Remington HC7150 ProPower Titanium Plus - Reviews

Best Reviewed aug 2018 Remington HC7150 ProPower Titanium Plus
Best Reviewed - augustus 2018
Specificaties
Gebruikstijd
75 min
Toepassing
baard, snor, bakkebaard, hoofd
Voeding
batterij/netstroom, netstroom, accu/batterij
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 64 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington HC7150 ProPower Titanium Plus op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

László 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Algemene score

8,0
This is very good machine. I like it, perfect for me. I can do myself haar. Very good technica, good form. Really good.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Oki 08-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie accu en snel opgeladen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Algemene score

8,0
3x gebruiken en je geld is terug verdient.
Blijven geen zichtbare lijnen als je kort scheert.
Snel vol en kan er lang mee doen.

Pluspunten

  • Snel opgeladen
  • Prijs kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Reneke 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat en super handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Algemene score

10,0
Eenvoudig in diversen lengtes in te stellen en de dubbele motorsnelheid maakt je scheerbeurt een peace of cake.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 21-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Tondeuse, werk goed en is mooie kompact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Algemene score

10,0
Goede Tondeuse, werk goed en is mooie compact. Goed prijs verhouding en met de cashback actie is het een goed product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kale 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima scheer resultaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Algemene score

8,0
Fantastisch apparaat. Stil en erg goede resultaten. Korte oplaadtijd met een lange batterij duur. Aan te bevelen.

Pluspunten

  • Stil
  • Accuduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Algemene score

8,0
Goed apparaat en vooral dat je ook bedraad kunt gebruiken is een plus punt
Verder ligt hij goed in de hand en ook het opladen gaat snel ..........

Pluspunten

  • Ook bedraad te gebruiken

Minpunten

  • Iets te slappe kammen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Fiers 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Algemene score

8,0
Zeer mooi product en dat geen uitleg vraagt, meteen gebruiken en klaar. Door de twee kammen heb je een gigantisch bereik en kun je van kaal tot gestijld scheren. Voor ieder de juiste maat.

Pluspunten

  • klein
  • mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JW1970 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werk goed en zeer goed te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Algemene score

8,0
45 min opgelaad te gebruiken. Werkt en is zeer gebruiksvriendelijk. Maakt weinig lawaai en ligt prima in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Romero 23-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington HC7150

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik op het internet positieve reviews heb gezien over dit product. H

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Krachtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super tevreden!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Algemene score

9,0
Erg goede prijs kwaliteit verhouding. Gewoon een goede en fijne tondeuse die doet waar hij voor bedoeld is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evert 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voortreffelijke tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Algemene score

9,0
Tondeuse ligt lekker in de hand, en scheert goed, een plus is de lange batterij - duur, lengte is eenvoudig in te stellen met behulp van de opzet stukken.

Pluspunten

  • lange batterij tijd
  • goed schoon te houden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Aldo 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington 7150

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Algemene score

9,0
Het product is stil en ligt lekker in de hand.
Een geweldige tondeuse voor een schappelijke prijs.
Mocht hij ooit kapot gaan koop ik wederom een Remington tondeuse.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in de hand

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tondeuse 15-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk apparaat Tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Algemene score

8,0
Dit ligt prettig in de hand! Dit is het tweede apparaat.het bevalt prima daarom heb ik er weer een gekocht!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton 13-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Algemene score

10,0
Het ziet er goed en degelijk uit. Snel opgeladen en werkt uitstekend! Duidelijke handleiding erbij en goede garantieperiode.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Scherrenburg 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington pro power titanium tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Algemene score

10,0
Al tijdens het eerste gebruik een goede indruk van deze tondeuse .
Hij snijdt keurig en zonder trekken de haren af. Ik vind alleen de diepteinstelling lastig. Om b.v. 6 mm in te stellen staat het schuifje op ongeveer 3 . Verder goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • De werking waarvoor het bedoeld is
  • Ligt goed in de hand
  • Makkelijk in te schakelen

Minpunten

  • Instelling is wat onduidelijk
  • Jammer dat er geen tasje o.i.d. bij zit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 11-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werkt uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Algemene score

10,0
Stil en werkt uitstekend op verschillende lengtes. De prijs is lager dan apparaten van andere merken. Het is een complete set en met de hulpstukken kan het apparaat voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het gebruik van olie na ieder gebruik is het enige nadeel.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HC7150 PRO POWER TITANIUM 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Algemene score

10,0
Na een paar keer gebruiken, kan ik zeggen dat het een zeer goede aankoop is. Masseuse werkt geweldig, scheren kost veel minder tijd. 2 snelheidsmodi, een breed bereik van haarlengte, de mogelijkheid om de oplader op te laden vanaf de telefoon, het is goed gemaakt en ziet er erg mooi uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

john 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

om meerdere reden een krachtpatser noemen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Algemene score

5,0
Als je een tondeuse zoekt die je haar perfect in snit legt is deze Remington HC7150 zeker een aanrader. Met verstelbare kammen kan je trimmen van 1 tot 44 mm. Hij is bovendien heel handig in gebruik en de mesjes zijn uitneembaar om af te wassen. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten ..dat heb je vlug terug verdiend door niet maar naar de kapper te moeten.

Pluspunten

  • Na slechts 4 uur opladen
  • extra turbostand

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

DickM 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Trimt lekker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Algemene score

8,0
Goede mesjes, erg handzaam en makkelijk instellen. Dit is de derde Remington. Ik laat nog al eens wat vallen en op een granito vloer?.??🤪. Ik kan nog geen echt beoordeling schrijven maar de eerste indruk is prima!
Alleen bij de vorige Remingtons zat een handig koffertje!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

EdwinvdRol 07-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne tondeuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Algemene score

9,0
Sinds een paar weken heb ik de HC71750 Remington in bezit en ik ben hier heel erg tevreden over. De tondeuse ligt goed in de hand en door de eenvoudige werking kan ik mijn haar zelf bijwerken. Met de 2 bijgeleverde opzetstukken kan ik de diverse hoogtes goed instellen. De accu gaat ook lekker lang mee.

Pluspunten

  • lange accuduur
  • fijne grip

Minpunten

  • geen opbergtasje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews