Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490 - Reviews

Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Bedrijfstijd
180 min.
Oplaadtijd
1 uur

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Philips HC949015 28-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Philips HC9490/15

Algemene score

6,5
Hij ziet er stevig en degelijk uit. hij scheert ook goed ( had voor mij zelfs nog korter gemogen ).
Een zeer groot nadeel vind ik persoonlijk dat de opzet stukken zo enorm groot zijn, veel te groot zelfs zodat ze onhandig worden.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Sietze 19-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Mooi goed werkend en uitziend apparaat met ontzettend veel instelmogelijkheden.
Geheugen functie was even uitzoeken en uitproberen maar eenmaal ingesteld top.
Degelijkheid valt nog weinig over te zeggen dat zal de tijd leren
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

rvgulik 18-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Na een week in gebruik te hebben ben ik best tevreden.
Voor het trimmen van mijn baard is het een ideaal apparaat.
Het gebruikersgemak heb ik een iets lager punt gegeven omdat het product nogal veel mogelijkheden heeft, dit is niet voor iedereen even makkelijk om te bedienen/begrijpen.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

MDNL 26-01-2018

Mooi robuust design, helaas variabel toerental

Algemene score

6,0
Mooi robuust design met een aangename kwaliteit van afwerking. Ook de accuduur is erg lang.

Helaas sinds 3 maanden een variabel toerental, waardoor vermogen lijkt te wisselen.

De kammen zijn beiden al gebroken (helaas tijdens scheren dus goede hap uit haren) dus op het moment is hij voor mij onbruikbaar.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

van den Abbeelen 19-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Haar trimmer

Algemene score

10,0
Handig in gebruik fijn dat je de tondeuse in kunt stellen op de mm zoals je wil en dat je dat ook op kunt slaan dus je kunt snel aan de slag!
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 16-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Snel opgeladen. Gebruiksvriendelijk. Mooi design

Algemene score

8,0
Heb altijd philips tondeuses gehad. Deze is zeer gebruiksvriendelijk. Super resultaat na gebruik en een mooi design. Een absolute aanrader
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 09-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Hairclipper9000

Algemene score

8,8
Goed apparaat snel opgeladen, makkelijk in te stellen handig in gebruik, had deze veel eerder moeten aanschaffen
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anthony 09-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima tondeuse

Algemene score

8,2
Scheert goed en snel, laad ook vlug op en is redelijk stil, kan hem aanbevelen, en coolblue levert hem de volgende dag
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

volgendebijnaam 07-04-2016

Handige tot op de millimeter, but fail voor onder de neus.

Algemene score

2,0
De instellingen om tot op de millimeter zelf te kunnen bepalen is reuze handig (maar na drie keer laat je het apparaat toch op de laatste stand staan).
Jammergenoeg zijn de snorharen niet te trimmen met dit apparaat. Hoe moet ik die e-n-o-r-m-e kamharen onder m'n neus krijgen om die te trimmen?!
Tsja... fail! - skip - next.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

37li 04-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Mooie scheerapparaat, alles goed op maat. Heel handig te gebruiken, energiezuinig. Kan alle maten instellen. Goed resultaat.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Siet 03-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Ik heb m'n haar door mijn vriendin laten trimmen en het resultaat is super! Er hoefde geen schaar aan te pas te komen.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 12-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Scheert super soepel en vlot
Ik gebruik hem zonder opzetborstels, dus geen ervaring met de borstels.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 06-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het toestel is mooi afgewerkt. Voelt degelijk aan. De instelmogelijkheden zijn erg precies en uitgebreid. Memory-functie vergde enig zoeken. Mijn haar bijtrimmen was een fluitje van een cent.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Chrisqq 30-08-2015

Prima product

Algemene score

10,0
Gemakkelijk in gebruik
Ietwat sumiere handleiding
Gevoelig draaiwieltje voor afstellen van de milimeters.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Peter889 14-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Er fijn apparaat. Vooral de verstelbaarheid in stappen van 0,1mm was voor mij een must. Al met al erg blij met mijn aankoop. Kan het toestel iedereen aanraden.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Smaatje 07-07-2015

Fijne tondeuse

Algemene score

10,0
De tondeuse werkt uitstekend. De 400 lengtestanden zijn een beetje overbodig, want zeker bij de langere lengtes gaan de haren niet zo rechtop door de kammen heen dat de haren werkelijk de ingestelde lengte krijgen.

Het instellen met het precisiewiel vergt wat gewenning. Soms lijkt het wieltje een eigen wil te hebben; bij hele kleine verstellingen (1 klikje) springt toch de kam ineens meer dan een mm verder.

De tondeuse kan ook als baardtrimmer gebruikt worden, maar de lengte van de punten van de kammen maakt dat het trimmen van de snor wel onhandig is.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Jialin Shen 30-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Changed from old model to a new model, looks way better. Tested works fine, but not yet extensively used, trust it works better.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

M.C. Martens 24-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Gaat heel gemakkelijk door erg dik en stug haar, waar andere tondeuses te weinig kracht hadden. Zeer makkelijk in gebruik. Gemakkelijk in te stellen.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

eendagsbaardje 02-06-2015

erg handig, ook als trimmer

Algemene score

8,0
ligt goed in de hand en doet wat hij moet doen. Gemakkelijk schoon te maken. Gebruikt met kortst-trimmende kam voor bakkebaarden en ook zonder voor eedagsbaardje. Enige minpuntje die ik kan bedenken is dat kammen niet heel precies werken vanwege hun grootte; hierdoor is bij de aanzet onderaan bakkebaarden wel ok; zodra je naar boven gaat mist deze wel wat waardoor bij het oor langer is dan de onderzijde van bakkebaarden; je kan dan wel wat verder naar boven bewegen zodat meer meegenomen wordt maar dat vergroot het risico dat je teveel weghaalt. Verder helemaal ok.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Robert_1969 30-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Scheert goed en glad, krachtige motor. Geen probleem bij kruinen. Ik gebruik geen opzetstukjes alleen de 0.5 mm stand. De beoordeling voor de mogelijkheden is verplicht maar door mij niet te beoordelen. Ik heb het apparaat net dus kan niets zeggen over de duurzaamheid. Het apparaat ligt stevig in de hand maar is niet licht. Het apparaat is in een uurtje opgeladen.
Geschreven voor: Philips HAIRCLIPPER Series 9000 HC9490

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews