GROHE Sensia Arena douchetoilet - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Van bogget 23-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie vormgeving, betaalbaar.

Algemene score

4,0
Nu enkele weken in ons bezit. Mooi design, betaalbaar, luxe uitvoering, makkelijke bediening. Helaas moet je echt tegen de achterkant gaan zitten. Misschien even wennen.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Makkelijke bediening
  • Betaalbaar
  • Ook bediening met app
  • Goede geurafzuiging

Minpunten

  • Ladyshower niet op goede plaats
  • Slechte droging
  • Je moet helemaal achter tegen wc gaan zitten
Geschreven voor: GROHE Sensia Arena douchetoilet

Reageer

C. v. Rijsewijk 07-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

GROHE Sensia Arena douchetoilet

Algemene score

7,0
Douchefunctie werkt prima, ook de instelmogelijkheden zijn goed.
Föhn werkt maar matig. Echt drogen duurt te lang.
De bevestiging van de pot aan het frame bevat een cruciale fout, de twee bevestiging- schroeven oefenen een moment uit op het keramiek en omdat keramiek niet kan buigen loop je het risico dat de pot breekt (dit overkwam mij).
De beschrijving van de android app is niet te vinden!! De gehele montage beschrijving is zeer matig.

Pluspunten

  • Douchefunctie
  • Instelmogelijkheden

Minpunten

  • Föhn
  • Androidapp
  • Bevesting pot geen aandraaimoment opgegeven
Geschreven voor: GROHE Sensia Arena douchetoilet

Reageer

Herman2468 16-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

zeer comfortabel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Comfortabel douchetoilet met mooie vormgeving. De brilopening is in tegenstelling tot bij opzetbrillen ruim. De douchefunctie werkt goed en heeft diverse variaties. De föhn (wordt bijna droog) en de geurafzuiging werken goed. Handige afstandbediening voor op de muur. Met de separate automatic flush kit kan je ook via de afstandbediening doorspoelen (superhandig) en/of kan je bepalen dat er na een aantal seconden na het opstaan automatisch wordt doorgespoeld. Automatische reinigingsfunctie van de douchekop is top. De automatische open/dicht functie werkt goed. Lichtje in de wc-pot is een leuke gadget. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Beetje jammer dat de bril niet verwarmd is.

Pluspunten

  • mooi uiterlijk met ruime brilopening
  • goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • goede douche- en föhnfunctie
  • open/dichtfunctie wc-bril
  • optionele automatic flush kit

Minpunten

  • WC-bril niet verwarmd
  • karige gebruiksaanwijzing
Geschreven voor: GROHE Sensia Arena douchetoilet

Reageer

Christel 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Luxe toilet

Algemene score

7,0
Geur is zoals gezegd echt verdwenen, echt top
Lekker fris na elke beurt met de douche
Nadeel is dat de dames heel erg naar achteren moeten zitten om de voorkant te kunnen spoelen, dat valt me tegen
Ook de föhn droogt niet goed
Let op dat de toilet niet te hoog geplaatst wordt voor de dames als ze relatief naar achteren moeten zitten

Pluspunten

  • Warme douche
  • Geur blijft onder in toilet
  • Wc bril automatisch
  • Licht in het toiletpot
  • App op smartphone

Minpunten

  • Vrouwendouche te ver naar achteren
  • Föhn droogt slecht
Geschreven voor: GROHE Sensia Arena douchetoilet

Reageer

I. Kolenbrander 30-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Grohe Sensia Arena Douchetoilet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de Grohe Sensia Arena nu enkele weken kunnen gebruiken. Na wikken en wegen om toch de investering te doen t.o.v. een ''normaal'' vrij hangend toilet zijn we blij dat we toch de keuze hebben gemaakt voor deze Arena. Het gebruikt van de douche wc neemt meer tijd in beslag dan voorheen maar je krijgt er dan ook een schoner gevoel voor terug!
En onze zoons vinden het geweldig dat de toilet bril automatisch omhoog gaat als ze het toilet binnen lopen.

Pluspunten

  • Hygiënisch
  • Scheelt WC papier
  • Geurafzuiging
  • Goedkoper dan andere modellen
  • Goed design

Minpunten

  • nog geen minpunten ontdekt.
Geschreven voor: GROHE Sensia Arena douchetoilet

Reageer

Jolanda 29-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

Grohe douchetoilet

Algemene score

9,0
Ik vind de douchetoilet erg fijn, scheelt echt veel wc papier. stap nu met een fijn en fris gevoel de wc uit.

Pluspunten

  • schoon en fris
  • scheelt in het wcpapier gebruik
  • goede geurafzuiging
Geschreven voor: GROHE Sensia Arena douchetoilet

Reageer

A. van Leeuwen 29-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi vorm gegeven, makkelijk te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed product, hygiëne, vrijhangend.
Ik beveel het zeker aan. Moderne vormgeving. Prettig dat het een ingebouwde douche heeft, men hoeft niet meer een apart bidet naast de wc te plaatsen.

Pluspunten

  • Zie boven

Minpunten

  • schoonmaken v onderkant bril met alle randen (2)
  • (2) en hoekjes vergt wat extra aandacht.
Geschreven voor: GROHE Sensia Arena douchetoilet

Reageer

K van Leen 28-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Grohe Sensia Arena douchetoilet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi product, de Sensia Arena douchetoilet is makkelijk te gebruiken! Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Grohe heeft er een tevreden klant bij.
Geschreven voor: GROHE Sensia Arena douchetoilet

Reageer