De beste tips voor home entertainment en ontspanning

Thuis is een plek waar je je prettig moet voelen. Zeker wanneer je langdurig aan huis gebonden bent, moet je een manier vinden om tot rust te komen. Wat is voor jou de beste manier? Op deze pagina lees je meer over: gaming, e-readers, muziek en de beste tv-ervaring. Zo kun jij na een dag thuiswerken even ontspannen met een goed boek of spel op je gameconsole.


Op zoek naar meer thuisblijf ideeën? Wij geven je tips!

Lees meer

Windows 10: het ideale gaming-platform

Nog niet eens zo heel lang geleden had je als gamer een keuze te maken: je was óf een console-gamer, of een pc-gamer. Nu de grenzen tussen consoles en pc’s razendsnel vervagen wordt Windows 10 steeds populairder als gaming-platform. Microsoft heeft daar nog een schepje bovenop gedaan met de ontwikkeling van de Xbox-app.

Lees meer

Asus Chromebook Flip C434 voor entertainment

Een laptop is een handig apparaat om te hebben, omdat je vrijwel overal kunt werken. In je vrije tijd heb je misschien meer behoefte aan een tablet om ontspannen films te kijken. Met de Asus Chromebook Flip C434 hoef je niet langer te kiezen,want door het omklapbare scherm is het zowel een uitstekende laptop als tablet.

Lees meer

Creëer sfeer in huis met Philips Hue

We doen hard ons best om het huis zo sfeervol mogelijk in te richten, maar het is lastig om iets te kiezen dat geschikt is voor alle gelegenheden. MediaMarkt laat zien dat je met de verlichting van Philips Hue je huis geschikt kunt maken voor alle huiselijke activiteiten.

Lees meer

Maak je huis en televisie slimmer

Maak je huis slimmer en bedien je huis met je stem. In samenwerking met MediaMarkt leggen we je uit hoe de Nest Mini je (thuis)leven vereenvoudigt en samen met de Chromecast je televisie-beleving een boost geeft. Deze gadgets maken met leven makkelijker en leuker!

Lees meer

Tips voor de beste spelcomputer

Consoles, ook wel spelcomputers genoemd, zijn een toegankelijke en makkelijke manier om de nieuwste games te spelen. Sony, Microsoft en Nintendo bieden bijvoorbeeld de PlayStation 4, Xbox One en Switch aan, maar hoe weet je welke console het beste bij je past? Lees er hier meer over!

Lees meer

Waar koop of download je (gratis) ebooks?

Heb je een e-reader of wil je er graag een gaan kopen, dan wil je natuurlijk ook een leuke verzameling e-reader boeken, oftewel ebooks. We vertellen je waar je het beste ebooks kunt kopen en waar je gratis ebooks kunt vinden. Zo kun jij de komende tijd heerlijk ontspannen met een goed boek!

Lees meer

Smart-tv’s: Hoe, wat en waarom?

Zowat elke televisie noemt zichzelf ‘Smart’, maar wat betekent dat eigenlijk? En maakt het nog wat uit welk merk televisie je koopt? Een smart-tv is kortweg een televisie die een netwerkverbinding heeft (bedraad of draadloos) en die uitgerust is met een aantal internettoepassingen. Lees hier alles over smart-tv's!

Lees meer

De beste apps voor muziek streamen

Muziek luisteren gebeurt door de meeste mensen allang niet meer via lp’s, cd’s of zelf gedownloade mp3’tjes. Door muziek vanaf een online server te streamen, hebben muziekliefhebbers onbeperkt toegang tot miljoenen liedjes. In hoeverre verschillen de online muziekdiensten van elkaar? Een overzicht!

Lees meer

Op zoek naar meer thuisblijf ideeën? Wij geven je tips!

Lees meer