Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490/15 - Reviews

8,6 Lees 17 reviews
Best Reviewed jun 2015 Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490/15
Best Reviewed juni 2015
Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Bedrijfstijd
180 min.
Oplaadtijd
1 uur
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

van den Abbeelen 19-06-2016 Product paar dagen in bezit

Haar trimmer

Algemene score

10,0
Handig in gebruik fijn dat je de tondeuse in kunt stellen op de mm zoals je wil en dat je dat ook op kunt slaan dus je kunt snel aan de slag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sjaak 16-06-2016 Product paar dagen in bezit

Snel opgeladen. Gebruiksvriendelijk. Mooi design

Algemene score

8,0
Heb altijd philips tondeuses gehad. Deze is zeer gebruiksvriendelijk. Super resultaat na gebruik en een mooi design. Een absolute aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Erik 09-06-2016 Product paar dagen in bezit

Hairclipper9000

Algemene score

8,8
Goed apparaat snel opgeladen, makkelijk in te stellen handig in gebruik, had deze veel eerder moeten aanschaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Anthony 09-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prima tondeuse

Algemene score

8,2
Scheert goed en snel, laad ook vlug op en is redelijk stil, kan hem aanbevelen, en coolblue levert hem de volgende dag

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Philips HC949015 28-05-2016 Product paar dagen in bezit

Philips HC9490/15

Algemene score

6,5
Hij ziet er stevig en degelijk uit. hij scheert ook goed ( had voor mij zelfs nog korter gemogen ).
Een zeer groot nadeel vind ik persoonlijk dat de opzet stukken zo enorm groot zijn, veel te groot zelfs zodat ze onhandig worden.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
37li 04-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Mooie scheerapparaat, alles goed op maat. Heel handig te gebruiken, energiezuinig. Kan alle maten instellen. Goed resultaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Siet 03-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Ik heb m'n haar door mijn vriendin laten trimmen en het resultaat is super! Er hoefde geen schaar aan te pas te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Danny 12-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Scheert super soepel en vlot
Ik gebruik hem zonder opzetborstels, dus geen ervaring met de borstels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dirk 06-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het toestel is mooi afgewerkt. Voelt degelijk aan. De instelmogelijkheden zijn erg precies en uitgebreid. Memory-functie vergde enig zoeken. Mijn haar bijtrimmen was een fluitje van een cent.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Sietze 19-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Mooi goed werkend en uitziend apparaat met ontzettend veel instelmogelijkheden.
Geheugen functie was even uitzoeken en uitproberen maar eenmaal ingesteld top.
Degelijkheid valt nog weinig over te zeggen dat zal de tijd leren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Peter889 14-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Er fijn apparaat. Vooral de verstelbaarheid in stappen van 0,1mm was voor mij een must. Al met al erg blij met mijn aankoop. Kan het toestel iedereen aanraden.

Review criteria:

Goed
Goed
Jialin Shen 30-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Changed from old model to a new model, looks way better. Tested works fine, but not yet extensively used, trust it works better.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
M.C. Martens 24-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Gaat heel gemakkelijk door erg dik en stug haar, waar andere tondeuses te weinig kracht hadden. Zeer makkelijk in gebruik. Gemakkelijk in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Robert_1969 30-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Scheert goed en glad, krachtige motor. Geen probleem bij kruinen. Ik gebruik geen opzetstukjes alleen de 0.5 mm stand. De beoordeling voor de mogelijkheden is verplicht maar door mij niet te beoordelen. Ik heb het apparaat net dus kan niets zeggen over de duurzaamheid. Het apparaat ligt stevig in de hand maar is niet licht. Het apparaat is in een uurtje opgeladen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Matthijs32 27-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Heerlijk apparaat.
In het begin lag die wat lastig in de hand maar daar wen je vrij snel aan.
Scheert mooi fijn en echt alle lengtes zijn instelbaar.
Mooi digitaal scherm en ideaal voor baard en hoofd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
kevin-breda 21-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Ik heb de Philips HC9490/15 nu enkele weken in mijn bezit, en buiten dat ik het een mooi apparaat om te zien vind, is het ook een super product in gebruik.

Hier wordt hij een paar keer per week gebruikt voor mijn haar en baard netjes te houden, door het digitale scherm waar je netjes de mm's op kan instellen en de automatische vergrendeling is het bijna niet meer mogelijk om fouten te maken.

Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
rvgulik 18-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Na een week in gebruik te hebben ben ik best tevreden.
Voor het trimmen van mijn baard is het een ideaal apparaat.
Het gebruikersgemak heb ik een iets lager punt gegeven omdat het product nogal veel mogelijkheden heeft, dit is niet voor iedereen even makkelijk om te bedienen/begrijpen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend