Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 96 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington HC7170 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frida 11-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington tondeuse draadloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
De tondeuse van Remington is praktisch voor het kapsel van mannen. De tondeuse is draadloos en kan dus overal gebruikt worden, ook buitenshuis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc Gerrits 02-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfecte tondeuse.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

10,0
Perfecte tondeuse. Scheert 0,5 mm. Meeste tondeuses gaan maar tot 1.00 mm. Laad vrij snel op. Accu gaat lang mee. Ik gebruik hem dagelijks. Nu na ongeveer 5 jaar een nieuwe gekocht omdat de accu voortaan vrij snel leeg was.

Pluspunten

  • Tot 0,5 mm
  • Scheert perfect.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mike 24-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Top product geen onnodige accessoires goed schoon te houden hele lange garantie als hij toch stuk gaat koop ik deze weer 👍

Pluspunten

  • Hygiëne
  • Geen accessoires nodig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marnix 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed duur van accu, handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

10,0
Nu de kappers gesloten zijn, perfect product; gemakkelijk in gebruik.
Lang gebruik met accu. Dus snoerloos te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 22-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel fijn

Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Tondeuse ligt erg fijn in de hand, juist omdat ie wat zwaarder is, voelt daardoor ook zeer degelijk aan. Ideaal dat de accu-resttijd in het scherm zichtbaar is, nooit meer halverwege de scheerbeurt met een lege accu zitten. De opzetstukken zijn van hard plastic en ogen door de lange connectie-pootjes wel erg kwetsbaar (breek makkelijk), maar deze gebruik ikzelf toch niet.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Resttijd accuduur in beeld

Minpunten

  • Kwetsbare opzetstukken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hlg 21-12-2020
  • Product gekocht

Wat een rotding

Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

3,0
Nadat onze Phillips tondeuse versleten was deze aangeschaft met een leuke cashback actie. Ik heb hem nu een keer of 5 gebruikt bij mijn man, maar ben niet tevreden. De opzetstukjes voelen onprettig/schuren op de hoofdhuid. Het verstellen van het aantal mm gaat onhandig- het knopje vind ik moeilijk te bedienen, en het opzetstuk beweegt niet automatisch mee, dus die moet je naderhand nog aanduwen als je m korter insteld. En de opzetstukjes voelen kwetsbaar. Wanneer ik m zonder opzetstuk gebruik, vind ik het vervelend dat de snij-tandjes niet helemaal doorlopen tot de uiteinden, waardoor het moeilijk scheert rond de oren. Schoonmaken is ook onhandig, je mag m niet onder de kraan afspoelen. Je kunt de scheerkop er wel afklikken, maar er blijven allemaal haartjes zitten op plekken waar ik niet bij kan.
Ondanks dat mijn Phillip vele malen meer lawaai produceerde, mis ik m enorm.
Accu van de Remington gaat wel lang mee. En hij heeft een groot bereik in aantal mm.

Pluspunten

  • Stil
  • Lange accuduur

Minpunten

  • Onhandige en scherpe opzetstukken
  • Moeilijk verstelbare aantal mm

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Slecht

Reageer

Remington tondeuse 19-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Professionele tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Snijd goed in dik haar. Krachtig genoeg. Goed dat er een lange kam is (tot 44mm). Voldoet aan de verwachting.

Pluspunten

  • Kam voor langer haar 44mm
  • Snijd goed door dik haar zonder haperen

Minpunten

  • Er is geen kapper bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

manolito 18-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker glad en muis stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

10,0
Aangenaam verrast over deze tondeuse, hij scheert echt super en blijft niet zo als de meeste tondeuses hangen als je een beetje dik haar hebt. tevens is die heerlijk stil. gewoon een perfecte tondeuse voor een hele schappelijke prijs. prima prijs kwaliteit verhouding dus.

Pluspunten

  • stil
  • scheert zeer goed

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marion 26-07-2020
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

8,0
Het was even wennen na een ander merk maar mijn man vind deze zelfs fijner dan de vorige. De display is erg handig en duidelijk. Knipt goed de haren, ligt wat zwaar in de hand, heeft zelf een boost stand en een turbo, ideaal.

Pluspunten

  • Knipt goed
  • Veel standen

Minpunten

  • Wat zwaar
  • Onhandige opzetstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 20-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig dat minuten bij gehouden wordt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
goede prijs en nog 20 euro retour van Remmington. mooi slank design en licht in de hand. Ideaal met een klein schermpje met baterij duur

Pluspunten

  • stil
  • titanium messen
  • tijdschermpje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Die4you 17-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

7,0
Product ziet er kwa design mooi uit. Het is ook handig dat batterij duur wordt aangegeven. Minimale snijlengte is 1mm had misschien 0,5 kunnen zijn, maar dat is geen probleem. Wel vind ik het jammer dat er geen turbo functie is, want knip wat langzaam.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Batterij aanduiding

Minpunten

  • Geen turbo functie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 15-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk leesbaar scherm

Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

10,0
Een uitstekende trimmer, de vorige jarenlang met plezier gebruikt. Nu een tweede leven als hondentrimmer.

Pluspunten

  • Ligt makkelijk in de hand
  • Bijna geruisloos
  • Turbostand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob 10-07-2020
  • Product gekocht

Zeer goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

10,0
Nadat ik de Remmington HC7170 heb vergeleken met andere merken, heb ik de keuze op Remmington laten vallen. Mijn keuze voor Remmington vanwege: 1. Zeer goede accuduur welke ook nog eens overzichtelijk in het scherm digitaal laat zien hoeveel resttijd je nog hebt 2. Dat je hem onder de kraan kunt afspoelen 3. Dat je met 2 opzetstukken een bereik hebt van 0,5 mm t/m 44mm met 17 trimlengtes 3. De cashback actie van €20 4. Korte laadtijd 5. Je krijgt maar liefst 6 jaar garantie! 6. Multifunctioneel apparaat; je trimt er ook gemakkelijk je baard mee 7. Het voelt aan als een degelijk/stevig product dat jaren mee zal gaan ;-)

Pluspunten

  • Cashback actie
  • All in one apparaat
  • Zeer goede accuduur en korte laadtijd
  • Resttijd accu digitaal afleesbaar
  • Voelt aan als een degelijk product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dwan 08-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super handig op te laden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

10,0
De beslissende factor voor mij was dat het met USB op te laden is, het is makkelijk mee te nemen op reis. Licht qua gewicht en nauwkeurige knip standen

Pluspunten

  • USB oplaadbaar
  • Licht

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 27-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Pro power titanium ultra een echte pro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

10,0
Eenvoudig in gebruik en gaat door je haar als een Japans samoerai zwaard. Je voelt niets mijn oude tondeuse 'trok' wel eens aan mijn haar. Lekker lange accuduur maar ook met kabel te gebruiken dus altijd startklaar.

Pluspunten

  • Handig
  • scherp
  • Zowel op accu als netstroom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pioter11 20-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Tegenvaller

Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

3,0
Helaas opnieuw hetzelfde merk aangeschaft. De oude was aan vervanging toe. Nu blijkt dat er het 1 en ander aangepast is wat zeer nadelig is. De kam schraapt je hoofd, is lastig instelbaar en schiet spontaan op een andere lengte. Ook is er een opening tussen kam en mes zodat de wenkbrauwen korter kunnen uitvallen. Het apparaat moet aan de oplader al geeft deze nog 20 procent aan. Kortweg onhandig en onbetrouwbaar.

Pluspunten

  • Hij scheert

Minpunten

  • kam
  • instelling
  • opladen

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Didier 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington

Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

7,0
vindt het een goed product het scheert goed maar ik vindt hey raar dat het toestel niet volledig oplaad naar 100%

Minpunten

  • laad niet volledig op tot 100 %

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 11-12-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

super fijne tondeuse!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit is prima en het apparaat ligt goed in de hand .
Het display met tijd indicatie is ook heel fijn.

Pluspunten

  • display
  • vorm

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Waaf 08-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide uitvoering en een mooi design.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

7,0
Mooie en solide tondeuse met een juiste prijs / kwaliteit verhouding. Jammer dat er geen passende opberghouder/etui bij zit om alle meegeleverde onderdelen bij elkaar te houden en op te bergen.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit/prijs
  • Mooi design
  • Eenvoudig te gebruiken

Minpunten

  • Opberghouder / etui

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 02-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7170

Algemene score

9,0
Hele fijne tondeuse ligt lekker in de hand en maakt weinig geluid ben heel blij met deze aankoop :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews