Remington HC5600 - Reviews

8,5 Lees 11 reviews
Best Reviewed aug 2016 Remington HC5600
Best Reviewed augustus 2016
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Opzetkammen
hoofd, baard
Werkt op batterijen
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

abel 31-07-2016 Product paar dagen in bezit

Beoordeling Tondeuse HC5600

Algemene score

8,5
Dit is een prima toestel die doet wat het belooft ! Ideaal en veelzijdig, je kan het zoveel gebruiken voor je hoofdhuid als je baardgroei. De meeste mesjes zijn na een tijdje bot of kunnen mijn baardgroei niet aan, waardoor het geheel slordig oogt. Niet zo met dit toestel. Ik vind het ook heel gebruiksvriendelijk, ligt goed in de hand en voelt niet zwaar aan. Heel tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
R Kappetein 29-07-2016 Product paar dagen in bezit

Top Tondeuse !

Algemene score

10,0
prima tondeuse en scheert prima en lekker kort en is zeer gemakkelijk in te stellen .
Ik heb er veel plezier van en gebruik hem veel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Polat Yilmaz 26-07-2016 Product paar dagen in bezit

Klaart de klus!

Algemene score

8,2
Ik heb de tondeuse nu al ruim een week in bezit, vormgeving is goed en ligt goed in de hand. Wat mij opvalt is dat deze tondeuse veel stiller is dan zijn voorganger welke ik hiervoor gebruikte, wat ook een Remington is. Ik gebruik het apparaat voornamelijk voor het restylen van mijn baard en bijwerken van mijn bakkebaarden, het mesje is aan de scherpe kant. De opzetkammen voelen echter niet heel stevig aan, maar met een beetje soft touch kunnen deze lange tijd meegaan (geldt ook voor mijn voorganger en die zijn nog heel). Schoonmaken is zo gedaan en het opladen gaat snel, batterijduur heb ik ook positief ervaren waarbij ik aan kan geven dat het apparaat nog niet leeg is na 4 "scheerbeurten". Over de duurzaamheid kan ik nog niet zoveel vertellen. Zoek je een tondeuse voor niet al teveel geld, dan kan ik je zeer zeker de HC5600 aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Hans 09-07-2016 Product kwartaal in bezit

Remmington Power tondeuse.

Algemene score

8,8
een erg degelijk apparaat, voelt ook zo aan. Erg handig dat je hem onder de kraan kunt afspoelen.
Wat ik mis is een opzetkam van 2-3mm de door mij gewenste baardlengte. Middels een trucje krijg ik dat toch wel voor elkaar. Daarom bij resultaat een iets mindere waardering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
tondeuse 08-07-2016 Product paar dagen in bezit

top product

Algemene score

9,5
werkt zoals belooft , handig en simpel. Goed opladen en pas weer naar zolang (120 uur gebruik ) weer opladen. makkelijk schoon te maken en zelfs af te spoelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JG 08-07-2016 Product half jaar in bezit

Prima apparaat!

Algemene score

8,0
Prijs-kwaliteit dik in orde, prima scheer resultaat.
Zou evt. ook nog iets meer kleinere standen mogen hebben.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
TONDEUSE HC5600 07-07-2016 Product maand in bezit

TONDEUSE HC5600

Algemene score

7,0
resultaat is goed, kon iets "strakker",
mogelijkheden voldoen aan mijn behoefte, enige tekortkoming is dat de snijtanden niet over de volle breedte van het blad werken,
gebruiksgemak zou nog fijner zijn als alle (stoppelbaard)haarlengten met één opzetstuk konden worden gedaan, dus de 1,5 of 2 mm. bij het opzetstuk vanaf 3 mm.
Degelijkheid op basis van verwachting, wat vroeg voor een echte beoordeling.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
henk 07-07-2016 Product paar dagen in bezit

Goede tondeuse.

Algemene score

8,0
Doet alles wat je van een goede tondeuse mag verwachten.
De tondeuse is degelijke en straalt dit ook uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
TONDEUSE HC 5600 07-07-2016 Product paar weken in bezit

SOFT AND SILENT

Algemene score

9,0
AL BIJ HET EERSTE GEBRUIK VAN DE TONDEUSE, VOND IK HET AAN HEEL PRETTIG IN GEBRUIK. HET GELUID WAS ZO ZACHT, DAT ONZE KLEINZOON NU WEL ZIJN HAAR LIET SCHEREN ZONDER BANG TE HOEVEN ZIJN VOOR HET GELUID. ZEER GESCHIKT VOOR KLEINE KINDEREN. PRIMA APPARAAT!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Moniek 07-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super tondeuse

Algemene score

8,2
Makkelijk in gebruik de opzet stukjes zijn goed erop en eraf te krijgen
Fijn dat deze ook onder water afgespoeld kan worden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed