accuduur en lekker simpel te reinigen. Laad ook zeer snel op met iedere micro USB kabel

Pluspunten

  • snel en makkelijk opgeladen
  • simpel te reinigen
  • fijne ligging in de hand

Minpunten

  • geen opbergtasje meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig in gebruik , ligt super in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Remington is voor mij 1 van de beste tondeuses nu op de markt, gebruik dat bijna om de 2 dagen voor men baard en om de 2weken voor men haar . Super toestel dat krachtig is , goed te onderhouden , landurige batterij
ben er echt super tevreden over

Pluspunten

  • ligt
  • krachtige en landurige batterij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.Esselman 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed van gewicht , mooie tijdsindicatie , prima instelbaar .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Na het defect raken van mijn vorige goedkope tondeuze nu maar eens besloten om een professionele te kopen .
Bij het uitpakken van de doos had ik al direct een goede indruk van deze tondeuse. Ziet er erg mooi uit en ligt zeer goed in de hand wat belangrijk is bij het scheren . Niet te zwaar , maar ook niet te licht .
Het opladen gaat zeer snel en de indicatie voor de duur van gebruik is super.
Tevens is de tondeuse zeer goed in te stellen van lengte , maar de kortste stand van 1mm is uniek . De opzetstukjes schuif je er heel makkelijk op en zitten goed vergrendeld. De garantie van 5 + 1 jaar is ook een indicatie dat hier met hoogwaardig materiaal is gewerkt. Ik ben er erg blij mee.
Het scheren is een plezier met dit apparaat

Pluspunten

  • Degelijk
  • Goed instelbaar
  • Goede batterij indicatie
  • Laad snel zowel op stroomnet als USB aansluiting
  • Hoogwaardige afwerking

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mark 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

10,0
De Remington HC 7170 gekocht na het overlijden van mijn vorige tondeuse.
Hij is stil en heeft veel stel mogelijkheden. Ook is het prettig dat je kan zien hoe lang je accu nog mee gaat zodat je hem tijdig weer kan opladen.

Pluspunten

  • Stil
  • Ligt goed in de hand
  • Accu indicator

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Emil 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Moeiteloos scheren!

Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Omdat ik de zijkanten en achterkant van mijn haar eigenlijk iedere 2 weken wil bijwerken werd telkens een bezoekje aan de kapper mij te gek. Daarom, na een middag onderzoek doen en tondeuses vergelijken voor de Remington HC7170 gekozen. Vandaag bij mezelf en mijn zoontje gebruikt. Wat een gemak. Moeiteloos, en direct al een zeer mooi resultaat gekregen. Je kunt er, door uitgebreide range van lengtes zeer vloeiende overlopen mee maken. Mijn dikke stugge wat langere baard kreeg hij ook super easy strak en egaal. Beter nog dan die ik nu heb. Een veelzijdig en handig product. Aanrader!

Pluspunten

  • Brede range van lengtes
  • Ligt goed in de hand
  • Pakt moeiteloos alle haren
  • Maar 2 opzetkammen, dat is prettig

Minpunten

  • Kliksysteem voor lengte is ietwat stoef te stellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Andy 04-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit en mooi resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
De prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed. We bekwamen zonder veel ervaring een mooi eindresultaat.

Pluspunten

  • kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

D. 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Onze oude tondeuse haperde erg. Nu super goed. Ligt goed in de hand. Geen hard geluid, zoals de vorige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

knopperg 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Professionele tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Mooie tondeuse, ligt prima in de hand. Werkt nauwkeurig. Handig display. Zowel met als zonder snoer te gebruiken.

Pluspunten

  • Display
  • Zowel met als zonder snoer te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele mooie, goed en professionele tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Handig formaat, niet zwaar en vooral de twee opzetstukken zijn handig.
Voor deze prijs is het zeker de moeite waard

Pluspunten

  • prijs

Minpunten

  • zwak uitziende opzetstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tom 03-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne all-round tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
Een fijne all-roud tondeuse die waterdicht is en degelijk aanvoelt. Voldoende instelmogelijkheden en een display welke de accuduur weergeeft. Goede aankoop.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Degelijk
  • Accuduur

Minpunten

  • Afstandhouder wat zwaar/lastig in te stellen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Paul DH 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Haartrimmer Remington: kwaliteit door de jaren heen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
'Eeuwen' geleden mijn eerste Remington gekocht: omdat dit toestel al die jaren zijn degelijkheid heeft bewezen en mij steeds trouw heeft bijgestaan in mooie en moeilijke dagen, uiteraard voor de aankoop van een nieuwe haartrimmer, zonder twijfelen, opnieuw voor een Remington gekozen.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Duurzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews