Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 98 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips HC9450 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacob01 08-01-2023

niet flexibel genoeg voor haar te trimmen

Geschreven voor: Philips HC9450

Algemene score

4,0
het grootste min punt vind ik de opzetstukken, hiervoor lang type 7450 gebruikt waarbij de opzetstukken veel compacter zijn. hierdoor is dit nieuwe type veel minder makkelijk in gebruik
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Sophieee 21-11-2022

Handig apparaatje

Geschreven voor: Philips HC9450

Algemene score

8,0
Ik heb deze gekocht voor het trimmen en in model brengen van mijn 2 zoontjes. Ik ben geen professional en kan hiermee wel goed weg. Ik vond het handig dat je per mm kan schakelen en maar een beperkt aantal opzetstukken hebt. Het apparaat is handig in gebruik, ligt goed in de hand en is niet te zwaar. Batterij houdt het ook best lang uit
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

RPvR 14-10-2022

Vol automatisch

Geschreven voor: Philips HC9450

Algemene score

8,0
Door de automatisch diepte instelling kunt u met deze hairclipper precies werken. Hij ligt lekker in de hand. En de bediening is eenvoudig. De drie verschillende kammen stellen automatisch de diepte in. Al hoewel ze wat kwetsbaar lijken. Maar gelukkig kun je online nieuwe losse kammen bestellen, mocht een van de pootjes per ongeluk breken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Sander 02-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Matig

Geschreven voor: Philips HC9450

Algemene score

4,0
Mooi verpakt, had er heel wat van verwacht. Scheert helaas niet egaal, maar streperig. Ook de accu is erg snel leeg. Voor mij geen aanrader!

Minpunten

  • streperig
  • accu snel leeg

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Bewoner Flevoland 20-09-2022

Fijne tondeuse, goede instelmogelijkheden

Geschreven voor: Philips HC9450

Algemene score

10,0
Wederom gekozen voor een tondeuse van Philips a.g.v. de goede ervaring. In tegenstelling tot het vorige apparaat is deze qua lengte beter in te stellen, maar bij een langere lengte moet er een ander accessoire gebruikt worden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

il pireto 16-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker geen aanrader.

Geschreven voor: Philips HC9450

Algemene score

3,0
Vreselijke tondeuse. Haren blijven steeds in de kam zitten, ook bij kort haar. Apparaat uit, haren verwijderen, apparaat aan, controleren juiste instelling en weer verder! Philips al diverse malen om oplossing gevraagd. Geen reactie. GEEN AANRADER!

Minpunten

  • Haren blijven in kam steken
  • Haren blijven in kam steken
  • Haren blijven in kam steken

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Paulus69 02-09-2022

Werkt perfect !

Geschreven voor: Philips HC9450

Algemene score

10,0
Had eerst goedkopere tondeuses, deze hapten en liepen vast. De 9000 serie is perfect, fijn om mee te werken 1
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Nootje29 21-08-2022

Wisselende prestaties

Geschreven voor: Philips HC9450

Algemene score

4,0
Fijn apparaat, handige vorm, batterij werkt boven verwachting. Enkel soms maakt het apparaat een ander geluid (net alsof hij sneller gaat) en dan scheert/knipt hij heel slecht. Gelukkig duurt dit maar even en draait hij daarna weer rustig en kan ik verder met scheren. Reinigen van de kop en/of olie toevoegen maken hierin helaas geen verschil.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

L DC 06-08-2022

Heel goeie tondeuse

Geschreven voor: Philips HC9450

Algemene score

10,0
Heel tevreden over deze tondeuse. Werkt heel goed. Ik gebruik het enkel voor mijn hoofd (niet voor trimmen). Laadt ook heel snel op.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

PAPACBE 26-05-2022

Coupe efficace mais produit fragile

Geschreven voor: Philips HC9450

Algemene score

6,0
La coupe est efficace et le réglage précis. Cependant on peut changer la hauteur de coupe pendant l'utilisation sans s'en rendre compte et ça c'est un gros souci. De plus le guide peigne est dans un plastique extrêmement fragile et la moindre chute lorsqu'on l'enlève le casse. Et là c'est fini on ne peut plus utiliser l'appareil et on ne trouve pas de guide de remplacement. Ce déséquilibre est très gênant entre un produit technologiquement sophistiqué et coûteux et un bout de plastique à la qualité ridicule Philips aurait dû en mettre deux ou trois identiques dans la boîte. C'est malheureusement une tendance des ingénieurs de créer un point de fragilité conduisant à devoir acheter un autre produit assez vite. C'est la même chose pour un aspirateur Philips qui a un point de fragilité au niveau de la fixation du couvercle du réservoir à poussière et naturellement la non-disponibilité du produit en pièces détachées..
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Driesje55 23-05-2022

Kammen van de tondeuse zijn grof

Geschreven voor: Philips HC9450

Algemene score

6,0
Tijdens het eerste gebruik van de tondeuse bleek al dat de bijgeleverde kammen ( opzetstukken) heel grof waren. Dit heeft tot resultaat dat de haren gemakkelijk weggedrukt en dus niet geknipt worden. Hierdoor is t noodzakelijk om meerdere keren met de tondeuse over t haar te gaan om overal dezelfde haarlengte te krijgen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Pjotr 59 08-05-2022

Hairclipper serie 9000 spijt van investering

Geschreven voor: Philips HC9450

Algemene score

2,0
De hairclipper doet het niet goed. Je kan niet iemand goed met deze tondeuse zijn haren doen. Hij doet het niet gelijkmatig. Ik had hiervoor een Moser maar die wa na ruim 25 jaar kapot nooit iets mee. Ik heb enorm veel spijt van deze miskoop.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Fremsk 20-04-2022

Philips tondeuse 9450

Geschreven voor: Philips HC9450

Algemene score

8,0
De Tondeuze is gemakkelijk in gebruik en doet zijn werk naar behoren. Af en toe lijkt de snelheid van de scheeractie iets te veranderen afgaande op het geluid tijdens het scheren. Dat heeft tot op heden geen invloed op het resultaat dus prima tevreden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Philips Eindhoven 06-04-2022

Philips is erg snel

Geschreven voor: Philips HC9450

Algemene score

8,0
Beste Philips, gisterenavond het product geregistreerd nadat ik het eerder op de dag heb gekocht. Vannacht, ca. 5 uur later als geregistreerd, een mailtje met de opmerking dat ik het product een tijdje in huis heb en graag mijn ervaring wil delen, dit lijkt mij wel erg voorbarig om nu al een mening te geven.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

winne1010 18-03-2022

Goede tondeuse

Geschreven voor: Philips HC9450

Algemene score

8,0
Perfekte knip en voldoende mogelijkheden. Enkel wat onpraktisch bij overschakeling van lengte-instelling.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Raymann's 13-03-2022

Ziet top uit

Geschreven voor: Philips HC9450

Algemene score

8,0
Op eerste gezicht lijkt het een top apparaat en heel veel standen.
Wat wel jammer is dat er standaard geen opberg hoes bij zit om het apparaat en de 3 kammen in te doen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Marc1111 11-03-2022

Erg slecht apparaat

Geschreven voor: Philips HC9450

Algemene score

2,0
Erg matige tondeuse. Ik had verwacht -gezien de prijs- dat dit een toppertje zou zijn. Helaas was het een miskoop.

Ik loop al jarenlang met gemillimeterd haar en heb al meerdere tondeuses gehad.

Met deze tondeuse moet ik tot wel 10x over hetzelfde stuk haar voordat het gelijkmatig kort is. Doe je dit niet heb je overal lengte verschil.
Ook is het erg slecht dat als je iets harder op de hoofdhuid drukt de clip gewoon één milimeter naar binnen schuift zodat je ineens korter haar hebt dan gewenst.
Voor mij geen Philips meer als dit één van de topmodellen blijkt te zijn maar presteert als een of ander goedkoop prulding.
Wat wel goed is aan het apparaat is de accuduur.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Daviddave 22-02-2022

Slechtste tondeuse ooit

Geschreven voor: Philips HC9450

Algemene score

2,0
Opzet kammen zijn veel te groot zodat je biet langs he oren kan. Door de opzet stukken mis je gewoon happen. 1 x gebruikt door deze problemen ben je 3d zolang bezig. Tondeuse is blijkbaar nooit getest. Ik wil mijn geld terug.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Willem000000000 13-02-2022

Matig

Geschreven voor: Philips HC9450

Algemene score

6,0
De accu is na ongeveer 2 jaar kapot, terwijl ik hem niet heel veel heb gebruikt. Na 1 week brak een stukje plastic van het opzetstukje af.
Ook de "swipe" bediening is in praktijk niet handig en werkt matig.
Ik heb altijd veel Philips gekocht, maar de kwaliteit is echt heel erg matig geworden- jammer, ik stap over naar Braun
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Danny! 11-01-2022

Prima tondeuse!

Geschreven voor: Philips HC9450

Algemene score

8,0
Het is een prima tondeuse. Het is even wennen dat de lengtestanden digitaal geregeld worden. Ziet er wel leuk uit, maar of het echt een aanwinst is, weet ik niet.
Wel handig dat hij niet van stand veranderd als de tondeuse aan gezet wordt. Wel mooi dat hij zowel met kabel als zonder kabel bediend kan worden. Het is even wennen, maar ik ben er zeker wel tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews