Remington HC7170 - Reviews

Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Bedrijfstijd
90 min.
Oplaadtijd
4 uur

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hami 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Best for trimming long beard with sharp blade

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
The product is powerful and sharp, it is easy to use and considering the price it is good value for money, I personally bought this product because of its long beard comb (44mm) that makes trimming a lot accurate and easier especially for long beard

Pluspunten

  • Sharp blade
  • Easy to use
  • Accurate trimming for longer beard
Geschreven voor: Remington HC7170

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

F.Kanalan 24-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelik in gebruik, sherpe snijblad

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ligt goed in de hand, daardoor makkelijk te trimmen. Scheert heel erg goed. Wel eerst moeten wennen aan de opzet stukken maar je went eraan. batterij gaat lang genoeg mee, anders snel opladen. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Scherpe Snijblad
  • Voordelige koop
  • Ligt goed in de Hand
  • USB lader

Minpunten

  • Geen opbergtas
Geschreven voor: Remington HC7170

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Fijn product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Product gekregen om te testen. Fijn product. Ligt goed in de hand. Scheert en trimt goed. Batterijduur is lang. Makkelijk op te laden Licht van gewicht. Enig minpunt is dat de haren blijven hangen met gebruik van opzetstuk. Meerdere opzetstukken waren fijner geweest zodat je de tondeuse niet omhoog hoeft te schuiven en de haren niet blijven hangen. Goede prijs en kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Ligt fijn in de hand, en is licht van gewicht
  • Scheert en trimt prima

Minpunten

  • Haren blijven hangen bij opzetstuk
Geschreven voor: Remington HC7170

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bart 05-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington HC7170

Algemene score

8,0
Uitstekende tondeuse, prijs kwaliteit is prima.
Kam moet je steeds goed vastzetten, anders verschuift deze!
Geschreven voor: Remington HC7170

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tieny Driedonks 05-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm,samengevat,ontzettend super apparaat!!!!!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Teneerste heb ik deze tondeuse gekocht vanwege de goede naam,Zeer mooi uiterlijk,lange accu duur,erg stil,ligt ontzettend fijn in de hand,fijn geprijsd.
Mijn vrouw knipt mijn haar hiermee en zegt het met plezier te doen,vanwege dat het zo'n erg fijne tondeuse is. FANTASTISCH!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

  • Ligt fijn in de hand en is goed hanteerbaar.
  • Duidelijk scherm en er stil.
  • Prijs/kwaliteit is heel prettig.
  • Heel mooi design.

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Remington HC7170

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fris koppie 26-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed in de hand liggend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze Remington gekozen omdat ie een lange accuduur van 90 minuten heeft met een scherm waarop duidelijk de status van de accu af te lezen is zodat je niet verrast wordt door een lege accu.

Pluspunten

  • duidelijk afleesbaar informatie scherm
  • maar 2 opzetkappen voor een groot bereik

Minpunten

  • geen opberg tas
Geschreven voor: Remington HC7170

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington propower

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ligt goed in de hand, scheert super, battery gaat heel lang mee en is zeer snel opgeladen, werkt heel prettig, aanrader, maakt weinig geluid
Geschreven voor: Remington HC7170

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agabey 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scherpe tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Super scherp geprijsd en mooie afwerking garantie 5 jaar Wat wil je nog meer 20€ retour nou
Goed handelbaar ligt goed in de hand
Geschreven voor: Remington HC7170

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Frank van der Kubbe 11-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product bevalt zeer goed. Het apparaat ligt lekker in de hand en heeft een lange accuduur. Is makkelijk schoon te maken en is qua prijs en kwaliteitverhouding een prima aankoop.

Pluspunten

  • lange accuduur
  • best value for money

Minpunten

  • kapje als bescherming voor de messen handig zijn.
Geschreven voor: Remington HC7170

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frans 10-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Tondeuse voor hoofd en baard

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijk apparaat waarmee je prettig je hoofd en baard kan millimeteren. Daarnaast heb je altijd inzicht in de hoeveelheid battery energy door de handige display.

Pluspunten

  • scheert snel en kort
  • display energy reserve aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold 05-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille tondeuse met lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijke, stille tondeuse , die via een display aangeeft hoe lang de accu nog meegaat. Bovendien op te laden via usb kabel

Pluspunten

  • Accu
  • Weinig geluid
  • Opladen via usb
Geschreven voor: Remington HC7170

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicole 27-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super tondeuse doet wat je ervan verwacht is van goede kwaliteit en makkelijk hanteerbaar.
Gaat perfect door stug en dikker haar.
Geschreven voor: Remington HC7170

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 26-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk product

Algemene score

7,0
Zeer degelijk product, ligt goed in de hand en is makkelijk te bedienen. de opzetstukken laten zich makkelijk plaatsen.
Geschreven voor: Remington HC7170

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin 18-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tondeuse Remington

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima kwaliteit tondeuse
Opladen handig en snel via USB
Alleen de opzetstukken zijn niet al te sterk

Minpunten

  • Had handig geweest om etui bij te doen
  • De opzetstukken zijn wat broos
Geschreven voor: Remington HC7170

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

René Simon 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

scheert voortreffelijk

Algemene score

9,0
Het apparaat ligt heerlijk in de hand. Het is vrij geruisloos en scheert voortreffelijk. Kammen zijn eenvoudig te bevestigen en te verstellen. In één woord: formidabel

Pluspunten

  • ligt fijn in de hand
  • geruisloos
  • makkelijk te bedienen
Geschreven voor: Remington HC7170

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Libramont 15-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

On y retournera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
produit recommandé par un ami qui l'utilise très régulièrement et qui ne peut que le recommander à ses proches

Pluspunten

  • facilité d'utilisation
Geschreven voor: Remington HC7170

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof 06-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington Trimmer HC7170

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Trimmer snel van Coolblue ontvangen en in gebruik genomen. Wat een verschil met met oude trimmer. De HC7170 is heel stil, accuraat, en trimt gelijkmatig en "bijt" niet of nauwelijks. De trimmer ligt goed in de hand maar is zwaarder dan ik had verwacht. Opladen en accugebruik is prima. Touch bediening werkt perfect en je kan vele vele lengtes instellen.

Pluspunten

  • Veel keuze in trim lengte
  • stil en precies

Minpunten

  • zwaarder dan verwacht
Geschreven voor: Remington HC7170

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RG 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt fijn, goede accuduur en veel mogelijkheden.
Aan te bevelen om te gebruiken
Snelle verzending.
Geschreven voor: Remington HC7170

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ANTON V D L 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze tondeuse werkt perfect scheert erg goed en ligt goed in de hand en stevige behuizing Lange werktijd Accu en korte oplaad tijd echt een aanrader deze tondeuse van Remington een topper
Geschreven voor: Remington HC7170

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArjanE 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Afspoelbare tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In verband met accudeur en het volledig kunnen schoon spoelen in comb8natie met de cashback actie voor dit model gekozen

Pluspunten

  • Accuduur
  • Prijsniveau (na cashback)
  • Afspoelbaar

Minpunten

  • Kwetsbare kammen
  • Per 3 mm instelbaar is veel bij korte lengtes
Geschreven voor: Remington HC7170

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews