Remington HC7150 ProPower Titanium Plus - Reviews

Best Reviewed aug 2018 Remington HC7150 ProPower Titanium Plus
Best Reviewed augustus 2018
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Opzetkammen
hoofd, baard, snor, bakkebaard
Scheren op lichtnet
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robert 21-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Tondeuse, werk goed en is mooie kompact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede Tondeuse, werk goed en is mooie compact. Goed prijs verhouding en met de cashback actie is het een goed product
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kale 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima scheer resultaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fantastisch apparaat. Stil en erg goede resultaten. Korte oplaadtijd met een lange batterij duur. Aan te bevelen.

Pluspunten

  • Stil
  • Accuduur
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toesj 12-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topapparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Superapparaat, lange batterijduur. Ligt goed in de hand. Resultaat net als bij de kapper.
Zeer tevreden over dit toestel, een echte aanrader. De top der tondeuses :)
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CB 04-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tondeuse

Algemene score

7,0
Toestel ligt goed in de hand, maar lichte plastieken opzetkammen, niet makkelijk aan te brengen. Ik vrees dat ‘pootjes’ van de opzetkammen snel zullen afbreken. Messen worden gloeiend heet als je toestel gebruikt zonder opzetkammen bv rond de oren.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Scherpe messen

Minpunten

  • Lichte plastieken opzetkammen
  • Messen worden heet
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

KB 02-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tondeuse werkt uitstekend en heel precies. Gebruiksvriendelijk en zeer praktisch. Spaart me heel wat kapperskosten

Pluspunten

  • Werkt heel precies
  • Geluidsarm
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RSP 27-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

nu 3 maanden in gebruik

Algemene score

9,0
Prima product. Op het moment dat ik deze review schrijf heb ik het 3 maanden in gebruik. Werkt prima en zoals het hoort.

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
  • vrij stil
  • snoer is (indien nodig) lekker lang
  • lange accuduur
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jessy 25-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed en leuke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt echt goed met scheren en trimmen. Hij werkt verder draadloos en doet eigenlijk precies wat die moet doen! Niet teveel onnodige extra's maar wel een leuke prijs!

Pluspunten

  • Prijs
  • Makkelijk te bedienen
  • Turbo Boost

Minpunten

  • Niet waterproof
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reind Hulzebos 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb weer voor de Remington tondeuse gekozen omdat de vorige jarenlang is meegegaan en prima beviel. Scherpe messen- Lange levensduur- Goede batterijen- Gemakkelijk in gebruik- Handzaam en heeft bijna 20 jaar keurig gedaan wat ik wilde- Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • lange levensduur
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steef. 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een super tondeuse, met allemaal attributen. Trimt alles mooi egaal. En dat voor een mooi prijsje.
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jurgen 22-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Effectief apparaatje

Algemene score

9,0
Prima apparaat. Heb deze gekocht nadat mijn vorige stuk was, een babyliss. Gekocht op recensies waarbij werd aangegeven dat hij snel scheert. En dat doet deze. Ligt goed in de hand, enige waar ik nog wat aan moet wennen is de grootte van de opzetkam. Desondanks eerste keer toch goed resultaat.

Pluspunten

  • Scheert snel en effectief
  • Laad snel op
  • Ligt lekker in de hand

Minpunten

  • Iets wat grote opzetkam.
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chris 19-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scheert uiterst stil en nauwkeurig, goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Doet gewoon precies wat het moet doen, fijn dat de accu het zo lang vol houd! Zo hoef ik geen oplaadsnoer op vakantie mee te nemen

Pluspunten

  • Accuduur
  • Stil
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 19-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tondeuse die heel fijn scheert

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een uitstekende tondeuse die heel fijn in de hand ligt, een goede accu die lang mee gaat. Na jaren een Philips te hebben gehad is deze tondeuse echt een stuk fijner, scheert de haren in 1keer dus je bent veel eerder klaar. Het verstellen van de haar lengtes is ook prima in te stellen zonder bang te moeten zijn dat hij in eens in schiet waardoor je ineens een andere lengte hebt. Al met met een hele goede aankoop.

Pluspunten

  • Accu
  • Scherpe messen
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ringel 08-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker scherp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor nog geen 5 tientjes een prima tondeuse. Ik gebruik de opzetstukken niet en scheert zonder wondjes.

Pluspunten

  • scherpe messen
  • prijs
  • scheert heel kort

Minpunten

  • aluminium omlijsting te glad
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frank 08-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

goed product. makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima product. Simpele bediening. De meegeleverde opzetstukken zijn makkelijk te plaatsen. Doet wat het moet doen!
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 21-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Precisie en kwalitatief

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne tondeuse, nauwkeurig instelbaar, kwalitatief en werkt perfect. 2 snelheden en goede accu. ben geheel tevreden.

Pluspunten

  • kwalitatief
  • precisie
  • 2 snelheden
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 15-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ideaal apparaat voor je haar en goede accuduur. Ook verkoper had veel tijd voor uitleg en advies en zodoende is deze het geworden
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos Roelofs 12-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ik ben zeer tevreden over de remmington tondeuse

Algemene score

10,0
Ik vind de prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Een geweldig goede tondeuse. Dus ik ben zeer tevreden

Pluspunten

  • goede tondeuse
  • makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen 08-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De keuze was niet zo moeilijk. Remington staat immers bekend om de zeer goede en betrouwbare kwaliteit

Pluspunten

  • Voelt zeer degelijk aan
  • Ligt goed in de hand
  • Zeer complete levering

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt heel goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben het apparaat meteen geprobeerd en het resultaat is precies zoals gewenst! Kan het zo perfect bijhouden en we hoeven niet meer naar de kapper!
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amais 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Werkt heel goed, laadt heel snel op. Turbo boost functie werkt heel goed handige indicator. Je kan het ook wassen
Geschreven voor: Remington HC7150 ProPower Titanium Plus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer