Zo werk je het beste vanuit huis

Thuiswerken wordt steeds belangrijker, maar hoe pak je dat goed aan? Je kunt natuurlijk niet met je werklaptop een hele dag op de bank hangen. Voordat je een plek in huis als werkplek gaat inrichten, verdiep je eerst eens in de beste manier om thuis goed te kunnen werken. Op deze pagina lees je alles over hoe je zo goed mogelijk vanuit huis kunt werken!


Op zoek naar meer thuisblijf ideeën? Wij geven je tips!

Lees meer

Thuiswerken met Windows 10

Om goed en efficiënt thuis aan de slag te kunnen gaan, heb je een computer nodig met een besturingssysteem dat je in staat stelt om werk en privé te scheiden én zo goed mogelijk samen te werken met je collega’s waar nodig. Windows 10 Home is daar bij uitstek geschikt voor.

Lees meer

Net zo veelzijdig als jij: de ASUS Chromebook Flip

Een laptop waarmee je overal en altijd kunt werken, is onmisbaar. Of je nu doortikt achter je bureau, even mailt op de bank of in de tuin: jouw strakke deadlines wil je altijd en overal halen. Maak kennis met de veelzijdige en compacte krachtpatser die 360 graden om zijn eigen as draait: de ASUS Chromebook Flip C434TA-E10013.

Lees meer

Verhoog je productiviteit thuis met Philips Hue

We werken nu massaal thuis, maar dat gaat niet iedereen even goed af. De één kan zich veel beter op het werk concentreren dan de ander, maar wist je dat het verschil mogelijk wordt veroorzaakt door de verlichting in huis? Mediamarkt zocht voor jou uit hoe je je concentratievermogen kunt verbeteren.

Lees meer

Je eigen persoonlijke assistent

Een persoonlijke assistent was ooit een luxe, mnaar sinds de komst van de Google Nest Mini is het voor iedereen bereikbaar. MediaMarkt laat zien hoe je het beheren van je agenda, het samenvatten van het laatste nieuws en zelfs het maken van koffie kunt uitbesteden aan deze digitale assistent.

Lees meer

Tips voor de aanschaf van het beste beeldscherm

Het is niet eenvoudig om de beste monitor te kopen. Het aanbod is groot, dus je zult moeten weten wat je nodig hebt voor je monitoren vergelijken gaat. Of je nu op zoek bent naar het beste beeldscherm of juist op zoek bent naar een goedkope pc monitor, wij geven je de tips die nodig hebt tijden het beeldscherm kopen.

Lees meer

Tips voor het beste internet

Een goede router is essentieel voor een soepel thuisnetwerk, zodat je overal in huis internet hebt. Een extra router kopen zorgt vaak voor meer dekking. Het aanbod is echter overweldigend en wat is voor jou de beste router? Wij geven je alle tips en informatie die je nodig hebt om te bepalen welke router-aanbieding jij moet hebben.

Lees meer

Zo vind je jouw ideale thuiswerk laptop

Of je nu binnen wilt werken of vanuit je tuin met een laptop kun je – letterlijk – alle kanten op. Maar een nieuwe laptop kiezen kan ingewikkeld zijn, omdat het aanbod zo groot is. Waar moet je allemaal op letten? Wij helpen je graag op weg met handige tips én we bespreken een aantal soorten laptops in dit artikel.

Lees meer

Op zoek naar meer thuisblijf ideeën? Wij geven je tips!

Lees meer